352

Софиянец

преди 6 години

Факт е, че провинциялистите стоплят трудно, трябват векове да ги научим да ядат с нож и вилица

351

Анонимен

преди 6 години

Умните стоплят бързо, това не се отнася до провинциалистите и избегалевите емигранти

350

до 407

преди 6 години

Тоя па, колкото и да си мислиш, че родния ти Русе е малката Виена, това си е само в твойта паяжинеста герберска глава

349

Анонимен

преди 6 години

Да, да, да.... Знаем. Вчера войниците ядоха зеле, а командирския състав свинско... Значи вчера, средностатистически в поделението са яли свинско със зеле.

348

риторично

преди 6 години

До АнонименАй стига си тролил, не си ли заработи надника за днес?Сменете си схемата на тролене, вече я научихме наизуст-1 вариант- Работих в чужбина, бях зле, върнах се в Бг и тук съм супер.2 вариант- Бачкам здраво еди- какво си, вземам супер пари, само търтеите вземат малко.Не ви зная гербери ли сте, патриоти ли сте, ама ползвате един и същи шаблон, който се изтърка. Прозрачни сте.

347

Анонимен

преди 6 години

Явна и долна пропаганда :)

346

Анонимен

преди 6 години

Рупай лютеничка, селянино, в Мюнхен, в Лондон, в Чикаго, в Тампа, рупай лютеничка и друсай ръченичка, ти си истински българин!

345

Анонимен

преди 6 години

Провинцията злобее, София богатее! А емиграцията рупа лютеничка, за друго пари нема!

344

Анонимен

преди 6 години

Работя доставчик на пици. През седмицата бачкам здрави, почивам 2 дни. 2 бона не ща да ги знам и на тея от кол центровете затворени в кубче цял ден с по 1200 лв заплата им се смея. Само мързеливите не се оправят и взимат 600

343

Анонимен

преди 6 години

Първо, България не е само София.Второ, кой софиянец? По-голямата част са бедни, а има едни ултрабогати столичани, заради което средните стойности на това какво получаваш и какво можеш да си купиш се измества и заключението естествено е, "че с доходите си един средностатистически софиянец може да си купи малко повече от средностатистическия гражданин на ЕС."Отново стъкмистика.

342

до 398

преди 6 години

Късай си бг паспорта и си бий камшика! Чао! Успех!

341

риторично

преди 6 години

До АнонименТакива статии, обикновенно излизат преди избори. Що така, да не е свършил вече суджука?Избори не идат. Вчера синдикатите казаха, че готвят протестни действия заради ниските доходи и политиката на работодателските организации. В страната назрели протести. В провинцията нараснало недоволството от ниските доходи. Не зная вчера дали отразиха тази новина в са.йта, обаче пропагандната статия гледам, че много набързо са я публикували.

340

Отписване

преди 6 години

Къде да се отпиша от всички видове данъци и осигуровки, трябва да има начин, не искам да получавам здравно лечение, пенсия, обезщетение за безработен, детска градина, училище... Не искам да внасям нищо в тази бездънна каца...

339

Дидо Дяков

преди 6 години

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/d/df/Chart_Volume_indices_of_GDP_and_AIC_per_capita%2C_2016_%28EU-28%3D100%29.png

338

Анонимен

преди 6 години

Ако един взима 10000 , а 9 взимат по 600 лева средният доход е 1600 лева . В София е концентрирана държавната олигархия около 100 хил човека и това вдига средния доход . Въпроса е какво включва термина БВП / Брутен Вътрешен Продукт / . Съюото е със среден доход на глава . Стъкмистиката е едно статистиката друго . Какъв е медианния доход в София

337

Стъкмистик

преди 6 години

Какво е статистика?Х получава 5000 лв.Y получава 500 лв.Следователно средната заплата е 2750 лв.И двамата са добре, стига са вряскали!

336

дебел депутат

преди 6 години

в България се живее прекрасно :)

335

Az

преди 6 години

Лъжи

334

Анонимен

преди 6 години

Как ще ги стигнем...софиянците. Всички имигранти в Европа ще се насочат към София. Трябва да се разпространи благата вест, за да знаят хората и да не се плашат да идват в София от Африка и Азия.

333

риторично

преди 6 години

До ПепиНе могат всички да са хардуерни техници.Не всички получават заплати на хардуерни техници. И е некоректно да се изопачава инфото, което ни се дава- група хора вземат големи пари, масата получава жълти стотинки, накрая се тръби по медиите, че Бг процъфтява и българите с хиляди пътуват по празниците в чужбина. Пътуват тия от последния ред на графиката. Но това не са българИТЕ. Ти зареждаш гориво и ядеш по заведения(въпрос на ценностна система), а др. се скъсват от работа и нямат за хляб.