59

Анонимен

преди 6 години

Страхът е здравословен инстинкт, но параноята е болестно състояние.

58

Анонимен

преди 6 години

Като четем българската история безпристрастно, разбираме, че тя е пълна с предатели като подписалия се Вардарски, а всъщност ***.Като четем българската история, там пише, че докато русите са гинали с десетки хиляди за да има днес България, то предците на Козяците са доставяли оръжие на турците. Един единствен американец е взел участие в Освобождението ни като кореспондентНа гроба му, надутите янки са написали - Освободителят на България!

57

ВАРДАРСКИ

преди 6 години

РУСИЯ е наи-голямата заплаха за националната сигурност на България.Говаря за кремълската групировка путинисти ,които са престъпници, не за бедния и измъчен руски народ .Нека четем истинската българска история и безпристрастно да погледнем истината .Русия винаги е била срещу България.Затова и днес не може да и се вярва. Това е държава управлявана от терористи,крадци и бандити ,тъпчещи собствения си народ,наравно със съседите си..Помеслете за Грузия ,Абхазия ,Крим и Донбас.Не вярваите на Русия .

56

интересно

преди 6 години

До Ха,ха,хаааааааа... А не може ли България да стартира Южен Поток , след това да си разделим Турция с Русия , ние си взимаме всичко до Босфора , Русия останалото , кюрдите самостоятелна държава ????

55

Гюнтер до 56

преди 6 години

Значи брато,добре че дойде,тая пуста демокрация че всички маллоумници като теб да си съчиняват история и блесват с безумната си кристална тъпотаа.Но ти не си виновен,толкова ти е сивото,ами ония с претенциите за светила,какви простоотии ръсят..Много сме жалки,и все по жалки ставаме,Гладен,бос гол.но България на,три морета,татари матари ..гледа партидиотични телевизии,чете книги на кукумицини,и си мисли че си е създал собствено мнение..а,в празната му чутуура ветрове и пустош,.и тъга

54

за 57...

преди 6 години

...за руски ,нали....?

53

100 Карата

преди 6 години

Ха,Ха....Русия никога не е била заплаха за България.А истината е че България винаги е била заплаха за Русия.Още от времето когато Иван Грозни и Османската Империя си поделят Велика България.И до ден днешен,в учебниците по история ще прочетете за победата на Ив.Грозни над Татарите.Всички знаят за монголоидните черти на Татарите.Днес вече са обърнали палачинката,викат че руснаците били наследници на Древна Тартария,и дават рисунки на бели хора.Иван Грозни,прекият потомък на Гай Юлий Цезар-Германец

52

Как НЕ ,бе...

преди 6 години

Е , за русофилските дупедавци ....това си е повод за НЕЗЕМНО ЩАСТИЕ!!

51

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Като имаме предвид ,че Русия и Турция вече са дружки и си разменят оръжия ---КОЛКО МУ Е ДА СИ ДЕЛНАТ БЪЛГАРИЯ ..НА "автономна"-- ИЗТ.РУМЕЛИЯ И СЕВ. ОКУПАЦИОННА ЗОНА,ТОЧНО ТАКЪВ Е БИЛ ЗАМИСЪЛА --- ПРЕДИ ОКОЛО 100г.!!!!!!!!!!ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ-----МЕРАЦИТЕ И НРАВИТЕ -НЕ!!!!

50

Българин

преди 6 години

Няма нормален българин, живеещ в България, който да изпитва страх от Русия. Русия е братска нам държава и винаги е била на наша страна.

49

НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ!

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМА В КАТАЛОНИЯ --Е НОВ ВИД ТЕСТ , ИЗМИСЛЕН ОТ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ , ЗА ДА СЕ ВИДИ , КАК ЩЕ РЕАГИРА ЕС , ПРИ ПОДОБНИ ПОЛИТИЧЕСКИ МАНЬОВРИ!САМАТА КАТАЛОНИЯ --ВЪН ОТ ЕС....ПРОСТО НЯМА ШАНС!ТОВА Е РАВНОСИЛНО --ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ, ИЛИ ГАГАУЗИТЕ ОТ ШУМЕН и РАЗГРАД ДА ИСКАТ НЕЗАВИСИМОСТ!ДРУГ Е ПРОБЛЕМА , АКО ТУРЦИТЕ ИЛИ РУСНАЦИТЕ /..от Варна и Бургас/--ОБЯВЯТ НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА!ТОВА Е ЗАМИСЪЛА НА ТОЗИ ХОД!!!!!!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Вай, вай, вай.........."кръв....бесило"........че то много "демократи" у нас бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И с какво се различаваш ти от тия, които клеймиш бе, мижитурко???

47

Анонимен

преди 6 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ ЕС СЕ РАЗПАДА, ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ОТ ФАЩ СЪЩО ФАЛИРАТ И ГИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ! А ВАС КАКВО ВИ ЧАКА АКО ЗНАЕТЕЕЕЕ... БЕЛЕНЕ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ КАТО КУРОРТ МАААМ...

46

Анонимен

преди 6 години

ДРИДС БЕГЕ ЗАЩИТАВА МЕНЗИСА

45

Анонимен

преди 6 години

Това проучване да не правено сред пишман бизнесмените ни, щото те най ги е шубе от отвличане, а и всички са руски подметки

44

Анонимен

преди 6 години

НИЩО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ПАК ДРАСКАЧИ САМОНАРЕКЛИ СЕ МЕДИИ ! ИЛИ ПО ТОЧНО ЗА ТОВА ВИ Е ПЛАТЕНО ! БЪЛГАРИНА СЧИТА ЗА ЗАПЛАХА И ОКУПАТОР НАТО И ЕС, А ТОВА ОЗНАЧАВА ФАЩ !

43

Анонимен

преди 6 години

89-та с кръв и бесило както те направиха 45-та трябваше да убием всички русофили и комунисти.

42

Анонимен

преди 6 години

До ПетяИ не само теб, в изследването на Медиана се казва, че българите считат САЩ за три пъти по-голяма заплаха за страната ни от Русия.Лично за мен най-голямата заплаха обаче са шайката политици които ни управляват и тези които чакат пък да ни управляват.

41

Анонимен

преди 6 години

Най големия враг на България сме си ние не някой друг да припомня падането под турско за какво се е получило .... разединение и предателства всеки историк го знае и " разбира се " Путин и Русия . И сега е същото предателя вика предател.

40

Анонимен

преди 6 години

Абе опасни са руснаците. Даже по-опасни от марсианците. Имат и космически войски.