11

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е ПИСАЛ СЪРФИСТ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ .....ИСТ

10

Анонимен

преди 6 години

Татуист предполага да е човек който прави татуировки. Банда татуирани мъже грабят бият и плячкасват по магисралите на Тиквата звучи по-правилнo някак с,и странно къде е бащицата да ни разкаже как нашата полиция ни пази.

9

полицията

преди 6 години

До ЦиникСега трябва да ги търсим,пък да ги викаме,пък те ще отричат,пък няма свидетели,а те ще кажат че тиражията ги е нападнал,те ще го заплашват и накрая прокуратурата ще постанови прекратяване...

8

Явер

преди 6 години

Ауу сакън Блиц писаеушките се притеснили изнудват и тормозят горките турски тираджии

7

Циник до алекс

преди 6 години

Аз лично не знам какво е татуист?!Поредния бисер на Днес.бг

6

Дядо Мраз

преди 6 години

До алексТъкмо щях да пиша по въпроса, който засягаш. Абсолютно неграмотни журналисти. Личи си, че претенциите им са повече от възможностите и потенциала. Нищо чудно, че гилдията е изпълнена с продажници и наглеци, истински журналисти малко останаха в България, повечето са продажни неграмотници.

5

Ловец

преди 6 години

Куршум за тези наглеци! Само това ще спаси българина от тормоза на вилнеещата престъпност! Полицията е заета да протестира - иначе си бъркат в носа и вземат рушвети.

4

алекс

преди 6 години

Г-н Желев, Имате ли грам представа какво значи "татуист" ?! Срамота е възрастен човек да използва в текст думи, чието значение не познава.... Това е като да се каже, че всеки който носи шапка е шапкар... или всеки който яде хляб - хлебар.... Не зная да се смея ли или да плача...

3

Циник

преди 6 години

На снимката ясно се чете номера на БМВто РВ1458РТ ! Още въпроси господа полицаи???

2

Анонимен

преди 6 години

Батя, с камион си, директно като тръгнат да слизат да те бият, ги газиш!

1

ужас

преди 6 години

И това е на Дунав мост,на гранична зона и стават такива неща,а полиция няма?браво на човека че е дал отпор на грабителите.