32

Така е

преди 6 години

Браво , изключитено провдиво. И аз съм възмутен как в 21 век една голяма държава с претенций да е миролюбива напада суверенна държава и да и диктува какво да прави? И ако светът се примири с тава какво би станало? Всяка държава в исторически план би проявила териториялни претенции. Ами Турция? Ние сме били 500 г. под турско владичество и само 45 г. под руско владичество.Ами ако Турция предяви териториални претенции към нас , какво правим.Прекрояване на грани е лудост и Р. трябва да бъде наказан

31

Анонимен

преди 6 години

Мирна Русия не е заплаха за ислямизиращата се и пращяща по шевовете Европа, но Генералният прокурор на РФ Чайка определено е заплаха за главния търгаш, продаващ оръжие на джихадисти в Сирия.(Виж Чайка в БГ)

30

бинго

преди 6 години

До Анонимен 34Май си на прав път, може да е оттатък Вардаро.Сигурно "помни" и ще ни каже, че Киевска Рус е украинска, но тя е толкова украинска колкото и "Самуиловата държава" е македонска.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34То по това време и България е била в покрайнините на Османската Империя! Какво ще кажеш за това - ще се отречеш ли от собствената си държава в защита на русия?

28

помнещ

преди 6 години

До добре деЕ добре де референдума е проведен в Сърбия и сръбската част на Косово с което сърбите налагат нова конституция с която не са съгласни албанците, и понеже съгласно конституцията на Сърбия нямат право да провеждат референдум само за Косово те обявяват независимост 2008-а. Става нещо каквото е станало у нас при Съединението.Ако Крим беше протекторат на ООН дали щяха да им разрешат референдум само за автономната област. Международният съд в Хага признава независимостта.

27

Анонимен

преди 6 години

До помнещАбе ти да не си някой фиромец бе, мозък... Те и фиромците твърдят че са "наследници" на Ал. Македонски, ама държава "Украйна" - нЕма такова "животно" до 20 век! Официално така са наричали покрайнините на Руската империя и от там е името Украйна...

26

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 21: "А Украйнината от кога стана "държава" - ще ни поясниш ли?!"Да 400-500 години преди маймуните от Московията да слязат от дърветата.

25

добре де

преди 6 години

До помнещНапиши датата, на която в Косово бе проведен референдум, за да се отдели от Сърбия.След като си чел, а и помниш едва ли ще ти бъде трудно да я напишеш ... освен ако такъв не е провеждан, но със запознати помнещи хора не искам да споря!

24

И заплашва ли?

преди 6 години

То е като да те заплашва мотика дето си лежи на пътя!Удряте право по челото! Без никакви скруполи!(и деликатно премълчваш че си стъпил отгоре и....)те това са политолозите.

23

помнещ

преди 6 години

До помнещ Видях минусите които означават че не сте съгласни с това което съм написал. Това че вие не сте чели нищо друго освен лъжлива комунистическа и руска преса тогава и сега не значи че това което съм написал не е вярно. Тогава по време на цялата криза много преди да започнат действията на НАТО бях в Македония и съм наясно със ситуацията без да има нужда разните първановци, добревци и цялата им продажна *** да ми обясняват ситуацията. А колкото за протектората и референдума,четете.

22

Медведий Рашкин

преди 6 години

Никой никого не застрашава, важното е да има разбирателство между всички дьржави а не политически игри като примерно, разделяй и владей всичката водка!

21

Цонко

преди 6 години

Да, русия представлява опасност за България! И Украйна е славянска, православна страна, и там пишат на кирилица и освен това имат доста по-тесни исторически връзки с русия отколкото България, а вижте как постъпи путин с тях щом решиха да не му играят по свирката. Държа да напомня, че причина за конфликта в Украйна, беше желанието на страната да направи стъпки към бъдещо присъединяване към ЕС, а не да друго!

20

Анонимен

преди 6 години

Вече е досадно постоянното търсене на врагове! Създаване на напрежение, конфронтации, разделение и какво ли не. Не минава ден без някой да напише статия за "Врагът".

19

Анонимен

преди 6 години

От морков до 22! Ало чибурашка, я си бий камшика!

18

Анонимен

преди 6 години

Русия е славянска православна и приятелска страна. Русофобите са анти-българи които само вият от безсилие.

17

Анонимен

преди 6 години

Не, собственото ни правителство я заплашва!

16

Eй морков!

преди 6 години

Това политологче услужливо вади от контекста само неспазените от Русия договорки. Но неспазеното разширяване на НАТО до всички граници на Русия, доста преди конфликта в Украйна, въобще не го споменава. После тръгнал да ми говори за вадене от контекста!

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: "Не, не беше. СФРЮ не беше точно държава..."А Украйнината от кога стана "държава" - ще ни поясниш ли?! Всъщност Косово си беше част от Сърбия, която беше в Югославия! Реално я отцепиха от Сърбия!

14

Анонимен

преди 6 години

Не стига,че имат цар бомба ами от украинските запаси взели сякаш не им стига ама така решили и другите с крале бомби сякаш от незнае се от кои времена Украйна не може да се самоуправлява по тези запаси понеже била крайна и за тез и онез,а ако е централна какво ще речат ограничаващите наблюдаващите по края на края в краищата по краищата им най-накрая на крайчица на крайчица им в които крайчици си открай си гукат и трайкат с техни запаси като крайни-трайни подозрение в края на краищата,че и други.

13

===

преди 6 години

До АнонименАми, че то и в Крим като част от Русия си се разполагат руски войски - ти ли ще им кажеш как да се движат у дома си :)))))) имаше референдум или не помниш....