59

баба п

преди 6 години

Бай Тошо не ни направи 16-а република на СССР, но сегашните ни направиха 27-и щат на ЕС. Скоро и собствена валута вече няма да имаме. И кой е сега предателя?

58

Анонимен

преди 6 години

До 20 атомни бомби200 беше цифрата, И аз се чудя кога ще осъмна с 2 зори над Свищака..

57

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

преди 6 години

за ГЕРБ е да намери поне няколко български офицера, дето за пари, командировки в БРЮКСЕЛ, нови пагони да плюят срещу РУСИЯ.Като намери някого му дава "ШАНС В ЖИВОТА" и го правят медийна звезда. Обаче не се заблуждавайте. Почти всички в армията такива ги презират и гледат на тях с ОТВРАЩЕНИЕ. Ако се случи нещо АРМИЯТА ще се нареди РЕДОМ с РУСКАТА АРМИЯ

56

ей хора

преди 6 години

До 20 атомни бомбиНикой/освен Руснаците/не знае какво оръжие са докарали САЩ в базите си у нас,те може да ни изложат на големи опасности при евентуален конфликт.

55

20 атомни бомби

преди 6 години

САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма! От Събев ще останат само памперсите!

54

ЛИЗАЧ И МЕКОТЕЛО

преди 6 години

е тоя уж български офицер. Нали го помним как стана генерал. Подобно на ТИКВАТА. Нали и той е "един" генерал.

53

Анонимен

преди 6 години

До БРЪМБАРИ В ТИКВАКоето не пречи да си разрешат спора на БГ територия. Запомнете фероботът Севастопол - Варна трае само 6 мин, както се вика, време за една ракия..

52

Анонимен

преди 6 години

Как може да се дава дума на толкова глупави хора, това не мога да разбера?

51

БРЪМБАРИ В ТИКВА

преди 6 години

има тоя СЪБЧО - паркетния генерал на ГРЕБ. Освен Съюза на АТЛАНТИЦИТЕ на СОЛОМОН ПАСИ в БЪЛГАРИЯ има и истински СЪЮЗ НА ОФИЦЕРИТЕ ОТ ЗАПАСА. Питайте тях що за птица е тоя паун и какво мислят 99% от българските офицери за РУСИЯ-ОСВОБОДИТЕЛКАТА

50

факт

преди 6 години

Корабите на страни извън черноморската зона само създават напрежение и рискове....

49

до 45

преди 6 години

Той това може най добре ...

48

до 30 от Пенчо

преди 6 години

При наличие на ПРО aз бих поставил не 2, а 200 и поне една ядрена. Tака дори ПРО-то да Яя залови във въздуха над София ще се посипе един ядрен прашец но пък така янките ще забавят ядрен удар към себе си. Цяла Европа е буферна зона за да спаси CАЩ.

47

с пушка в ръка

преди 6 години

След като Събев е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

46

ОКУПАЦИЯ В КРИМ НЯМА

преди 6 години

Питайте хората. Имаше РЕФЕРЕНДУМ. Я по-добре кажете за ОКУПАЦИЯТА на КАТАЛУНИЯ от ИСПАНИЯ

45

Анонимен

преди 6 години

Крали Марко е загинал като турски васал в бой за турците.

44

пфф

преди 6 години

Каква заплаха, е Русия какви 5 лева? Половината от "чуждестранните инвестиции" са на руски банки които са си регистрирали дружесатва в Австрия и Кипър та се водят "европейски инвестиции". Нито една държава няма да атакува друга държава при условие че негласно я притежава икономически. Никой не би си унищожил собствените предприятия и инвестиции.

43

АХ, СЪБЧО, СЪБЧО

преди 6 години

не бива чак толкова да им ближеш на краварите ***

42

лошо

преди 6 години

Жал ми е за нашите военни те виждат истината но трябва да лъжат и да си пазят стола.

41

Бастион 2

преди 6 години

Ето карта - i.imgur/ZMcAgYX.jpg . Обсега стига до българския и румънския бряг, а плановете бяха покрай нашите брегове да стигнат до украинското пристанище Одеса и от там да "демонстрират присъствие". И хоп - изненада - Бастион облиза българския и румънския бряг

40

цирк

преди 6 години

Как ще няма разумно обяснение,НАТО е обградила Русия и я провокира постоянно,това не е ли разумно обяснение?