50

До 41

преди 6 години

И за разлика от останалите хора, аз не обвинявам съда, понеже без мотиви никой съдия не може да оправдае/осъди човек. Той се обосновава чрез пряко тълкувае на законите и няма избор. Съдията може да бъде подкупен за по-лека присъда финансова/ефективна/условна, но прокурорът може абсолютно целенасочено да доведе до липса на присъда заради нескопосано обвинение и после да се оправдае с некомпетентност. Търсете проблемите предимно в прокуратурата.

49

23

преди 6 години

Има хиляди начини да се накарат ромите да учат.Ето един испански опит-собственикът на фирмата,където работи българския ром,вика работника и му чете писмо от кмета,че при него работи ром,който нарушава законите на кралството като не праща децата си на училището.Чорбаджията му казва,че с това той му създава проблеми с властите,които не може да допусне.На др,гия ден всички деца на въпросния нашенец са на училище!?Толкова!Хващаш "бика за рогата"-работата,независимо дали е частна или държавна!

48

Американ

преди 6 години

До Анонимен (50)В България имаше комунистически социализъм цели 45 години, още му сърбате попарата.А комунистическите дечица избягахте на запад, а мястото ви е в Куба, Китай, Северна Корея..

47

Пепи

преди 6 години

До 50Ти познаваш едно циганнско семейство в Германия и вадиш генерално заключение! А аз живея и познавам толко много ***, че сигурно не си ВИЖДАЛ толко за целият си живот! И ти казвам, цциганите са друг ВИД хора! Те са индийци и поведението им е различно и неможе да се промени в условията на демокрацията! Виждал ли си ирландски ***!?? Ако не си виждал аз ще ти кажа ; същите са като нашите, но просто държавата е богата и им дава всичко за да се различават коклкото се може по малк

46

Анонимен

преди 6 години

До Герчо с тамбурата 49В България никога не е имало комунизъм камо ли социализъм! В България имаше ДИКТАТУРА НА ПРОСТАКА та и до днес!!! И ПРОСТАКА е на почит от всички БГ националности! Българските роми на запад променят манталитета сравнително бързичко- с памук им вадят 'душата' и вкарват в релси! Ако едно ромче не ходи на училище го взимат социалните без много усилия! Познавам ромски семейства живеещи в Германия! Ако някога са били едни то сега са съвсем други! В културните държави е така!

45

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Защо ще мъчим децата,като ги връщаме в училище. Правилно е да върнем СОЦИАЛИЗМАв България и ще видите,че още на дрягият ден ромските деца сами ще дойдат на училище!

44

мдаа

преди 6 години

Ученето е вид работа. Но шведите са *** и не обичат да работят.Емиграцията на запад е само прехвърляне на паразита от по-кльощав гостоприемник на по-тлъст.

43

Анонимен

преди 6 години

най добре да ги върне в индия

42

Анонимен

преди 6 години

в България учители учителки които учат ром ски деца мислят че нещо учат всъщност знаят колкото за себе си а 10 % направо от панти век!!! някой% болни мозъци!!! виждам разликата Германия и българия , в бг само преструвки за заплата. точната поговорка е БАЙ *** И ТРИМАТА ***

41

алексейка

преди 6 години

Важното е на Теодора Крумова и Алексей Пампоров и другите отговорници по интеграцията децата им да са добре образовани, а материалният стандарт да е висок. Останалото ще го отчетем... Например като водим мъртви души в селските училища - хем за учителките има щат, хем проблемът с отпадането на деца от училище е решен. Всички си затварят очите за знайни работи, *** нека се напънем и с нов финансов напън да реши глобалните проблеми :)

40

Един българин

преди 6 години

Тук, в България, каквото и да правят управляващите, ефектът ще бъде нула.А това в други държави явно го правят успешно.Гледах една дето се беше върнала от Германия. И викаше че пак иска да ходи, защото децата и хем ги учат безплатно, хем и немски език учат успешно, пак без пари!А знаете ли го вица за родителските срещи в България? Дето един родител питал от колко лева започва срещата?В Германия не е така!

39

Активист на БКП

преди 6 години

Money for nothing...

38

дъра-бъра

преди 6 години

Дреме му на някой,само се правим на интересни!В Англия осъдиха мъжа на 12 год булка за педофилия на 6 години затвор!За разлика от тук,там законите се спазват!

37

Анонимен

преди 6 години

Експертите виждат пряка връзка между необразоваността и високия брой на бременностите сред младите ромски момичета. Не преподават добре на децата ни. Моята племенница завърши осми клас и все още не може да пише името си

36

Анонимен

преди 6 години

Абе те в училището няма да ги вкарат, ама да започнат да им поставят безплатни спирали и безплатни аборти за да намалят да раждат като животни! Това е спестяване на пари в дългосрочен план, защото като го роди и го остави за държавата се получава хем ***, хем разноски по него!!!

35

бай Петко

преди 6 години

Май държавата само се опитва без да има ефект. Всичката пара за свирката, само помощи раздава на електората, сигурните бойкови избиратели !

34

Анонимен

преди 6 години

"Моята племенница завърши осми клас и все още не може да пише името си "- това казва всичко за качествата на нашето образование. Как системата е допуснала да завърши осми клас без да може да чете и пише?

33

))

преди 6 години

Ромите в БГса най - малко 25% , селата вече са предимно ромски.

32

Анонимен

преди 6 години

Това е кауза пердута докато получават различни социални и най-вече за това,че се развъждат ефекта ще клони към нула.

31

Анонимен

преди 6 години

Е, докато не се заложи в кодекса заплата за специалист със средно образование 1000 лв., а за тези с висше - 2000 лв- има да чакате. защо само някои категории взимат над 2000 лв? Защо се мисли, че само ЛЕКАРИ и ИТ специалисти заслужават това?