8

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

7

Анонимен

преди 6 години

Амин!

6

Анонимен

преди 6 години

коментарите по-долу показват че здравеопазването найстина непомага навсички!

5

Няма здравеопазване

преди 6 години

НАркомафията завладя пазара на лекарства и трови съзнателно лекарите по време на семинари..засечени с а много пострадали тежко от активно пси препрограмиране включващо подмяна на личноста в тялото на лекарки..Плаща се на сервитьори да слагат наркотици и микро и нано скенери в храни и напитки по време на срещи и семинари..Отравят милиони с спец добавки в хляба и напитките вкл бир а и безалкохолни..

4

нема здравеопазване

преди 6 години

Нагли престъпници внедриха исключително жестоко вредни скенери маскирани като ЖИВАЧНИ лампи.Живачните скенери увреждат трайно за броени секунди жертвите.Експерти могат да видят он лайн как чрез скенерите инсталирани в поликлиники,болници и училища буквално се нарязват на късове жертвите вкл лекари и учители.След посещение на поликлиника вече седми ден боледувам от атака срещу главен мозък .Вижда се отлично на инфраред камери..Всички в поликлиниката лекари и сестри развиват ракови маркери

3

Вземете мерки

преди 6 години

МИлиони деца се малтретират нагло с все по жестока видео терористична и педофилска техника.Стотици хиляди са жертви на тн ДИГИТАЛИЗАЦИЯ..Може да видите обсебени чрез ДИГИТАЛИЗАЦИЯ момчета с цел пасивни гейове..Извънземния негодник с е вижда в края на обема ползван за обсебване и увреждане на децата снимани с педофилски камери в училища и градини.Очите на облъчваните плават

2

Няма ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

преди 6 години

У нас медицинската мафия взе власта и провежда все по нагли античовешки меропрития.Милиони БЪлгари вкл лекари се тровят съзнателно чрез нагло вредни бойни отровни хлор токсични и канцерогенни вещества подавани вместо питейна вода по водопроводите..Отровени са всички лекари вкл министри..Създаден е силен материален интерес от масово отравяне и разболяване на милиони вкл чрез нагло престъпни съоръжения вградени в лични карти и здравно осигурителни книжки.

1

Анонимен

преди 6 години

"Няма некачествен български лекар...." Наистина няма, тези които могат аргументирано да възразят срещу това твърдение се намират в гробищата.