20

Балкански

преди 6 години

До 19 АнонименКато нямаш акъл за какво ти са пари.

19

Анонимен

преди 6 години

Бай Дуньо, не ми давай акъл, дай ми пари ;)

18

от Сидней Аавстралия

преди 6 години

Бе къде зима беее аллоооу ква зима бе аз на плаж ходя и лято идва ще се гмуркам в рифа един друг свят и китовете гледах миналата седмица как скачат, един друг свят друга вселена, каква зима ви пере па и вас бе, който не е виждал за кво говоря да земе да види уиленда къде ще се гмуркам в рифа и излежавам по красивите плажове, най близкия ми е на 3 км.

17

Ганю Бедняка

преди 6 години

Бедния българин ще купи 4-ри гуми трета употреба за колата и 100 кг ракия и пей сърце.

16

ДУПАРАТА

преди 6 години

Зимата идва! Не -тя дойде,а ние не сме решили нито един въпрос за посрещането и.Най-важното-нямаме средства за отопление-няма ***,няма дръва, няма най-важното-ГАЗ-руски,ами папуто, манджичка?Вижте колко е голям вече ръста на скалата на умрълте-Те нея не е печатат,защото било срам за .......

15

Толерастия

преди 6 години

...ако сте обаче от предимно планински район може и 6 месеца в годината да ви трябват.

14

Толерастия

преди 6 години

Ми ако антифриза е жълт или зелен кога да го сменям?!! Еле че сте кухи, и специалисти и ***!! Има моно етилгликол и поли етилгликол. Първия(не винаги син цвят) се сменя на 2 години или 30000км, а втория(не винаги червен) се сменя на 5 години или 150000км. Гумите също са много под въпрос кога. Ако сте от Сандански или примерно Бургас, Приморско и надолу май няма никакъв смисъл да се купуват зимни гуми...

13

Брадвата

преди 6 години

Да, да, карайте 8 до 9 месеца със НОВИ зимни гуми. Дааааа, 3 месеца повече, отколкото във Финландия. Всяка година маркови нови зимни гуми, нови!! всяка година, даааа

12

zeus

преди 6 години

В сервиза на Дунев съм стъпвал само веднъж за елементарна смяна на масла и спирачна течност, свършиха го като кучето на нивата, да си слага новите зимни гуми където си иска :)

11

Бургас

преди 6 години

Зимни, летни, пролетни, есенни :). В Бургас всесезонната гума(от добра марка) се справя перфектно. Купувам 4 гуми 2-3 години и ги сменям.

10

BMW E36 АГУ

преди 6 години

До BMW 316i метанЕваларката брале! Така требе да са прай обаче тия неща които нее карал веемве неги знае.

9

шматка

преди 6 години

1 зимни нови гуми на двигателните колела2 Антифриза3 Проверете си акумулатора4 Зимна течност в чистачките че да не лепите после казанчета5 НАМАЛЕТЕ СКОРОСТА С ЕДНА ИДЕЯ.

8

Анонимен

преди 6 години

Пушен домашен свински бут, голям буркан зелева туршия, нож, вилици и делва с 55-градусова ракия, 4 родопски одеала. Всичко това в багажника. Тръгвайте смело на път и нека да вали снежец. Можете да дочакате пролетта!

7

Анонимен

преди 6 години

А издаване ли касови бележки навсякъде във всеки сервиз и всяка гумаджийница и гаранция давате ли

6

Анонимен

преди 6 години

И като се сетя едно време какви драми бяха, в сервиза на Дунев с бившата ми Хонда...

5

От

преди 6 години

всякъде по всички медии все това тръбят-зимни гуми! Да, има значение до един момент зимната гума но то не е голямо. Но нали трябва продажби да има...

4

Дедо Мъди

преди 6 години

Дедовия масквич в в бойна готовност!

3

haha

преди 6 години

Автомобилния състезател препоръчва това да става по възможност в неговия сервиз, където гаранция ще ви отрежат всички мераци за шьофиране.

2

маке

преди 6 години

най важното е килце ракийка и 5 литра винце у багажнико така и да закъсате негде не ке да измръзнете

1

BMW 316i метан

преди 6 години

Зимните гуми са за неможечите, аз карам с 4 различни гуми като марка и размер, 3 от тях са регенерат, едната е дори с обратна шарка, до момента проблеми не е имало, газта яко се раздава, в завоите се влиза на пълна газ, просто ги влдеем нещата, можеме, въртиме геврека, маневрираме и наказваме паркетните шофьорчета, които стирктно взимат нови гуми и после ги гледам в дератата и поляните. Всичко е в главата, който не може да кара, да не се качва зад волана! Има автобуси за вас, н3кадърници!