59

Анонимен

преди 6 години

Оха,сега всички пияндури ще идват да подритват ,я сервитьорка,я камериерка и само за една глоба!

58

Украинеца

преди 6 години

На тоз *** аз като гражданин на РБ му слагам забрана никога вече да не посещава наша територия! Ако стане това всеки в ума си може да импровизира за това какво ще му се случи!!!!! Точка

57

аня

преди 6 години

За тях това е половин заплата, а за бедната жена -1 годишна. Не ги е срам и страх нито от хората нито от Бог да го освободят.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Ела в Швеция, ще те наритат по-добре от камериерката. Не се съмнявай! Освен. че са расисти, не понасят никакво черно, а и като пийнат могат да ти смачкат кокалите, и няма да ги осъдят защото ти си ЕМИГРАНТ. Ако те е страх, стой си до компютъра и се прави на виртуално важен с изявленията си, които никой няма да разбере, че са от теб.

55

Анонимен

преди 6 години

До Василев Ако е имало извън съдебно спорузомение, то щеше да се знае, и нямаше да се стига до нова присъда.

54

ошашавен

преди 6 години

Че това за него е без пари бе. Баси съдебната система, която ни пази.

53

Анонимен

преди 6 години

Аз щях да я наритам по хубаво ...

52

Анонимен

преди 6 години

БГ Ромът, ритнал в гръб жената в берлинското метро 2,5г. затвор. В България, за здрав ритник в главата 4500лева глоба. Пък после някой се чудят, защо в Брюксел нямат доверие в съдебната ни система.За тази присъда адвката на шведа, го е открехнал, къде трябва да се плати. В Швеция, ще има да ни се смеят.

51

Анонимен

преди 6 години

След като тази съдийка Йорданка Майска е осъдила шведското *** на 4500лева и ако аз я намеря и я изритам точно по същия начин дори и да заснема на видео лично аз,ще и дам същата сума.

50

Real AK

преди 6 години

До Анонимен #41. Да така е и парадоксът е, че ще се намерят веднага доброволци, които да се подложат за ритане срещу пари! Затова е казал Писателя навремето "Не сме Народ, а ***". И това е универсален извод не само за съдийството. Тя самата камериерка се опита да раболепничи пред шведа, но вместо бакшиш получи ритник - не е предполагала, че животното е къркано и ще му "отключи" инстинкт. Иначе тази глоба е официалната сума и не се споменава колко са го "сурвакали" адвокатите.

49

Анонимен

преди 6 години

Ми така е придвено в нашия НК. Какви "дела"?Познайте законите на държавата, първо. Обезщетение на пострадалата се дължи отделно. Тя следва да си го поиска. Такова съдът не присъжда служебно.

48

Анонимен

преди 6 години

Смятам че законът не е лош, в смисъл ,че на всеки може да му ке случи да сгази лука и е важно ,че се взема под внимание ,чистото съдебно минало , ако си рецидивист тогава е друга работата

47

бъзикач

преди 6 години

бе напрао да го включат следващия сезон на Слънчака тва в разценката - ритници по персонала - 4500 лв, шамари - 1000 и т.н.. да е ясно))))): и молдовци няма да има другото лято, те го казаха, но не е там въпроса...

46

emi

преди 6 години

за тва ще нии муат... Заслужаваме си! ако е навън това, чудо ще става... Ще хвърчат магисртати...

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонименслед краткото съжителство с ралфи руското гуру изпадна в захарна кома

44

Не мога да ...

преди 6 години

..повярвам....за ритник, с който спокойно можеш да убиеш човека, когото риташ - просто глоба....Нямам думи...

43

Анонимен

преди 6 години

Благодарим ви господа съдии!!! Сега всеки чужденец може да дойде да рита и ползва за боксови круши персонала, който го обслужва и да се размине с глоба в размер по-малък от заплатата му в родината му. Затова не остават тук българите, защото собствената ни държава е мащеха...

42

Край

преди 6 години

Освобождаването от наказателна отговорност, условните присъди и предсрочните освобождавания трябва да се обвържат с ПЛАЩАНЕТО на обезщетения на жертвите. Това което става сега е подигравка с хората.

41

Московские новости

преди 6 години

Чужденците винаги са били на почит в България, за разлика от българите, които постоянно се чудят, как да си правят мръсно един на друг.

40

Край

преди 6 години

И не е виновна съдииката а яловите глави дето ги пращате да ви пишат законите.