51

До 45

преди 6 години

Върнете Съветския съюз и всичко ще си дойде на мястото.***,хакери,несъгласни с власта -всички в Белене,Скравена ,Слънчев бряг,Ножарево и т.н. Около100 са били.Да идва другарката Нинова и да ги почваме-Бойко-Мойко,Герб,Дсб,Патриоти,Да България и всичко ,,несоциалистическо"-да се унищожи. И ще победи социализма.Само че защо трябва,, да победи" още веднъж"Нали беше недоносче/Т.Живков/Ние я сърбахме попарата,тогава ще видите какво е криза,нямане и безсилие.

50

колбас

преди 6 години

Тоя много суджуци е изял и зотова говори "мъдро".

49

Анонимен

преди 6 години

Цветанка Ризова пита Ушев Цецо: - Г-н Цветанов, Бойко Борисов дялка ли злобарки?- Не знам, питайте го него! - Ама нали вие сте му дясната ръка, няма как да не знаете.....

48

Анонимен

преди 6 години

Кога сме се развивали толкова за 10 години?То и лъжата трябва да е с мярка.Дори по турско икономически сме били по-добре. България е била житницата на империята. И на всякаква селскостопанска продукция. Понеже по ония камънаци нищо не вирее. А сега успяха да съсипят дори селското сточанство. Докарахме го до там, че внасяме дори икони/?!/ от Китай.Наистина последните 10 години не могат да се сраеняват с нито един период в историята ни.

47

Анонимен

преди 6 години

Няма по-добър от ЕС,даже и да сложим фес.Пура пуша вчера, днес,лапам мръва с интерес.Пълен съм с авоари,бедните са ме избрали.Срам за всеки мой хулител,аз съм Боко ваш водител!

46

Анонимен

преди 6 години

Президента Плевнелиев???Май вече не е, за радост на цялата страна!

45

до 43

преди 6 години

Ей вропейче ела да ми купиш имотите и заминавам в Русия ама нека да позная такива европейци като тебе нямат пари да купят нищо и ходят да берат ягоди в Испания. Tова за тях е най-хубавото нещо на света. Евроатлантиците сте все едни пияни келнери и колхозници из прекрасния ЕС а в свободното си време крадете суджук като шумкари а европейче.

44

Modernoto

преди 6 години

Г-н Борисов ще заведете ли евродепутатите в квартали като Модерно предградие, Орландовци и Бенковски, за да видят какво е по-добро изток или запад (Европа). Това са западни квартали, а инфраструктората е като през 17 век. Странно е че се гордеете с това което сте направили за народа си? Припомнете си първата копка през 2009 и обещанията към жителите на Модерно предградив

43

Анонимен

преди 6 години

Поредната свииииирка на безценния, неземен и незаменим Бойко.

42

Гюнтер Погоди

преди 6 години

Хубав край,хубави хора...

41

Ей голобради и умни

преди 6 години

Глупаво е лица под 30 -35 години да коментират неща на които не са били свидетели,не са строили социализЪма,не са били в казармаи не са страдали от цензура и гонения.С какво бе пик.льовци сравнявате и давате акъл.Каква е алтернативата ви .Анархията-майка на реда ли???Деца,деца само месец социализъм и всички ще сте,, под масата"Бойко ще ви се види майка Тереза.Че как ги обичаше такива ,,начетени умници" като вас ,народната власт.Мнение ли,критика ли,несъгласие ли-под ножа!Такива не оцеляваха.

40

Dalser

преди 6 години

Pchelichkata Elena Ioncheva razbi surata na Shengen. Tam sichki sa rodninsko semeistvo...samo malko sa razvejdat sega...

39

Европеец

преди 6 години

ЕС е най-хубавото нещо, което се е случвало на този народ. За жалост промитите от просъветска и проруска пропаганда се правят, че не го виждат. Препоръчвам им да не списват от западналия запад, а да поемат смело към безмерната руска степ. Кога сме се развивали толкова за 10 години, пътуваме свободно и стотици други облаги. Ако не го оценим заслужаваме да останем пак сами между Осман и пияните му.жици. Тогава няма разлика кой ще ни завладее.

38

Пуч трол

преди 6 години

Долу ЕС и правителството! Обявявам независимостта на Нова Бай Гания!

37

Анонимен

преди 6 години

А Баце каза ли нещо за сутрешната изцепка на Тончо Извънземното.Или той сигурно още не е чул.

36

Анонимен

преди 6 години

Цветанов към Борисов.- Другарю Началник имам една добра и една лоша новина, с коя да започна.- Давай първо с добрата.- Добрата е, че отново спечелихме Изборите.- Браво Цецо, много си добър в работата си, а лошата.- Ами лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.Та така печелят ГЕРБ изборите - благодарение на неуморния труд на националния координатор Цецо Грозното лице с Празната глава.

35

Анонимен

преди 6 години

Да живее ЕС!!! Мръсни руснаци с български паспорти, умирате ли от яд?

34

Анонимен

преди 6 години

Целта е Европа да бъде разчленена и съсипана. Първо вкараха милиони мюсюлмани да я разяждат отвътре и да правят атентати когато им скимне. Сека започнаха да късат парче по парче. Крак повлече Каталуния. Следват и други. Защото разпокъсана и слаба Евтопа по-лесно се манипулира и владее.А такива Премиери като Борисов трябва да ги позлатят. Не всеки ден се намират толкова продажни под.логи.

33

Двойката

преди 6 години

Меркел е кралицата, а Боко нейния шут! Всички лидери от ЕС се забавляват с изцепките на нашия пехливанин.

32

Анонимен

преди 6 години

До нали!Другарко Нинова, ама може ли така - вашите *** съвсем огладняха и в главата им само суджуци - нищо друго...суджука и луканката са по-хубави от салама, по -вкусни са щото имат и кимион, затова все сънуват суджуци и луканкидокато сухият шпек е по безвкусен и от сама "кучешка радост" .... )))