39

Крали Марко

преди 6 години

С ЕС да ,но никога срещу Русия. Те са наша кръв и плът. Русофилите сме бяли българи със светли коси и очи. Русофобите сте от Кърджали , Столипиново и Факултето

38

ПАРКЕТНИЯ ГЕН. СЪБИ

преди 6 години

направи кариера само от бърсане на пода в БРЮКСЕЛ. Тоя даже не може да каже в кои поделения е служил като офицер. Най-добре питайте неговите колеги по служба

37

Анонимен

преди 6 години

Интересно откъде знаеш, че Путин се е крил по тоалетните ? Абе да не си му бил жена ?...Медиите писаха. Явно не ги следиш освен путинофилските.Мъж му бях.

36

Поехали

преди 6 години

Днес е старта на РКН "Союз-2.1а" с ТГК "Прогрес МС-07" от космодрума "Байконур".Русия доминира и в освояването на космическото пространство. НАТО ще разположи ли многонационални сили в близкия космос, за да спре руския прогрес?А какво ще правим с кримския мост? Днес руснаците извършват монтаж на втората (автомобилна) арка на форватера.

35

ЯСНО Е ВЕЧЕ

преди 6 години

кой е написал доклада за заплаха от РУСИЯ

34

Анонимен

преди 6 години

Т.н. "генерал Събев" лъже! Нато има в Европа 3 200 000 солдата, от които 1 350 000 американски, 9800 бойни танка, от които 2800 американски, 6 100 бойни самолета, от които 3 550 американски, и 400 американски военни бази на територията около Русия. ...Дааа, ние сме съюзници в НАТО и тези войски са и наши.

33

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

32

до 27

преди 6 години

Интересно откъде знаеш, че Путин се е крил по тоалетните ?

31

Анонимен

преди 6 години

Ей сега Путин ще дойде да ви каже и да си признае как яде малки деца за закуска и не знае че тука е натовска територия ? Cега като си си дал *** под наем няма мърдане, защото мръднеш л и ще получиш куршум в тила и от двете страни като един предател A ние при всички случаи ще предадем някой сторихме го при Xитлер ще го сторим и сега. Стане ли нещо тия дето ни вкараха в НАТО ще ги наредим на първа линия на бойното поле.

30

ПОРЪЧКОВ ЕКСПЕРТ

преди 6 години

Събчо направи кариера благодарение на целуването на заднка на ПАСИто

29

до 22 пенчо

преди 6 години

Има 100% поне две мощни ракети насочени специално към София.

28

Анонимен

преди 6 години

"Всички,които мислят, че Русия е заплаха за България са ***". Това е изказване на съветник близък до Путин. Този по - горе е един от тези. А че САЩ разбутаха целия свят и сега Европа и Б-я страда от това , няма значение. Нашите политици, категорично са продажници. Същото бе и за Грипените, американския посланик размаха пръст и ЦЦ свали ***. Жалки!!!

27

Spiritus Rector

преди 6 години

Т.н. "генерал Събев" лъже! Нато има в Европа 3 200 000 солдата, от които 1 350 000 американски, 9800 бойни танка, от които 2800 американски, 6 100 бойни самолета, от които 3 550 американски, и 400 американски военни бази на територията около Русия. Русия има 830 000 войника, 3 000 бойни танка и 1 900 бойни самолета, и 0 руски военни бази на територията около Нато и около САЩ. Статистиката показва, че Нато и САЩ се готвят да нападнат Русия, а не обратното.

26

Анонимен

преди 6 години

а после 1 година Джолан бягаше като домашен любимец след Путин за прошка :))))... Май Путин се кри по тоалетните.

25

Бастион

преди 6 години

До Анонимен 5Иска им се, пробваха се по време на вежливата окупация на Крим, но бяха облъчени от радара на брегови комплекс "Бастион". Мислеха че обсега е на системата е 400 км, а то се оказа 600. Веднага беше пусната заповед самолетоносачи да не се приближават на по-малко от 600 км до пристанища, където има инсталиран този комлекс. А иначе официалната причина да се върнат е, че антенната надстройка не може да мине под моста на Босфора :)

24

САЩ=НАТО=ИД

преди 6 години

Между НАТОвец и терорист от ИД разлика няма . Една ръка от САЩ ги храни

23

Анонимен

преди 6 години

НАТО е бита карта . С тия обратни войници става само за гей парад.

22

до 6

преди 6 години

До колкото знам Турция е свалила 1 (един) иЗтребител - без с! Ти за колко изтребителя знаеш?

21

Пенчо

преди 6 години

Нима очаквате Путин да излезе и каже когато си си дал въздушното пространство и територията за военни бази на най-агрсивната държава в света към вас са насчени поне 300 ракети Скъд, 2 Топол М и стотици ракети със среден и малък обсег и да издаде държавнатие тайни на Русия. Очаквате ли ама честно ?

20

до 14

преди 6 години

Бъди внимателен ....