11

Makedon

преди 6 години

Dobar e be Bojko ...... ami jas vi kazav deka ke stane CAR i ete vistinata ...podobar e od EU birokratite

10

Анонимен

преди 6 години

Така е тавариш пожар. Но какви ще ги дъвчиш като свършат мангизите от еврофондовете? Пак ли ще казваш че няма по добри от ЕС? Не е далеч деня в който еврофондовете ще приключат и каво правиме тогава? Ще ти кажа! Ще се скриеш и ще си харчиш откраднатите милиони а народа ще види че царят е бил гол и му се мандахерца члена на ткзс-то. Но тагава ще е късно за каквото и да било. Ако видите че става напечено ще си оберете крушите и ще оставати народа да се само избие! Това е светлото бъдеще!

9

Анонимен

преди 6 години

Много го хвалят друг такъв послушко отде ще намерят Самозванеца Юнкер се чуди как да се заобиколи със такива за да се провъзгласи за върховен император на тая орда гейове и транссексуални.

8

Анонимен

преди 6 години

Ехаааа, умен, красив, чаровен, образован, политик, смел и решителен, обединител за българите и европейците, победител срещу мафията, неопетнен, без бандитско минало, никога не е бил агент на ДС и ГДБОП,както и член на кървавата БКП, баща за всеки българин, грижовен и човечен.Е, как да не просперираме, има работни места, раждат се много деца, които да се лекуват в нови болници, майките им да получават високи детски, живот в Рая, нали?А пътищата и ремонтите перфектни, без да се краде.У нас в Рай.

7

Анонимен

преди 6 години

Че той есе вече ще се разпанде бе, Бойко!

6

Г

преди 6 години

Пази боже сляпо да прогледа и тъпанарр началник да те управлява!!

5

реалист

преди 6 години

"Убеден съм, че страната ви е много добър пример за спазване на европейските ценности" На ББ затова му харесва ЕС, защото лицемерието им няма граници. При всички тези схеми заплахи в БГ за какви ценности говорят?

4

puppet

преди 6 години

Юдоевропейският съюз ще свърши само, както той най добре си знае - разпокъсан и в невиждан нацизъм. Огънят го запалиха във Испания. Това не ви е 5 млн. БГ, а 47 млн пред гражданска война, следват Северна Италия, Полша, Румъния, Молдова, Унгария, Прибалтика и наша милост.

3

Анонимен

преди 6 години

Сите тикви и една плявня борд та дрънка

2

Анонимен

преди 6 години

Оффф... Да си го взимат някъде там в Брюксел, идеален ще е за портиер, ще отваря нахилен вратите пред "големите началници".

1

Анонимен

преди 6 години

Боже, прибери си тиквите.