82

баси простотията

преди 6 години

Ей това са некадърни управници-соросо"***!Ако беше дьо Гол,щеше простичко да обясни на цяла Испания какво би се случило с това отцепване,и изобщо нямаше да пречи на референдума!И Пучдемон щеше да отиде в киреча!Ама тия са толкова ***,че повече няма накъде!

81

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха,до анонимен за автономия-мани,мани човече тя кметицата на Младост пък иска да се цепи от София,та отцепена София ше си има автономни райони хахахахахаха а ние българите не се славим с колективизма си,има да се цепим до второ пришествие.

80

Isle

преди 6 години

Vaiii, christianski ispanski terorizam....v shengen....vaiiii....

79

Анонимен

преди 6 години

Проблемът си е испански и не ни е работа да даваме много акъл но гледах видеоклипове,ненужна жесткост от страна на испанската/не каталунската/полиция,то скубане,ритници и като хванат някой като *** го мятат,много грозни гледки и наред,мъже,жени.млади стари.

78

Анонимен

преди 6 години

Въпреки терора от страна на испанската полиция над мирното население на Барселона, рано или късно Каталуня ще се отдели от фашистка Испания.Искрата е запалена и никой не може да я угаси.

77

Анонимен

преди 6 години

Българи преди дни когато писах че имам македонско самосъзнание ми наскачаха с най грозни думи и обиди като най голям враг . Знаете ли кой е най големия ви враг и кой ви точи н..жа . Не са македонците , ей този отдолу със турските мераци за вашата територия и не само територия . Те са готови и на повече щом говорят че това си е тяхно .

76

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам София да се отдели с референдум от България и без това в София е друга България нямаща нищп общо с живота на хората в другите градове .Така поне Борисов ще управлява един град . А Корнелия цялата държава без АВТОНОМИАСОФИЯ . Искаме РЕФЕРЕНДУМ !

75

Извод

преди 6 години

Политиката на ЕС доведе до това насилие.

74

Анонимен

преди 6 години

Тези каталунци май наистина са повярвали на демокрацията и референдумите. Европейските режими не са по-различни от азиатските или африканските.

73

Анонимен

преди 6 години

Факт,че когато Анкара прати танкове срещу жените в диарбекир, при уличните сражения аскерът беше размазан от бой. Мъжете кюрди очакваха да дадат сражение в планините, но аскерът реши да се бие не с мъжете -героите от ПКК, а срещу жените в Диарбекир. И загубиха. Героините-жени-кюрдки прогониха аскера-при битките декември 2015, февруари 2016г. нещо да каже османлията?

72

Анонимен

преди 6 години

До 67 Кюрдите имали големи права в Турция!!! Даже министри, генерали и бизнесмени, имали право да станат!!! И какво от това, щом право на държава нямат.

71

Ястреб Османлията

преди 6 години

До 70Срещу въоръжени терористи се пращат и танкове, и атове, и самальотчета, и подводници, и волски каруци и пр. и пр.!Но щом ще говорим за престъпления срещу човечеството, можем да си поговорим за престъпленията срещу човечеството, извършени от българите само преди три десетилетия, събитията в източните Родопи, когато българските танкове и БТР'и газеха мирно протестиращи турци в Момчилград и селата му! Свобода за източните Родопи, Странджа-Сакар и Делиормана!!

70

Анонимен

преди 6 години

Това е истинското лице на капиталистическата демони-крация. Под маската на уж ведрите усмивки и високопарните думи за равенство свобода и тем подобни успивации се крие уродлив сатанински вид. Рептилите пасти да ядът пред този вид от нечовешки произход.Те са готови със зъби нокти и оръжие да парират всякакъв вид на свобода за всички народи не само за отделна страна. Такива са всички за които гласувате. Очеваден пример имате и тук в в бг когато полицията разби главите на много невинни хора!

69

до ци-га-ни-на

преди 6 години

Това ли е зачитане правата на Кюрдите-да бъдае пратен армия срещу диарбекир, и да бъде бомбандиран този град. Виновниците за това безобразие един ден ще бъдат съдени в Хага! Това е пресъпление срещу човечеството-армия срещу мирни жени и деца-граждани на Диарбекир. https://youtube/watch?v=zCaRsSwvI5A

68

PD

преди 6 години

Цялост на държавата е фикция, ако народа и не е обединен в общи принципи. Най лесно се руши държава, когато елита и живее в друг, от народа, филм. Т.е определени прослойки окупират държавните институции, и налагат волята си на народа.Обикновено това е пред революционна ситуация, но в родната история има и други възможни варианти.Тотален нихилизъм и неангажираност по отношение целите на елита.В такъв етап, тези формирования падат под други елити. Каталуния, вече не е Испания. Въпроса с жертви или

67

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на османлията да си забие един одзад и докато се моли на алах някой отзад да му го запали . България ще си вземе Цариград отново мусулманска твар . А турците ще станат *** !

66

до 67

преди 6 години

Светът не е забравил, когато през януари 2016г Анткара прати танково в Диарбекир срещу кюрдсси жени и деца. И един ден виновниците зда това престъпление срещу човечеството ще отговарят пред международен наказателн съд. Анкара не даде сражение на героите от ПКК, а реши да прати танковете срещу жените и децата в Диарбекир https://youtube/watch?v=Epet0R471Jk

65

До Ястреба

преди 6 години

Върнете Константинопол на гъррчолята, а Лозенград и Одрин на нас и тогава ще видим дали имаш земи в България. Майймун!!!

64

Свобода

преди 6 години

за Каталуня.

63

до ястреба

преди 6 години

"Аз може да живея в Турция, но моите земи са в българия, заграбени от българите!"Земи в България нямаш.