80

Анонимен

преди 6 години

Аниниумен 73Виж, това че си израстнал и работил на село, не означава, че всички сме като теб. Това с шефа и трактора, го пробутвай на някои бивши работници от ТКЗС, и то, ако бяхме 1992-а година.

79

Петър

преди 6 години

Ментета стоянова щяла рязко да вдига заплатите с 50 лева!!!не,осигуровките ще вдига да пълни бюджета!тези да ги разправя на боко да и вярва там!

78

Анонимен

преди 6 години

Хак ни е !Отдавна трябваше да резнем зелките на всички управници от 89-а г. насам.Друго спасение няма!Но робският народ си остава робски завинаги.Затова не плачете,а се наведете още по-ниско.За да им е удобно да ни яздят по-здраво.

77

Румъния

преди 6 години

от 1 януари в Румъния минималната заплата става 400 евро!! Кога ще ги стигнем румънците?

76

blowjob bg

преди 6 години

За толкова пари толкова работа.Ставам в 9 отивам на работа ,пушим с колегите ,лафчета ,кафенца и по някое време си ходя.Съжалявам но едва ли не безплатно да им работя.И точно заради това не искам да правя деца,все пак те трябва да се гледат ,изучават и лекуват.С тези смешни пари мога само да отглеждам един пинчер.

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"на пробитите кратуни само комунисти им в главата. Накрая отиват в Германия да работят и след 3 месеца се връщат.............."V zapadna Evropa i Germania,ne samo zapla6taneto,no i usloviata na trud i prava na rabotnicite sa mnogo po-dobri ot Balgaria,kratuno.

74

Работлив,не за слава

преди 6 години

Абе,хора Вие мазохисти ли сте?Не е ли ясно ,че статуквото за близо 30 години преход в бг.територията е заплата около 300 евро.Само ,че цените растът,заплатите в Европа също.Гражданска война или евакуация е изходът.Първото е малко вероятно-много са гъзоблизци,крадци,мързеливци и предатели.За мен логичното още през 2008 беше терминал 1/2.Живея като нормален среднозаможен човек в нормална държава.Жал ми за роднините ми които заради разни причини мизерстват в бг. територията и си пропиляват живота.

73

Анонимен

преди 6 години

на пробитите кратуни само комунисти им в главата. Накрая отиват в Германия да работят и след 3 месеца се връщат хленчейки че германците били като роботи и не излизали да пият след работа през седмицата. Ами хората за това си имат държава - защото работят. Ако не можете да работите като германци, няма да ревете за немски заплати

72

Анонимен

преди 6 години

Не МОЖЕ ДРУГАРИ "индустриалци" ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ИЗБРАНО С ОПРЕДЕЛЕНА ПРОГРАМА,ВАС НИКОЙ НЕ ВИ Е ИЗБИРАЛ,НА ВАС СА ВИ ДАЛИ КУФАРЧЕТА С ОКРАДЕНИ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПАРИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА "БИЗНЕСМЕНИ"!Който не може да дава поне 500лв,КАКЪВ РАБОТОДАТЕЛ Е??54%??Значи 54% ТРЯБВА ДА ФАЛИРАТ!Тая заплата е ДЪРЖАВНА МИН.ЗАПЛАТА,ВИЕ НАЛИ СТЕ "ИНДУСТРИАЛЦИ?Ако не могат да плащат 510лв,догодина през 2019 толкова ще са забогатели та ще дадат и 200 отгоре!!Хахаха,НАГЛЯРИ МРЪСНИ,МАРШ,МАРШ,МАРШ,МАРШ на...

71

Българин

преди 6 години

Ако искаме българите да се оправиме и да взимаме заплати по 4 хиляди евро като на запад требе да се изчистиме от ***, комунягата не дава голяма заплата.

70

Анонимен

преди 6 години

Ами *** са разбира се с откраднати пари бизнесмени и работодатели сами себе си наричат.и да това е проблема че всичко е у тях и съсипват човешкия ум и воля и тези които имаха малко се евакуираха отдавна.все пак тук имаше нормални някъде до 2007

69

Анонимен

преди 6 години

уливате се вече с вашите глупости. Кога ще разберете че повечето фирми са малки и "шефа" бачка наред с останалите. "Шефа" поставя гипс картона. "Шефа" ремонтира машината. "Шефа" кара трактора. В общи линии "шефа" е един работник с по-голяма заплата от другите, но за сметка на това като се закучи работата той плаща "сметката" в банката.

68

Работник

преди 6 години

Проблемът е, че работодателите са ни *** и мислят само за пари и печалби, комунягата само за пари мисли, а требе да ни дойдат истински работодатели капиталисти, капиталиста не се интересува от печалбата ами мисли как да дава по високи заплати на работниците, требе да изгониме *** и да ни дойдат капиталисти да ни дават високи заплати по 2 хил евро като на Запад при капитализма.

67

Работодател

преди 6 години

Ми не работете за 220- Э/месечно,бе... ха ха хааааа, защо работите на ниски заплати, напуснете работа да ви експлоатират за 220- Э/месечно ха ха хаааа, стойте си в къщи да си почивате, оставете работодателите да им фалира бизнеса без работници, или ходете да работите другаде за 2200- Э/месечно, ходете в чужбина да работите в Германия да просите по улиците, прав ви път и много ви здраве!

66

ГЛУПОСТИ НА КУБ!!

преди 6 години

КОЙ ШЕ ТИ РАБОТИ ЗА 220- Э/месечно ,бе....ха,ха,хаааааааааааааа...АЗ У ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ПРОСЯ НА УЛИЦАТА ....ПОВЕЧЕ ШЕ ИЗКАРАМ НА СЕДМИЦА ,..ХА,ХА,ХАААААААААААААААА.......Я, ПО-ДОБРЕ ПОТЪРСИ СИ .....АБОРИГЕНИ ОТ АФРИКА , ЗА ТИЯ ПАРИ!!!!

65

Анонимен

преди 6 години

за тия "пари" няма желание само представление ,ама и представление е много

64

Анонимен

преди 6 години

До производителностговорим за лична производителност на отделен човек, а не за обща производителност на даден процес. Можеш ли да правиш разлика, или просто се опитваш да измучеш нещо от коментара ми за което да се хванеш? Това което изисквам съм го работил на времето като работник и продължавам да го работя и по настоящем както другите работници и съм наясно кога се работи с желание и кога се изнася представление

63

sasho

преди 6 години

нагъл -по нагъл -най нагъл- бг работодател

62

Анонимен

преди 6 години

Те мислят че са вечни *** свикнали само да грабят.но ще се обърне палачинката някои ден отдето не го чакат ще дойде.техните поколения ще си платят за милиони изгонени българи от тук.ТО българи няма,те кадри сънуват.Обучаваите си вашия електорат да ви работи без заплати

61

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да е 1060?