76

Анонимен

преди 6 години

Много съм любопите КОЛКО ВЗЕМАШ-КРАДЕШ ТИ ??????????????

75

номер2

преди 6 години

За отбрана 2%! Това е ясно! За полицията, за МВР, съкръщение с 50% на числеността! Тогава и бюджетът за МВР да се съкрати с 25%/така ще се увеличат заплатите на полицаите с 25%/ примерно и тези пари да отидат за здравеопазване!ПРОСТИ СА НЕЩАТА! С процентно най-голямата численост на полицията в световен мащаб, какво искаме?!

74

Атанас

преди 6 години

2017 г.януари-50 лв.февруари-50 лв.март-50 лв.април-50 лв.май-50 лв.юни-50 лв.юли-50 лв.август-50 лв.септември-50 лв.Готов разчета г-н Бойко Борисов .9 х 50 лв.=450 лв. трябва да се вдигнат заплатите на военните и полицаите.И така всеки месец по 50 лв. докато стигнат 3000 лв.Оставяй суджука, фърляй ножичката за ленти, скрий топката и шортите и отивай да разписваш увеличенията на заплатите .

73

Американ

преди 6 години

Ако искате да решите мaнraлopcкия проблем трябва всички мангабета, които не са на училище да се прибират в сиропиталищата и да се обучават извън дома, с ограничен контакт с родителите и само под наблюдение.И НПО-тата най-добре да се занимяват директно с обучението им, а не с "правата" им и как да съдят страната в Страсбург. Или с тарамбуките-натрапници.

72

men

преди 6 години

бесило за тебе майцепродавецо. техната полюция ги пази, как нема да им даде по един два гроша повече. виж некой тумбак го стегне шапото утре и му тегли ножката.

71

Анонимен

преди 6 години

Бацето знае, че полицаите са готови на протести и се тресе от страх като болно прасе. Изпълнява им исканията само, за да опази властта и да може да още да краде. Иначе на всички е ясно е, че не си заслужават парите.

70

Анонимен

преди 6 години

"А това, което правим днес, ще му се радвамe след 10-12 години."---Иска да каже: "А това, което правим днес, ще му се радвамe ЦЕЛИ 10-12 месеца, до следващия ремонт на пътя.

69

Анонимен

преди 6 години

Как така ще им вдига заплатите без да е питал данъкоплатците? Тези пари не са негови, а са отделени от хляба на работещите. Ако има излишни свои спестявания нека тогава да им прави разчети и да им ги вдига.

68

Анонимен

преди 6 години

До Само ако махне Верно е! Това са над 4000 полицаи със заплата и пенсия т.е средно на офицерска длъжност взимат около 3000 лв. на сержанска 2200лв. и по вече две години. Бюджета е изручен.

67

Анонимен

преди 6 години

До като има пари в бюджена събрани от бедният данъкоплатец / бизнесът е почти фалит/ които поиска пари управлеващите ще дават за да са на власт. Като свършат паричките ще се откажат от власта и другите които ще дойдат да ни упревлеват да му мислат.

66

Елеънт от Симитли

преди 6 години

Радио Ереван:Млада гербална дивуйка пред витрината на магазин, зад която са овесени еленски суджуци свенливо шепне: а казваха че един суджук имал Еленът от Симитли , четели?

65

РЕЗЧЕТИ, ДВАЖ ЧЕТИ

преди 6 години

Разчети, дваж чети, ама Винету чете ли?Въпросът който е задаван на всяка Гербална Отчтно изборна конфверенция е:Т И Ч Е Т Е ЛИ ВИНО ТУК, ВИНО ТАМ ИЛИ СЕ ЗВЕРИШ КАТО ВИНЕТУТКА ПРЕД ВИТРИНА С ВИСНАЛИ СУДЖУЦИ, ГЕРБЕ.РАСИ С ГЕРБЕ.РАСКИ

64

Анонимен

преди 6 години

"Даваме милиарди, за да внасяме чужденци да работят, вместо да си вложим усилията и да накараме тези хора да работят. Никой не им е длъжен" - Това ,как ще избера да живея, си е моя работа . Аз също, не съм дъжен, да робувам за жълти стотинки. Що г-н Борисов ,не дойде да работи при мен за 800лв. ,по 12 часа на ден,6 дни в седмицата? Веднага ще си направя фирма ,специално, заради него.

63

Анонимен

преди 6 години

Да попитам, утре къде ще бъде батко? Тоя човек, никога не е присъствал в територията на България по време на национални празници. Яд го е, че трябва да честити на някого ...

62

Сержант

преди 6 години

Абе господине тези хора може да ги накараш да работят когато им се плащат нормални заплати.

61

Само ако махне

преди 6 години

Само ако махне тези с пенсии и заплати около 3000 лева ще има за тези, които са на улицата и по гората, от 700 лева да станат поне 1500 и тогава ще има кандидате за позициите на терен!

60

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще каже: Свършиха парите, Станишев е виновен!

59

Карлсон от покрива

преди 6 години

За пенциите през октомври, нещо да кажеш?

58

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Обещавай Боко...обещавай,обещанията не са като...даването.Докато го разбере народът,който го...работите с години по Швейцарското...правило,ще изкараш и 4-ти...клас,като премиер.

57

Шефа

преди 6 години

Тоя убавец като му припари отзад започва щедро да раздава кой каквото иска!какво ти стана бре Борисов , как така сега вече намери пари?Да не са от тия 50 милиона които си поискал от турците?тарикат , а !