14

Анонимен

преди 6 години

Българите на Острова не са повече от 100 0000 души - да кажем! Ако имаме 18% от числото българи на острова във финансовия сектор то означава че те са 18 000 души! Има българи които наистина работят финанси но в никакаъв случай не са 18%! Според официалната ЮК статистика чужденците работещи в този сектор не са повече от 9% - където са и българите! Допускате някяква сериозна грешка! Англичани (чисти) - 55 000 000, 28% финансисти - 15.4 000 000! Сами го проверете!

13

Анонимен

преди 6 години

Глупости, глупости, глупости, глупости и пак глупости! Някои нашенски "разуснавачи" се нуждаят спешно от електрошокова терапия!

12

бг смешки

преди 6 години

между 2 - 2,5 млн са .... само че работели във финасовата индустрия изобщо не е вярно ! чудя се от къде такива изнмишлиотини бълват нашите медии ....

11

Анонимен

преди 6 години

Няма статистика за броя на българските граждани живеещи извън България. Това число 1,2 милиона българи е изсмукано от пръстите, Може да са 3 милиона, може да са 2 милиона. Аз лично залагам на около 2,5 милиона.

10

BG СМЕШКИ

преди 6 години

глупости ...... единици са тези които работят в финансовата индустрия на Острова .... бях там 2 години и мога да ви кажа че голям % от нашите сънардоници са заети в обслужаващия сектор и работят доста неквалифцирана работа .... основно ввъ строителството и разни такива дейности .... жените и те работят или гледане на стари хора или нещо от тоя род ....

9

Крадат милиарди

преди 6 години

В Северна БЪлгария има само няколко балкански градчета които оцеляват на фона на обезлюдяването..НАгли престъпници на власт и тази година ограбват над 23 000 000 000 живи лева от народа .НАд 10 000 000 000 се харчат за КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ Неносещи нито лев доходи.Милиарди с е харчат за издръжка на доказано престъпна НЕНУЖНА НЕПОСИЛНА ЗА НАРОДА администрация..

8

АМАН От терористи

преди 6 години

Нагло престъпното управление срещу БЪлгарите в БЪлгария провеждано от менкани на власт в София доведе до обезлюдяване на огромни региони в Северна БЪлгария и ...Засегнати са всички градове вкл ТЪрново,Русе и Варна.Терористи ползват платени престъпници на власт и отравят показно народа с хлор токсични канцерогенни отрови подавани вместо питейна вода.Отровени са и всички деца..Пристигащи на гости БЪлгари работещи в чужбина да пият само пречистена през филтриращи кани вода вкл за супи,чай и кафе

7

Анонимен

преди 6 години

Червените шушумиги още не могат да преглътнат, че вече света не е ограничен до държавната граница и тази на Руската *** и, че всеки е свободен да живее където си поиска.

6

За ескперти

преди 6 години

За експерти пострадали от педофили и масови убиици са терориста Алекси Стратиев и министърчето на тн образование и наука.. Виждат с е педофили в обема който ги облъчва видимо с диаметър няколко метра от телата им..Целта на педофилите е ликвидация на живота на повърхноста

5

ГАсете фаровете

преди 6 години

Нагли наркомани с а монтирали канцерогенни скенери на автомобили вместо доказано безвредни жълти фарове..Уврежданията на климата и природата в Европа и АНглия са исключително жестоки.ПОлицията командвана от подменяни в телата масови убиици принуждават стотици милиони водачи д а увреждат тежко климата вкл с фарове против мъгла/халогенни включени денем и нощем.ВИждат се тежко увредени участъци от англия на сателити.има истичане на канцерогенни газове от аномални зони.

4

до 4

преди 6 години

Ами вярно е наблодението на "младежа"-ерген. Имам доста приятели на горе долу същата възраст и са сами. Просто не можаха да си намерят жени, а с времето вероятността намалява - човек си е създал навици, променя се външно (разбирай оплешивява и нашишкавява) и става все по-малко атрактивен и шанса е единствено някоя разведена или да попаднат на стара мома-усойница да му съсипе живота..

3

Анонимен

преди 6 години

Говорим с един младеж ергенче на 38 и ми вика - Чичка нашите жени ги тъпанят чужденците ! Тука само ергени и роми останахме

2

Анонимен

преди 6 години

Да, в чужбина българите работят предимно във финансовия сектор - обират банкомати!

1

Анонимен

преди 6 години

Финансисти..? На мъгливия остров българопитеците се осигуряват масово сами и са си наотворили някои с бакалско образование фирмички за изчисляване на осигурителни вноски и PAYE.. Финансисти на палети с ягоди..