31

Анонимен

преди 6 години

Защо, защо дори са живи такива ...

30

Кратун

преди 6 години

В Русия тираджиите се викат един друг на помощ. веднъж гледах един клип как трима се опитват да засекат един тир и да крадат. Изведнъж пристигнаха още тирове, спряха и леки коли. Двамата бяха пребити до степен да не могат да мърдат, третият избяга в гората. Накрая всички се хванаха и им търкулиха колата извън пътя, за да не пречи на движението. Руснаците много са патили от такива. През 90-те крадците направо са застрелвали шофьори в движение, за да спрат тира.

29

Пешо

преди 6 години

шефа на тираджията хваща мутрите и отиват на гости на печките и как си требе, по протокол.

28

Умен гущер

преди 6 години

До Рументой им е шеф, ама и другите са ги кръстили с обидни имена. Аз например много я любя Камбата Цв.-ък! Едни ги пишеееееее...мале, мале!

27

Мда

преди 6 години

Естествено, че трябва да се занимава, понеже в държавата на мутрите всяко престъпление остава безнаказано и всички бабаити си правят каквото си искат!

26

Анонимен

преди 6 години

До Туркоama mahai se i nikoga ne stapvai stoi na hilqdi kilometri...MARSH BE RQZANO PRASE

25

българина

преди 6 години

До ТуркоДокарахме я до там.. че българите да съжаляват защо не са турци, германци.. т.н.. и да се махнат от тая анархия...аз също бих се махнал, ако имах алтернатива от това гето.. ! Пълно е със тези посрани селяци с 30г.. БМВ... където мутреят години наред.. без някой да им каже нещо...

24

Бобо

преди 6 години

Едно време това беше немислимо.Там са редица от камиони,колегите щяха да слезнат и да ги обесят на моста тези ***.Жалко няма я солидарноста вече между колеги.

23

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдат ли наказани ? Поне няколко години затвор на човек. Ако имат деца, нека им бъдат взети, че да не се превърнат в тах !!!

22

Анонимен

преди 6 години

Егати анархията!

21

Анонимен

преди 6 години

Селска идилия - 20 годишно "бе им ве", дебели и грозни татуирани ***, облекли се, по клошарски, който си мислят, че могат да правят каквото си искат, но ако видят полицай или изо9бщо знаци на общество, култура и държава, просот стават неспособни да функционират и почват да реват, как са опресирани от богатите, политиците, хората от градовете и всички останали ...

20

д-р Дрегер

преди 6 години

До Анонимен 22Няма какво да "не набива спирачки", камионът чака да мине границата и седи на едно място.

19

Анонимен

преди 6 години

А другия път, като ти набият спирачки, ти не го прави. Кажи на полицията, че си нямал време за реакция. Все пак, това не е ситуация, която може да предвидиш или да отреагираш бързо. Нека тогава да видим, кой е по силен - Четерима сeляни с татуси и сто кила анаболи или 25 тоненен тир !!!

18

Турко

преди 6 години

Турчин съм и се хванах че мразя бг даже и на сън(не мразя хората да не се бърка). Нямам търпение да се махна от тук и никога да не се върна

17

x

преди 6 години

ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА В АРЕСТА-НА ПОСЛЕДНАТА СНИМКА СЕ ВИЖДА НОМЕРА НА КОЛАТА... И СУТРИНТА ПО ТВ ТОЗИ НОМЕР СЪЩО СЕ ВИЖДАШЕ!

16

Анонимен

преди 6 години

Така е при демокрацията, особено при ГЕРБ. Какво се жалва този!!!???

15

ТИР

преди 6 години

В някои страни, шофьрът просто трябваше да се обади където трябва. Щеше да дойде полиция, а същият шофьор щеше да имна снимкови материали, дори и въпросните престъпници да избягат. След това, щеше да има дело за заплаха, кражба и рушене на имущество. Изкази от рода на "Ши праая кот си искам ! са противопоказни за обществото ни. Ако ги оставим така, то не живеем в страна, а обитаваме територия.В други страни, въпросният тираджия, щеше да викни за помощ и да има немаркирани гробове.

14

Циник до алекс

преди 6 години

Брех ...вярно...чудя се какво да обърна....взели са си бележка...Мианма Р....Бирма....рядко обръщат внимание...фитбек никакъв...но на триенето - нямат равни!:-)

13

алекс

преди 6 години

До ЦиникТатуист е професията на хората, които правят татуировки и е крайно неуместно да се изпозва за всеки татуиран. Господинът, писал статията се е коригирал Поздрави

12

Циник до Румен

преди 6 години

... вкарах татуист в Гугъл....излизат резултати на руски...първият е за някакво мазило...поредната илитератска измислица!