45

Анонимен

преди 6 години

Тука има някакво ликичко противоречие .... Е заглавието пише че ромите са пребили полицаите, а в статията пише че няма пострадали полицаи ... Аз ли нещо не мога да разбера или какво?

44

Баси журналистите

преди 6 години

два цитата: "Роми се сбиха, полицаи ги разтърваха... Ромите и тях пребиха" "...ситуацията е овладяна. Няма пострадали полицаи."Вярно, че народа ***, ама чак пък толкова....

43

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно съгласен с 40-Пенчо Барабонката !!!!!!!!!!!!!!!!

42

изумен

преди 6 години

Защо пускат 1 патрулка в ромските гета. Трябват наколко, поне 2 екипа. В САЩ никога 1 патрулка с двама полицаи не влиза сама в черно гето. Крайно време е полицаите, а и гражданите да стрелят при самозащита, без да ги обвиняват в убийство. Като се прочистят няколко десетки , останалите ще се замислят дали да нападат полицаи.

41

123

преди 6 години

Do 41.......... Zastoto jiveem v dmokratichna dyrjava, a samo v takava prestpnicite imat prava, jertvite nikakvi! Velikiqt rejisior Andrei Konchalovski kazva , che demokraciqta e edna golamq lyja I zabluda.

40

евроатлантик

преди 6 години

Мой правата на ромите са нарушени,финансова компенсация за невинните роми,може и вдигане на соцялните им помощи.

39

Анонимен

преди 6 години

А защо трима криминалнопроявени са на свобода, а не чукат павета?

38

Панчо Барабонката

преди 6 години

"Четирима мъже от Медовница са задържани снощи в полицейския арест за хулиганство, съобщи МВР във Видин."От първото изречение стана ясно, че МВР Видин е безпредметно и трябва да се закрие.Полицията, представлява държавата. Всеки посегнал да бие полицай, бие държавата. Това е терористичен акт и биячите се застрелват като терористи.За съжаление, полицаите в България са наплашени и не използват личното си оръжие.Мисля, че министъра на МВР, трябва да си подаде оставката - да продава картофи !

37

комитата

преди 6 години

къде се скри платения Хелзински комитет

36

Анонимен

преди 6 години

Нещата ще се променят, само ако някой от БХК пострада от неговите любими роми.

35

Момчил

преди 6 години

Когато ми стане тъжно и се запитам : " Защо живея извън България?!" , отварям произволен новинарски БГ сайт , с произволна новина! Това ми дава отговорът на въпроса, но не ми става по-добре! Напротив! Май, все още си обичам Родината или безнадеждно си спомням някакви стари времена от младостта! И си продължавам както си я карам досега! Май така ще си я карам до края!

34

Анонимен

преди 6 години

"Няма пострадали полицаи."===Заглавието казва едно, текстът на "статията" - съвсем друго. Но какво ли друго да се очаква от тази "медия"?

33

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Защо полицията пречи на тези хора да си уреждат личните взаимоотношения по традиционни за тях начини?"Защото след някоя друга година започват да си мислят,че това е начин и с теб ще си уредят проблема по същия начин.

32

Стамат

преди 6 години

Евроатлантически роми пребиха либерално-толерантни милиционери :-D

31

Анонимен

преди 6 години

Защо полицията пречи на тези хора да си уреждат личните взаимоотношения по традиционни за тях начини?

30

Анонимен

преди 6 години

Ако едно дете се обучава от малко-става гражданин, ако не се обучава-става асоциален субект.Има етноси, които не желаят да бъдат обучавани и традиционно участват в асоциални прояви.Има *** начин за овладване на ситуацията-който не праща децата си на училище до завършено средно образование, не получава детски добавки.

29

Турчина

преди 6 години

В днешно време да бъдеш полицай в България си е направо унижение! Един приятел(полицай) го нападат около 10 роми когато е бил в отпуска. Но той ги изпреварил изкарал газовия пистолет от колата гръмнал няколко пъти и те са изчезнали от хоризонта. И най-нагло са отишли да се оплакват в районното, че е било стреляно по тях. Приятеля казал на началника за случая, а той му одговорил "добре че пистолета е бил регистриран"

28

Анонимен

преди 6 години

Браво, само бой по корумпираната, шкембелива ***. България е на трето място в Европа и на осмо в слънчевата система, по брой шуробадженакорушветчийски клесавци на глава от населението. То реално, извън София, Пловдив, Варна и Бургас , ако не си дремещ корумпиран *** на държавна хранилка, няма какво да се прави. А нещо за курсанта от академията на шкембетата, който е участвал в изнудване, или не суджука още не е нацъкал есемесите?

27

Не мога

преди 6 години

Докато не почне да има заглавия от рода "Полицай застреляха четири *** субекта, оказали съпротива при арест и посегнали на полицаи" тая държава няма са се оправи....по-лошото е че след 20-30 год. няма да има държава за оправяне...

26

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво повече чакате - закривайте я тая територия