43

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим това с отделянето на Каталуня няма как да стане. Испания е наливала много средства в тази област и сега не е честно тази област изведнъж да иска автономия. Все едно София изведнъж да направи референдум да с отдели от България и да стане автономна област (страна). Ако е нямало България до сега да налива в този град такива огромни средства София щеше ли да има този облик?

42

Рок енд рол

преди 6 години

Трябваше да изрази разочарованието си от кадрите с бити хора - и дотам! Вярно, че е гореща глава, но това не може да му е от полза в политиката както в спорта. Пресоли манджата, а за разлика от нас, дето драскаме по форумите, неговият глас се чува. Особено след като е заемал такъв пост. Не може да се правят такива изказвания, оставяйки едната емоция да те води!

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя ся къв е, българин ли, каталунец ли, хамстериканец ли?

40

данъкоплатец

преди 6 години

Няма да се учудя ако Ицо са откаже от българското си гражданство и поиска руско. Tова не е държава, а една територия Какви са мотивите на външно не смятат ли за редно да напишат 2 реда или каквото им наредя от Мадрид туй си правят Оставка на външния министър и изгонване на испанския посланик. Блгарина не подкрепа биене на бременни жени от полицията.

39

Буля Стоичковица

преди 6 години

Ами браво, защото горко на държава, на която Стоичков й е "почетен" консул...

38

Анонимен

преди 6 години

Равносметката на каталунското национално-освободително движение за последните две седмици е 1000 бити въстаници и един уволнен консул, па макар и почетен.

37

Хала Мадрид

преди 6 години

Да го пишат персона нон грата, бан да стъпва в Испания, да си вее каталунския флаг на талашитената къща в Айдахо

36

Анонимен

преди 6 години

Фашисткия мракобесен режим във Мадрид бие, псува и уволнява всеки който не е съгласен със дектатура на Мадрид стигнаха дотам да ни нареждат какво да правим.Ако не уволнят Ицо ще ни анексират както анексираха навремето Каталуния и ще ни забранят да се самоопределяме като българи.

35

Анонимен

преди 6 години

Гафното, си е Гафно с главно Г. Където и да иде все си мирише.

34

Анонимен

преди 6 години

Когато Ицо развя,каталунският флаг на стадиона в Барселона през 90 те години,суджуците продаваха на сергиите по женският пазар!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24"... Ицо ще осъди държавата във Страсбург за неправомерно уволнение ..."---Абе, ти добре ли си? Не питам дали разбираш това, което пишеш. Правните въпроси са ти ясни, колкото на Деситу Атанасова. :)

32

Анонимен

преди 6 години

Стойков се продаде в Барцелона за едно червено ауди А4, после гонеше топката по стадиона почти за без пари, сега му се налага да работи на стари години в няква телевизия, за да не умре от глад. Трудно му е да преглътне, че днес футболистите се продават за стотици милиони и взимат десетки милиони заплати. Негови са думите: "Късно се родихме за партизани, рано за футболисти..."

31

Анонимен

преди 6 години

На казана на българите няма пазач. Вместо да подкрепят своя сънародник и да застанат на страната на справедливоста се поклониха на Испанския крал като последен стадийй роби и парвенюта.

30

Анонимен

преди 6 години

В МВнР да си извлекат поука от случилото се. Стоичков е най-вече посланик на собствената си простотия.

29

Анонимен

преди 6 години

До 26Да правилно е. Ако почнеш и ти са се цепиш с кърджали и тебе ще бием :) ти какво мислиш ..цветя щи донесем ?

28

Анонимен

преди 6 години

"Айн цу цвай, цу драй цу дрън" (край на цитата) КамЪта видя, че и други "си го могат" - испанците го изритаха яко през ашиците.Няма вече "почетен консул". Е, остана му "доктор хонорис кауза" (пак почетен, де!) на Пловдивския У. :)

27

Анонимен

преди 6 години

До 24Иди си изпий хапчетата стига се напъва :))

26

anonimen

преди 6 години

според вас правилно ли е а се бият хора точно това е казал не е да се смееш или да плачеш простотията е неземна опитал да защити казал какво толкова опитал се да помогне неблагодарна работа са хората

25

Циник

преди 6 години

Под тъъъъничката амалгама на космополитен селянин....изпъква солидната основа на невъзпитаното провинциално парвеню. Отрупаха го с привилегии...и той реши да оправи вътрешната политика на Испания! Силно се съмнявам, че знае българската история...ама прави сравнения с Франко...сигурно е гледал някой филм с него!Едри приказки....и много газове от затруднена перисталтика!

24

Анонимен

преди 6 години

Каталуния рано или късно ще се отцепи, всеки който плюе Ицо е един национален предател и тогава Ицо ще осъди държавата във Страсбург за неправомерно уволнение престъпления от длъжностен характер и превишаване на служебните права . Ще съберем подписка в подкрепа на Ицата. На зла круша зъл прът.