40

Анонимен

преди 6 години

Вас какво ви бърка колко е минималната? И без това се обявява една заплата а се получава друга. Да отиваха парите в индивидуални пенсионни и здравни сметки разбирам, ама сега едни работят и плащат, а други дето се интегрират ползват. А, ако сте минали 25 години и работите на минимална заплата сте или некадърен или алкохолик или не ви стига акъла да си търсите работа на друго място, където да ви заплащат труда адекватно.

39

Анонимен

преди 6 години

Ако зависеше ит коминистическите *** станали капиталисти минималната заплата щеше да бъде 150 лева. Сега очаквам ДС агента Божидар Данев да почне да *** как "високата" минимална заплата прави българите търтеи

38

BG IZMET

преди 6 години

BREIII MNOGO DAVATE BRE>>> SHTE SE ZADAVIM OT PARI>>>DIAVOLI KRADLIVI

37

яко

преди 6 години

Има много кадри драги ми бизнесмени само требват заплати.

36

Анонимен

преди 6 години

Как искаш да изградиш Консуматорско общество и да печелиш от него като не даваш пари за да имаш консуматори!Честно вадил съм такава заплата за 1 ден !Да мога да ви боикотирам ,ама другите не могат ,дано всички можем ,че тогава да ви видим!

35

Българина

преди 6 години

Преди няколко години в унгария вдигнаха заплатите с 15 еднократно, всички ревяха че ще фалират, пък те взеха че си върнаха всички външни дълговр миналата пролет, румъния направи същото наскоро, не знам там външните ибвестиции да са нула като а то взеха че станаха пикови за последните 10 г... Долу лицемерите от герб

34

tribun

преди 6 години

Най бедната страна В ЕС, население с най ниски доходи,а бе тези хора от парлмента,толкова за *** ни вземат,че не можем да разберем какво става в държавата.27г само лъжи и никаква свършена работа,за вдигането на стандарта на живот на хората.

33

Анонимен

преди 6 години

Мда. Намирисва на масови фирмени фалити. Очаквам догодина фирми да гърмят като пуканки!С трици маймуни не се ловят.Кой ще им работи на "работодателите"?Някой ще обясни ли?Те и сега не работят, а в условията на инфлация догодина очаквам машините да "оживеят" и сами да работят, без хора! С Вуду магия!

32

риторично

преди 6 години

До АнонименСпоко! Украинките идат. ПатрЕотите се борят за облекчаване на визовия им режим.

31

md

преди 6 години

до Тео 14:Преди да коментираш вземи прочети малко. Този праг от 2600 е само за социални осигуровки. Данък общ доход плащаш върху цялата си заплата, независимо колко е тя. Тези социални осигуровки са пари, които би трябвало да отиват за училища, полиция, армия. Независимо дали си богат или беден, тези неща ги ползваш горе долу еднакво. Нормално е да има максимален праг за тази сума.

30

анонимен

преди 6 години

Милите ни работодатели! Те, ако могат няма и да ни плащат! И това не са 20 лева дневно, като махнем данъците и осигуровките! Страшно е и нехуманно към българите, работещи за жълти стотинки!

29

Никита

преди 6 години

ТРИЙТЕ, ТО ВСЕ НЯКЪДЕ СЕ ЗАПИСВА

28

Анонимен

преди 6 години

Извинете, но защо продължавате да наричаме сумата 460 лв заплата? Това е надница от 20 лв дневно нето, за тия пари можеш само да обядваш в някой бюфет за фаст фууд и толкова.Това за плата ли е?

27

123

преди 6 години

da si gledat rabotata,po-dobre terminal 2

26

Работник

преди 6 години

Аз викам,някак си изобщо да не ни плащат!Да им работим ангария...Ненаяли се ...

25

Анонимен

преди 6 години

Надявам се 460, да не е минималната заплата, а броя напускащи българия на ден! Да си останат политиците с шведите....

24

Руснака

преди 6 години

Минималната заплата в странта трябва да е 800лв. Работодателите, като првят бизнес, трябва да си направят сметката, колко работници ще им трябва за тяханта пред на дейност на фирмата, какви ще са ордерите и активите и пасивите на фирмата, дали ще могат да покриват нуждите на работниците си, а не да се възпозлват от тях, като роби!Няма работодатели, има робовладелци!

23

opps

преди 6 години

До Анонимен 21А какво ще ми ядете на обяд?!Я да си работят сами за тези ОБИДНИ заплати!

22

да грабват лопатите

преди 6 години

таварищите работоебатели трябва да се светнат че времето им от комунизма няма как да продължава да работи в тяхна полза

21

Тъпи

преди 6 години

От 2016 г.минималната работна заплата е 460 лева ,но бизнесмените не са съгласни .Сега пък ще вдигнат на 460 лева през 2018г ,нищо не се връзва и не мога да разбера каква е била минималната заплата през 2016 г.Затова има много чуждестранни инвестиции само заради евтината работна ръка и затова правителството в България е ГОЛА ВОДА от 27 години .Излъгаха и за пенсиите на тези възрасти хора които са градили България с техните данъци ,но държавното стана частно за жълти стотинки