52

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да си "УМЕН" ще се сетиш че националната сигурност виси на косъм. А виси на косъм поради простата причина че на БГ територията има Краварски военни бази! Ако не дай си боже стане някой сакътлък половината ни територия ще е изпепелена. А ще е изпепелена благодарение на управниците ви които са се хванали за палците и разтворили бузките! За които управници гласуват една шепа "УМНИЦИ"!

51

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 49:"и от кога толкова "намрази" руснаците, деде - като член Комсомола и БКП или след това ти се "проясни"Прояснявам: Член на комсомола се ставаше задължително, никога не съм бил член на БКП, нито някой от моето семейство е бил такъв.До 1972-а даже бях русофил но тогава излезе за първи път след 9-ти "Строители на съвременна България" и започнах да проглеждам. Четох интересувах се имаше и книги останали от преди 9-ти. И Так с Рковски, З.Стоянов и други като тях и баща ми прогледнах.

50

Анонимен

преди 6 години

Генерал Колев не се е двоумил по този въпрос

49

Българина

преди 6 години

Като повториш една лъжа хиляда пъти, тя ще стане истина

48

Анонимен

преди 6 години

До помнещ 52Да знам за родната ми България, че е най-старата държава на европейския континент? Знам също, че това много дразни почти всички западни държави, начело с имащите се за "изключителни" ингилизи, шваби и франсета.... Ама ти май нищо не знаеш за украината на московското княжество, което нито ми е "любимо", нито се кланям на някого и нещо?! Не съди по себе си за другите хора, чуждопоклоннико!

47

Анонимен

преди 6 години

Ама наистина ли ни заплашва държава която през миналия век два пъти е нападала България.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Те ако руснаците имаха "най-пропадналата икономика" в света, едва ли родните хотелиери и продавачи на имоти по морето щяха да разчитет на същите "пропаднали" руски туристи за да съществуват... Отдавна да са се преориентирали към "богаташи" от "братски" Илинойс, Индиана, Дакота и т.н.

45

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 34: "...ама държава "Украйна" - нЕма такова "животно" до 20 век!"Ти наясно ли си че в Европа има само една държава която не си е променяла името от 1400 години и това е България. Да не би ЛЮБИМАТА ТИ русия да се е казвала Русия от 13-и век когато се е появила? Казвала се е Московско княжество и по късно става част от златната монголска орда. Московията се преименува в Русия 1547-а година.

44

мунчо

преди 6 години

Слава на Генерал Радев и Владимир Путин другото е леш!

43

мунчо

преди 6 години

Слава на Генерал Радев и Владимир Путин другото е леш!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40На 68 г. си казваш, цял живот си бил в България.... и от кога толкова "намрази" руснаците, деде - като член Комсомола и БКП или след това ти се "проясни".... И да знаеш - българин съм, нямам нищо общо нито с руснаци, нито с БКП,, нито със съвременни партии и НПО-та! За себе си можеш ли да потвърдиш същото, русомразецо?!

41

Анонимен

преди 6 години

Европа е 550+ милиона , Русия е около 150 милиона. Мюсюлманите в Европа са по официални данни около 9% , мюсюлманите в Русия са по официални данни над 15%! Аре смятайте руски дупедавци ! ААааа да не забравяме и вашия вожд Путин ...все пак майка му носи фамилия Шеломова ! :) Толкова сте психически объркани и необразовани , че не можете да различите лъжа от истина !

40

Анонимен

преди 6 години

Ако не знаете, Украйна е най-голямата Европейска държава. Тази най-голяма държава на континента е нападната и част от територията й е окупирана. В същото време най-бедната държава в Европа твърди, че това не може да й се случи

39

Анонимен

преди 6 години

Факти : 1. Русия - най - големия враг на свободния свят2. Русия - най - пропадналата икономика в света , дори след България. 3. Русия - най - голямото и супер бързо развиващо се екстремално мюсюлманско население в Европа и светакойто вярва друго яче е заблудена комунистическа св.ин. я и национален предател !

38

уж

преди 6 години

Голям страх ни тресе от "братушките". И политици, и журналисти, и новопръкнали се социолози като истински шафрантии я увъртат - има ли, няма ли заплаха от Русия. Ами има! Толкоз! И какво от това? Бъдете българи! В края на краищата заплахата идва от управниците им, които като нашите ограбват народа си и подкрепят олигарсите си. Те, пак да кажа - както и нашите, са просто едни бондити, облечени в официална власт. Точка.

37

Анонимен

преди 6 години

Иска ли питане!!!

36

Анонимен

преди 6 години

До помнещИма малка, но съществена разлика, а тя е че Крим е бил автономна република от 1921г. в състава на РСФСР. През 1954г. е придаден от РСФСР към Украинска ССР (такава май няма вече). През 1991 е образувана Автономна република Крим. На 5.5.1992г. обявява независимост, но Украйна не го признава.

35

помнещ

преди 6 години

До бинго: "Сигурно "помни" и ще ни каже, че Киевска Рус е украинска, но тя е толкова украинска колкото и "Самуиловата държава" е македонска."Не ако искаш да знаеш каква е Киевска рус и от кога е наречена Московията рус можеш да прочетеш. И когато в Киев е имало държава дали някой е знаел нещо за Московията. А за славяните се чува за първи път 1562 или там някоя година и то измислени от хърватите. А относно това че съм бил в Мкедония просто работех там за българска фирма.

34

Анонимен

преди 6 години

Цивилизования свят трябваше да смачка главата на змията навреме! През 90-те години на миналия век, когато съвсем беше примряла обезкървена собствената си политика!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34За твое сведение съм си чист българин роден от майка българка и баща българин и то всичките ми предци са от търновския край и може би затова България ми е по мила от руската *** за разлика от такива като теб. И още на 68 години съм и през целият си живот съм бил в България, така че напълно съм наясно с руско/комунистическите лъжи и мизерии.