9

до баба Куна

преди 6 години

Бабо Куне ,българските избори са като хвърляне на монета.Дали ще се падне ези или тура(ГЕРБ или БСП) монетата си е все тая и мизерията в която тънем също.Северозапада е като някакъв резерват-няма работещи заводи, работни места и никакви доходи отникъде.А в същото време ония в парламента се карат кой на кого бил кум или кой къде работел.Нали чуваш,че там никой не се трогва за болницата във Враца.Виж,ако ревнат полицаите веднага им се угажда защото точно те спасяват управниците от народната любов!

8

Срам

преди 6 години

Който все още нарича България държава е в дълбока заблуда. Това е територия, която ако още съществува, то е за да храни шайка бандити, концентрирали ресурсите на матряла в лицето Пеевски, докато същия матрял забрави, че някога са били негови. После-всеки да се спасява сам и аз сам накъдето знам!

7

Анонимен

преди 6 години

А бай *** от Банкя ще ви купува самолети. Погледнете си болниците в които се лекувате. Всеки народ си заслужава управниците.

6

лкарснож

преди 6 години

всичко е от менгеле.велик учен и изкусен хирург.

5

Българина

преди 6 години

Ако в германия лекар стои без заплата 3 месеца, на втория министъра си отива

4

БАБА КУНА

преди 6 години

ПОВЕЧЕ НИКОГА ГЕРБ !!!

3

Нфб

преди 6 години

проблема е че са чакали от юни досега...трябвало е м юли всички масово да са били в болнични..тиха стачка..без тъпани..няма по страшно от тихия гняв на народа...

2

Ala_Bala

преди 6 години

Кражби от години на разни Управители.Има добра традиция. Никога няма да разслеват, защото по-голямата част са отивали за черните партийни каси! Така е във всички големи държавни болници!

1

Анонимен

преди 6 години

40% от заплатата за Юни, остава още 60% + Юли, Август, Септември ии ще стане и Октомври.А лихви за забавяне?Ако не си платят данъка/тока/водата им начисляват лихви!