30

Инди Раганди

преди 6 години

*** ***, умен ***. Що е то? Ще Ви обясня. Значи, българите работят, *** лежи и получава социалки. Тежък е живота пред телевизора по цял ден. БУЛСАТА има 1000 индийски канала. *** не може да си купи хляб, защото продавачката не знае индийски.*** вечер навира своя чушка у жената и после у дъщерята.

29

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха вкарали толкова усилия да задържат умните и интелигентните в България сега щяхме да сме Швейцария на Балканите

28

Анонимен

преди 6 години

изглеждат гладни

27

Анонимен

преди 6 години

"...темата, в която се посочва, че 22% от ромите са неграмотни, ..."---А-а, тия на снимката са вундеркиндчета - виж ги, учат и четат без букварчета. :)

26

Анонимен

преди 6 години

COPY-PASTE

25

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Комшията ми е *** и вчера си дойде от Германия и каза ,че Тато е бил там и му е казал ,че ...НЕМА ДА СЕ ВРЪЩА ВЕЧЕ У БЪЛГАРИЯ!ТАМ--КОМУНИЗМА БИЛ ВЕЧЕ ПОБЕДИЛ!!!!!!!!!!ЗАТОВА ОТ ЦЕЛ СВЕТ , ИСКАЛИ ДА ХОДЯТ У ГЕРМАНИЯ...А , НЕ У РУСИЯ...!АЗ МУ ВЕРВАМ......А , ТИ ...??!

24

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

най глупавият народ в ес това е българия зависта ще ви убие ако не пишете против ромите пишете против турците делите народа на сортове всички ромски деца в чужбина учат и всички имат средно че не знаят български виновна е управата ни че не ги приемат в детски градини и пак делите сега плачете

23

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

съседът ми безработен българин не плаща данъци няма ток и вода и постояно вика и писка че ромите имат работа и живеят прекрасно а той миликият гладува и мизирува ромите в пазарджик са в германия франция повечето и вички работят в строителство в август месец идват си в отпуска с хубави колии тъпкани джобове а той псува и проклина че няма професия многото от тях му казаха до една година работих като общработник-вие да не сте луди аз да работя общработник аз имам средно образувание и вие какво им

22

Анонимен

преди 6 години

Неграмотни родители създават неграмотни деца !И тук проблема не е ,че нямат пари , а че просто не разбират стойността на образованието,липсва от кого да вземат пример .Ако *** е на 14г и е неграмотна,почти е сигурно ,че и децата ще са такива!

21

ДА СЪЗДАВАТ ,БЕ...

преди 6 години

У БЪЛГАРИЯ--ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ПРИ СОЦ-а , НЕ ВЪРШИ РАБОТА ..АМА ИЗОБЩО!-ни полиция..-ни прокуратура ..-ни Съд ...-ни Здравеопазване.......ВСИЧКО ТУКА Е НА -..."СВЪРШИСВЕТ" ..ХА,ХА,ХАААААААА

20

Анонимен

преди 6 години

НАЛИ ЧЕТЕТЕ И ГЛЕДАТЕ КАКВО СТАВА ЩЕ СЪЗДАВАТ ПОЛИЦИЯ ,ПРОКУРАТУРА НА ЕВРОПА ! СКОРО И СТРАНИТЕ ЩЕ ЗАБРАНЯТ ВСИЧКИ ПОД ЕДНО . ЕДНАТА ЧАСТ ЩЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯТ ЗА РАБОТНИЦИ ,ДРУГАТА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВОЙНИ ( щото без войни няма оръжия , без оръжия няма пари ) СССР беше просто експеримент да видят дали хората ще се хванат да бачкат под един купол, една ръка ! Захапахме яко моркова .МЕЧТАЯ ДА НЕ ДОЖИВЕЯ ТОЗИ ДЕМ ТОВА ЩЕ Е ПО ЛОШО ОТ КОМУНИЗМА

19

Анонимен

преди 6 години

Европа все акъл ни дава. Я си ги вземете при вас и си ги възпитавайте и те ще донесат прогрес на вашите нации. Острова и Франция са вече известни майммунарници, колко му е и останалата част на Европа да станат.

18

ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ

преди 6 години

СОЦ-а ---винаги е бил и си остава ...ЛА""НО!!!ВСИЧКИ "СОЦИАЛНИ ПРОСТОТИЙ"/..наречени "ГРИЖИ"/ .....СА САМО ЗА ЗАРИБЯВАНЕ НА ПРИМИТИВИТЕ ЗА ДА СА "РЕДОВНИ ИЗБИРАТЕЛИ" ПО ИЗБОРИТЕ!!

17

MNENIE

преди 6 години

Новина подписана от *** Василева е Лъжа .Даже и крият първото име за да не я съдят за разпространение на фалшиви новини

16

Защо в такива статии

преди 6 години

не се обясни на чужденците, че ромите на плащат нищо, а разходите им за ток и вода се разпределят в сметките на редовните платци?Защо не се каже, че за ромите са всички социални жилища, които те опропастяват и после получават нови, без да бъдат санкционирани? Защо не се даде справка за количеството и видовете ромски престъпления?Защо не се даде информация относно безобразното, агресивно, дивашко отношение на ромите спрямо длъжностни лица, работещи за да ги обслужват безплатно?

15

Анонимен

преди 6 години

Оставете тези глупости ,моркови и тояга . Тези хора са богопомазани и с правилегии .Обгрижвани и закриляни .

14

МОРКОВА Е ПРАВ!

преди 6 години

СБОР ОТ МОТИВАЦИИ И.... САНКЦИИ---ТОВА Е СИСТЕМАТА !!!!ДРУГ НАЧИН --НЕМА!!!ТАКА ГО ПРАВЯТ И НА ЗАПАД.....АМО НИЕ НАЛИ СМЕ "СОЦИАЛНИ"...все сме от ЕБ""АТА страна....!

13

Анонимен

преди 6 години

Много грошове , краве масълце ,мед и пухкав хряб и никаква тояга. Никаква .

12

Защо подобни статии

преди 6 години

не уведомяват чужденците какви помощи се дават на ромите у нас и да покажат съотношението между:1. Сумите, отделяни за мързелани, които бързат да родят на 13 г., "за да си осигурят издръжката" (според техните думи).2. Сумите, давани като пенсии на хора с по 40 г. трудов стаж и плащани осигуровки.3. Сумите, които повечето хора в България получават като месечна заплата.Защо не се казва какво получават даром и не се съпостави това факта, че за децата на данъкоплатците няма такива екстри?!

11

морковопрпизводител

преди 6 години

Най-правилно е с два моркова.Единия отпред да яде.Другия отзад.Ако няма ефект сменяш местата