122

Край

преди 6 години

Демокрацията е фикция. Балсам за наивни очи. Интересите са всичко.

121

Анонимен

преди 6 години

Каталунците имат право на референдум. Те живеят на земята си, те не са пришълци в Европа като ромите и турците.

120

Анонимен

преди 6 години

Добре бе мършооо защо ме изтри! ! ! ! Какво написах невярнооо скяпано човечееееее! Няма да влизам тука! Писна миииииии

119

Ха хахахахаа

преди 6 години

ЕС като се разпадне ( защото мирише на разпад като СССР ) и след 72 часа българия ще обяви банкрут!!българия като самостоятелна страна няма шанс да оцелее.До няколко години ще има смях в залата и яко нАсиране.

118

До 123

преди 6 години

Мисля че България беше провинция на Турция 500 години:)))))) Где е Ямбол, где Истанбул.

117

месара

преди 6 години

това е европейската " демокрация " , който иска да се отдели санкции и бой !

116

Анонимен

преди 6 години

САЩ и ЕС бяха много загрижени за спазване на демокрацията в Крим. Сега обаче мълчат като миди и нищо е казват за Каталуния. Лъсна ви истинското лице на фалшивата демокрация и евроатлантически ценности!!! Лицемери и използвачи, това са западняците!

115

Анонимен

преди 6 години

Истанбул е Български , останалото от туркиа да го вземат кюрдите

114

Анонимен

преди 6 години

Куршуми и полицейски палки свистят във въздуха. Площадите на Каталуния са целите в кръв, пребити и ранени жени и деца се търкалят по земята. Евроатлантически ценности... Демокрация... Ни вопъл, ни стон от ЕС и САЩ. Друг път са много загрижени, че се нарушава демокрацията, сега мълчат като миди и никакви ги няма. Нещо Меркел, Макрон, Юнкер, Тръмп ? Нещо да кажат за демокрацията в Испания и в ЕС. Или те го казват само, когато им е изгодно на тях. Лъсна ви фалшивата демокрация!!!

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 111 Косово е света земя Сръбска

112

Анонимен

преди 6 години

A V BALGARIA KOGA SHTE IMA REFERENDUM ,,ROMITE TRYABVA LI DA RABOTYAT,ILI IMAT PRAVO SAMO DA KRADAT""

111

Анонимен

преди 6 години

Абе САЩ няма ли да се загрижат за демокрацията и човешките права там? Брюксел-Мрюксел, някой?

110

Анонимен

преди 6 години

На всички драскачи тук ви казах че по скоро ще има гражданска война отколкото Мадрид да разреши Референдума...Пишете хей така колкото да не заспите защото не вниквате в проблема а правите някакви нереални заключения....

109

Анонимен

преди 6 години

Това е много хитро, така Испания ще има 2 гласа в ООН. Един глас на Испания и един на Каталуния. Реално ще има 2 Испании.

108

Анонимен

преди 6 години

Европа ще се нареже на парчета като новогодишна баница! Всяка държава ще се нацепи поне на още 2 - 3 !

107

Анонимен

преди 6 години

Тия каталунци, като ги гледам, как хилаво се съпротивляват, докато полицията ги мачка и подхвърля, като добичета, става ми ясно, защо толкова време кастилците ги държат в Испания. Щом искаш държава, са нужни енергични действия. Ако им вкарат армията, няма да смеят, да се покажат на улицата.

106

избирател

преди 6 години

"Аше пита Асан.....-Ко е аку та фана с друга.......-А тва е ситуация.-Ми ти ку фаниш мене с друг...-Е Айше ни бъркай ситуацията с бия!"Така и Европа спрямо Русия и Испания!!!

105

Демократ

преди 6 години

Каталунците да поискат Путин да прати полицаи и да проведе референдума. В Крим всичко мина по вода, защото демокрация има само в Русия..

104

Анонимен

преди 6 години

В Украйна при абсолютно идентична ситуация Брюксел и Вашингтон заплашваха със санкции, настояваха украинските власти да се изтеглят за да се чуе думата на народа, 24 часа в денонощието се надпревараха да обясняват кой е по-загрижен за човешките права там, всички медии бяха впрегнати да ги обслужват, а САЩ пращаха делегати да насъскват протестиращите да сринат правителството. За Испания- нищо.

103

Анонимен

преди 6 години

Когато Милошевич прати армията в Косово - той е диктатор! Западът "осъжда" това.Когато испанските власти пратят полицията в Каталония - това е "демокрация".Лицемери!!!