56

Анонимен

преди 6 години

Кръглия зеленчук от Банкя иска разчети кога най скоро да фалира държавата

55

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Защо нашите лидери не вземат отношение по вчерашните речи в ООН на Тръмп и Радев Да се мълчи е най- лесно.

54

naco

преди 6 години

А,НЯКОЙ каза,че НЯМАЛО пари!? Видяхте ли ДРУГАРИ ПЕНСИОНЕРИ,КАК СТАВА- ВСИЧКИ ДРУЖНО на ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!!! Иначе Сте ОБРЕЧЕНИ на БЕДНОСТ!!! Таке е,наши МАЙКИ и БАЩИ!!! НАРОДЕ????

53

Анонимен

преди 6 години

Нищо смислено-по тиквянски !

52

Анонимен

преди 6 години

Тая година брутния вътрешен продукт ще стигне 4%, казал Бойко. Браво! Дано догодина стигне поне 100%. Тоя човек няма ли съветници, да му обяснят кое какво е. Боже, и такъв е избран да води България.

51

и

преди 6 години

Разрешете на хората да защитават домовете и имуществото си с максимална сила включително и с оръжие, и автоматично може да бъде освободена повече от половината полиция, а на останалите спокойно може да вдигнат заплатите и двойно. В началото ще има избити доста крадци но с времето България ще се превърне в рай за живеене без кражби и бандити, това е истината.

50

Анонимен

преди 6 години

да даваш, *** няма откъде... тия взимат двойно на един инженер от реалното производствоо и реват... Няма еврофондове, откъдето да взимате за шапкарите и да прибирате парса... Като давате смешни заплати, няма да има ибюджет! Просто!

49

Отговор

преди 6 години

До промо 40 То така беше в ЗДС , който Костов въведе. Там беше записано че държавния служител не може да взима по малко от три МРЗ.Само че цару и БСП отмениха това и остана само за депутатите.

48

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 30 Ако вярно че Лидл дава по 900 лв. то всички от Кауфланд ще избягат в Лидл.В Кауфланд дават 600 лв. и никакви бонуси за Нова година.

47

Анонимен

преди 6 години

Тези реално трябва да взимат колкото една чистачка, която в действителност полага в пъти повече труд от тях.

46

До 44

преди 6 години

Браво момче, кой те мобилизира, Цецо Цървула или Деса Интелигентната? Над 10 милиарда има вече само на негови сметки в офшорки на Вирджинските острови. Американците имат точна информация за далаверите и следят парите му. Защото когато се наложи, ще му ги приберат. Изнася и с Отряд 28, с палета. На вероятно в Оман. Не спира!! През 2015 празнува с Цветенцето, че са най-богатите хора в България. И тива което все повтаря няма пари е защото той и всичко около него краде изнася. Подсигуряват се.

45

Анонимен

преди 6 години

Държавата е какъвто е народа.Нашият народ е ***, мързелив и крадлив.Каква държава може да построи такъв народ ?

44

Анонимен

преди 6 години

Не ви се работи, а искате заплати ...?!В частния сектор заплатите се вдигат от частника, Държавата не може да се меси.

43

Анонимен

преди 6 години

Най-обикновени крадльовци, начело с рома от снимката.

42

Анонимен

преди 6 години

че той борисов е достатъчно червен

41

Анонимен

преди 6 години

Досега никой никога не е доказал или поне показал, Бойко да има задгранични сметки или имоти ... за разлика от всички червени управници и децата им които до един са поне милионери. Да не говорим за комунистическите диктатори като Ким, Мадуро и Путин, които са доказани милиардери, дори не го отричат.Така, че другарки и другари червени, напикани селяни ... (както винаги) истината е съвсем различна от това което твърдите !

40

Тинев

преди 6 години

"Те бдят за нашата сигурност", аргументира той искането си"А ЗА нашата?

39

Ой,ой,

преди 6 години

Борисов не е по даването. Той е само по вземането.

38

Анонимен

преди 6 години

Докато видях това преди малко демокрацията е отишла другаде мхм няма да я има и след 100 години боико какво си сложил не знам но се убедих наистина

37

промо

преди 6 години

отгворарям - обвържи ги с минималната заплата - умножени по коефицент, КАКТО СА СУБСИЙТЕ ЗА ПАРТИИТЕ !