19

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

18

Веско

преди 6 години

Хората *** и отговарят автоматично, туй ясно. Ама айде тез от Галъп да обяснят как тъй им дойде най-важния въпрос: страх ли ви е от Русия. Седнали на една маса няколко умни глави и се питали от какво ли се страхува българина. Ама не може да се пита просто тъй, щото ако питат най-общо всеки се страхува да не се разболее от тежка болест, да ти умре близък и т.н. И така отхвърлили пандемия от неизвестен вирус, изригване на вулкан или сблъсък с метеорит. И останала лошата Русия! Тъй ще да е било.

17

Анонимен

преди 6 години

Българите сме видели само добро от братска Русия, тя не ни страхува. Виж, сегашните ни задокеански "партньори", които постоянно бомбардират, убиват, грабят, рушат са си повод за ужас. Малко ни беше че ни ликвидараха икономиката и държавността, ами обеднен уран при комшиите, ами бежанците и атентатите, а сега ги сърбят кървавите крадливи ръчички за ядрена война...как да не го страх човек.

16

анти галъп

преди 6 години

Ако има въпрос- честни ли са политиците; искате ли опрощение на нарушенията на корумпираните, харесва ли Ви работната заплата, искате ли да давате два пъти повече пари на газпром за газ отколкото германия---отговора ще бъде -- НЕ. така че не е важен отговорът а как е зададен въпросът.

15

Анонимен

преди 6 години

Русия не е заплаха, разбира се. Ние сме в НАТО. Заплаха са българските русофили!

14

факт

преди 6 години

Мен моите познати,семейство и колеги не ги е страх от Русия а от нашите продажни политици те са заплахата...

13

Анонимен

преди 6 години

България се страхува да не бъде отвлечена от Русия, както Крим от Украйна.

12

емигрант

преди 6 години

по-правилно е да попитат как бг държавата защитава своите граждани

11

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се страхувам от Кирибати и от Вануату! А никой не ме интервюира по този така важен въпрос!

10

XAX

преди 6 години

Американците ни казваха друго дори танкове докараха при крепостта до Ново село за да ни пазят от лош Путин!Колко ли милиарда $ са потрошили за пропаганда,подкупи и манипулации!?ХОХО

9

oh

преди 6 години

Нашите политици са късметлии ,има толкова *** народ това за тях е манна небесна хубавичко ги угояват ,спят в палати и ходят всеки ден на почивки.

8

Анонимен

преди 6 години

Мен лично ме е страх от наглосаксонците, които са инсталирали една шайка престъпници да ни управлява, ограбват ни и постоянно водят войни по целия свят, за да убиват и грабят. От руснаците нямам причини да се страхувам.

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНо имаш два бъбрека...

6

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са си отгледали глупави Българи, втълпи ли са им, че са им братя докато "братския' лукойл и почти всеки монопол в БГ ги обира. А когато 'братска' русия и трябват спешно пари спретват една хипер инфлация.... *** народ слаба държава.

5

Жиб.

преди 6 години

Значи Българинът го е страх точно от Русия,понеже тя е виновна за 50-60% от отвличанията у нас а за останалите 40-50% са виновни нейните турски съюзници.

4

Анонимен

преди 6 години

Какво отвличане като сме с по 5 лева в джоба.Луди ли сте.

3

PD

преди 6 години

Не става с пропаганда. Не и всред наследниците на същността Бели/Светли ари/ора/хора. Но шумотевицата която вдигат дразни. Тя е като жуженето на кръвопиещо насекомо, от което Хора-та ще се отърсят с шумен плесник.Няма Светъл, който да се страхува. Страхуват се тъмните, защото винаги има някой друг който е в час с игрите им и дебне да заеме тяхното място. Тъмния търси някой когото да контролира, светлия привлича съратник. Така е било, е и ще бъде във всички времена отредени на Хора-та, до края.

2

я

преди 6 години

Би било интересно в изследването да включат и въпросите дали българинът смята Америка и Турция за заплаха за националната ни сигурност. Ама не смеят! Страх ги е Вашингтонските терористи.

1

Анонимен

преди 6 години

Трябва още пропаганда явно... още много, много пропаганда