99

Fero

преди 6 години

Kamerierkata sega da ritne v ustata nesabarskia sadia, hem ste ima stotinki i da mu plati po negovata tarifa...

98

Анонимен

преди 6 години

очакваше се, че ще е нещо символично.даже български съд каза - "живота на българина на струва пукната пара"!няма топки българия, тва е!на посмяха да го заковат този, както трябва...срам ме, че съм роден тук!

97

Анонимен

преди 6 години

Сега остава камериерката да си направи кефа срещу съдийката... Просто нямам думи, колко е евтино в България човешкото достойнство.

96

Анонимен

преди 6 години

Това е то територията, наричаща себе си "суверенна демокрация". Всяко г0ведо, решило че е по-бяло от местното население може да си прави каквото иска с последното и накрая да се размине най-много с глоба. Така е било и навремето в колониите, така е и сега.

95

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

абе, а с ставийски кво стана? ше лежи ли, лежа ли?

94

ааа

преди 6 години

До АнонименКакъв наш, това беше гнусен ***, нямащ правото да се нарича българин!!!

93

Веско

преди 6 години

Това като някакъв патриотизъм го разбирам. Значи убийци с брадви и колове се пускат след 24 часа, ама са си наши, родни. А на пияния швед 3 месеца и глоба са му малко!?

92

Анонимен

преди 6 години

на нашия където ритна жената в гръб в метрото каква присъда му дадоха ???

91

Helleborus

преди 6 години

Ако искаш да отсъдиш справедливо, представи си, че ти, детето ти или твой близък е на мястото на потърпевшия и тогава говори. Хора, които оправдават лесно определени престъпления, значи се съгласяват да им се случат на тях и близките им. Навремето работех в един колектив, където шефа беше унизил гадно една жена, беше я блъскал по коридорите и т.н. голяма гадост. После други жени подмазвачки го оправдаваха многословно. Ей това им казах, че все едно са съгласни да са на нейно място.

90

Анонимен

преди 6 години

След тази "присъда" всеки българин има право да изрита Боко-тиквата,Картофка, Цацата, Пипоня, шфа на ВАС,ВКС, депутутин и който и да е друг съдия, политик и т.н,да си плати 4500лв и да е СВОБОДЕН!!Ловният сесон е ОТКРИТ!

89

Анонимен

преди 6 години

А вие знаете ли какви заплати вземат съдии, прокурори и изобщо тези в съдебната власт? По няколко хиляди лева всеки месец. Кажете сега, в коя фирма, ако не си вършиш работата, ще вземаш заплата? Отговорут е ясен. Тук в България сме свидетели на поредния парадокс - съдебната система не работи, а се раздават космически заплати и забележете, от нашите данъци. Такова чудо има само в Бг.

88

Анонимен

преди 6 години

Пуснете го бе, ама го пуснете без закрила в случаен час и нимктжете коге Бе. еЙййййййй. Само да го намбараме ....

87

elisk

преди 6 години

До Анонимен-91Тази жена е българка на възраст, опитваща се да заработва достойно препитанието си! Как не те е срам? Ти си жалко подобие на човек! Такива като теб не заслужават да дишат и да позорят нацията ни!

86

4500?

преди 6 години

за такава сума и аз съм навит да ритна нечия глава ако има доброволци пишете

85

Helleborus

преди 6 години

Една от основните причини за ниските присъди у нас е именно тази, че не се работи на този принцип и така, за много по-малки престъпления хора получават по-тежки присъди, а за по-тежки престъпления, леки присъди. Да не забравяме, че синът на убития от герберския депутат го арестуваха, а собственикът на оръжието изстреляло 160 патрона на детско парти е на свобода. Ако се зачиташе този отличен принцип, за еднакви престъпления, еднакви присъди, нещата щяха да са по-справедливи.

84

Helleborus

преди 6 години

За това тук не е виновна съдебната реформа. А цялата практика на съдиите. Там, където се работи на принципа на прецедента, не може да има прецеденти. Имам предвид, че ако стотици хора за подобен опит за убийство са получили 40 000 лв глоба и затвор, няма как да пуснат някой за 4000. По този начин над съдиите не се оказва натиск, защото и те не могат да променят прецедента. Един ден си обвинител, ако някой те удари, но ако постигнеш тежка присъда, утре си от другата страна и я изтърпяваш ти.

83

Анонимен

преди 6 години

за тея пари трябваше да я ритне азиатката няколко пъти

82

Анонимен

преди 6 години

До д-р ДрегерТи смени очилата. Ако не си разбрал положението е кой от къде е и чао!

81

Анонимен

преди 6 години

Съдия Йорданка Майска, нека каквото правиш всевишния да го изсипе на децата ти! Ей това е справедливост!

80

Анонимен

преди 6 години

нека съберем пари за Йорданка Майска и нека поръчаме един добър шут в простата главичка! Да снимаме и да публикуваме в интернет! Ей това е справедливост!Да се съберем 50 000 души с по 1лв и нека й пръснем главата от шутове! Заслужава си, как мислите?!