23

Анонимен

преди 6 години

До 21Той си има свобода на словото , щом по ТВ гпвори. Но като няма първи 7 години ...нормално е да слезе . Даже закъсняло. Излага България. Той е държавно лице там и неможе да изказва лично негово мнение. Може от днес на татък :))

22

ицо 8 е НУЛА

преди 6 години

когато нещо липсва, тогава нещо приказваот почетен консул, прз почти консул, та до почти кон ама май магаре

21

Анонимен

преди 6 години

Кво ще кажете сега Евроатлантиците свобода равенство братство и най важното имаме свобода на словото? А ? Та то по тоталитарно време бяхме по свободни и можехме да говориме каквото си поискаме!

20

Анонимен

преди 6 години

Псувай ги всичките най-почетно! И фашистите, и герберите, и брюкселските зелки, и царя, и Бойко Борисов!

19

Анонимен

преди 6 години

До 16Дебело прасе от Корея е "пряк" наследник на диктатура. Испания е много далече от диктатура. РазбираМ , че пускаш тънки манипулациики ама по-скоро са смешни :)

18

Анонимен

преди 6 години

Голям футболист, нищожен човек, изключително глуповат!

17

до 11

преди 6 години

Гoвори от свое име, нито съм с Испания още по-малко пък със фашисткия им крал наследник на Франко. Утре ако Испания ти забрани да се самоопределиш като българин си съгласен нали ? За едно бране на ягоди и майка си ще продадеш. Герой е Ицо герой, нищо че няма дипломи пак е по-умен от всекакви червени, зелени и пембени. Ай бегай да береш ягоди във червения ЕС колхозник такъв.

16

само да припомним

преди 6 години

Само да припомним, че сегашното оспорвано корумпирано "правителство" в Мадрид е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко. И че испанската конституция беше съчинена от Франко и е антидемократична и антиевропейска. Все едно да се твърди, че след като Хитлер е бил избран демократично, значи и конституцията на хитлеристка Германия е била демократична!

15

Анонимен

преди 6 години

Стоичков, както обикновено - прекали с определенията, особено ще се отнася до сина на съответната госпожа. Както знаете, жените полудяват, когато обвиниш в нещо отрочето им. Стоичков се слави и с прословутата си омраза към Реал Мадрид, даже се чудя как не са го осъдили от там завсичките глупости, които е изговорил за тях. Неговото не е политическа позиция, а по-скоро емоционална такава и изказана по неподходящия начин.

14

Анонимен

преди 6 години

Шъ му фръднат на Дедоеия.Стоичков има пари да ги купи два пъти и да ги продаде три пъти.

13

забрана за мислене?

преди 6 години

С други думи искат да забранят на Христо Стоичков да мисли? Стоичков, ставаш ми още по-симпатичен!

12

Zohan

преди 6 години

Вие пък сте намерили кой да бъде почетен консул. С триста зора се научи да говори почти като човек!

11

Анонимен

преди 6 години

Испания е една от държавите , която първа подкрепи България за ЕС. Испания също, така прибра нашия законен Цар , след идването на комунистическата военна хунта от Русия. Такаче, кои по дяволите са тези каталонциии ??? България е с Испания и краля .

10

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая някой да му покаже къде се намира на тоя шут! То това да не е като да плюеш всяка седмица по футболни въпроси! Къде си вреш харманлийската кратуна с ниска интелигентнос?

9

СВОБОДА ЗА КАТАЛУНИЯ

преди 6 години

Евроатлантическа мафия !Евроатлантическа диктатура !

8

Така е,

преди 6 години

повечето западняци научиха, че има държава България, чак когато Стоичков започна да играе в Барса!

7

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на стоичковия.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Стоичков им каза истината в очите.Нашите души.педавци веднага се престарахме и още преди да поискат испанците им се наведоха ..Срам и позор !А, позицията на Стоичков е правилна. За нея той заслужава само адмирации.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредния позорен акт на васалите от ГРОБ вместо да изритат испанския посланик клекнаха като пребит каталунец от испански полицай. Тиквата за едно потупване на рамото от Рахуй и себе си ще уволни.

4

Анонимен

преди 6 години

Добър спортист, но глупав човек. Няма място в политиката. Той може да сее само конфликти. Много по-богати, умни и с постове хора си замълчаха ..