25

Боряна П.

преди 6 години

Няма пострадали от допълнително пристигналите полицейски сили за овладяване на бунта. Иначе автопатрулът пристигнал пръв си го е отнесъл по устав. Все пак грозната действителност трябва да се поднесе в по приемлив вид! Извинявайте за уточнението!

24

Анонимен

преди 6 години

Е , заглавието пак се разминава с текста . Уж полицаите били пребити , а в текста пише , че нямало пострадали . ХАХАХАХА

23

жълта медия

преди 6 години

"Роми се сбиха, полицаи ги разтърваха... Ромите и тях пребиха""След оказано съдействие, от допълнително изпратени на мястото униформени от районните управления в Белоградчик и Видин, ситуацията е овладяна. Няма пострадали полицаи."

22

Анонимен

преди 6 години

А полицаите каква работа имат на чужда територия?

21

Анонимен

преди 6 години

хаххаа, велико, ай прекръствайте я тая територия на Ромългария

20

Анонимен

преди 6 години

А дали е имало, като Бойко в Симитли?

19

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

до БПФАбсолютно си прав !Разликата е, че в миналото от Москва никой нямаше да се обади и да търси сметка от българската държава за това, че е смачкала ромите.Днес, ако това се случи цял рояк западни НПО-та ще гракнат в един глас срещу България.От Брюксел и Вашингтон ще ни залеят с критика и заплахи.С две думи - руснаците не толерираха ромите за сметка на българите.Западът прави точно това !

18

Анонимен

преди 6 години

Преди седмица се заприказвах с една лелка. Едната и дъщеря се оженила в малък градец с много таков еректорат. Не смеят - казва - да оставят пране на простора ако не са си в дома.Зетя хванал едно да краде обувките им, казал на майка му, а тя - Тва не мойто! Връща се от работа и преброил на ябълката в двора 12 /дванадесет/ мамула накачени и хрускат. Пръскана с децис и икуейшън - нищо им няма!

17

БАЧКАТОР

преди 6 години

За какво имате правителство и парламент? Къде са ви законите които защитават имуществото, хората , държавността, българщината? За кво е бате ви боко? И каква е разликата от бойко станишев или доган?

16

Анонимен

преди 6 години

Тази сг-ан става все по-многобройна, все по-нагла, все по-безнаказана и все по-опасна!Всеки един е потенциална жертва! Трябват спешни мерки и след ато властта отказва да ги вземе, трбява това да направи народа! Моторизирани отряди от типа на СА в Германия през 30 - те, които във всеки един момент да могат да се организират и да се притекат на помощ на нападнати българи, са един отличен вариянт

15

БАЧКАТОР

преди 6 години

Нема такава държава. Държава в която полицаите ядат бой и носят пистолети... сигурно да чупят орехи с тях. Като стачкувате за заплати поне искайте и права като на колегите ви в чужбина, те стрелят !

14

до 10

преди 6 години

За да не прецакат пенсийката! И те са като учителите. От тях не се иска да се справят, а просто да издържат и не издънят началниците си и управленската коалиция пред ЕС и БХК!Електората скоро пак ке требе.

13

дон

преди 6 години

Стига сте терили коментари! Или ви е жал за ромите? Ега ти сайта...

12

Анонимен

преди 6 години

Къде е Заглушител Симеонов?! Да оставя курортите и да се насочи спешно към Медовница!

11

интерирация

преди 6 години

До Анонименне използват, за да не им го вземат ромите и да четем още по-сензационни хелзинкски новини

10

Анонимен

преди 6 години

Защо не си използвате оръжието бе ? Всеки път питам ? Всичките министри до сега на България искам да обяснят защо полицията , не си използва оръжието при нападение над тях ????????????

9

дуро

преди 6 години

Статия стил "блиц". Полицаите хем "пребити" от ромите хем няма пострадали. Заглавие:"Ромите и тях пребиха"Статия:Няма пострадали полицаи.

8

Северозападни неволи

преди 6 години

Аууууу, в Медовница гарваните са най-малко 90%!!!

7

Анонимен

преди 6 години

ми то всеки който влезе в си ганска махала си знае ,че ще бъде пребит независимо защо е там,то това си е абонамент,време е обаче за реципрочност,и на тях трябва да им се случва същото като влязат сред нас

6

ЕЕPROM

преди 6 години

До ROMАбе ти CD-ROM ли си DVD-ROM. Искаш ли да ти инсталирам 3 GB чалафф или да ти пре хвърля 4GHz кьотек на 52-ра скорост?