49

АМЕБА

преди 6 години

За къде БРЯ сте торнали?!! Настанка бре тамнаде!! !

48

Любомир Пеев

преди 6 години

Абе що не вземете да отвлечете някой от фамилия Баниви ве? Не за пари - те нямат, не плащат...само за удоволствие на народа, ве!

47

Анонимен

преди 6 години

Щом може да се случи на тираджия, значи може да се случи на всеки.

46

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше се раздрънкал можеше един по един да ги причака на подходящо място и да си върне според преживяното. Сега и да им се случи нещо, него ще обвинят, дано друг не се възползва от ситуацията.

45

Анонимен

преди 6 години

.. всичко е за пари.. просто арестувайте веднага тая жена..

44

Анонимен

преди 6 години

най нещастния най долнопробния град в *** БГ

43

Алов

преди 6 години

Добре отвличане не е ли до 20 години ???

42

www

преди 6 години

А КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ПРЕТЕНДИРА ЗА ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ???

41

Анонимен

преди 6 години

Шшшшшт! Никакви коментари! Да не попречим на следствието.....по бързо да се забрави.

40

Анонимен

преди 6 години

а тоя малкия за кво го пазят в тайна и не му повдигат обвинения ?връзкарче ала-бала, а ?

39

Клеций II

преди 6 години

Е, отишъл е да топне чушката, но после са го отпорили. Така се случва с всички наивни се_ляни, които си мислят, че изглеждат като Ален Делон, и могат да опъват девойки от Интернет. Не става така пичове. Става всъщност, ама ако сте на 18 и сте хубавци. Иначе ви кл_ецат *** и ви обират.

38

do ТРЯБВА

преди 6 години

Ти разлика между доброволно и насилстввено сношение правиш ли? Независимо дали междуполово или енополово. Аман от "черввени капацитети" дето демокрацията им е виновна.

37

ТРЯБВА

преди 6 години

Обвинението на Тираджията за изнасилване трябва да отпадне , все пак секса между мъж и мъж не се наказва в ЕС . Дори Предишния Президент Плевнелиев го призна , сега само Радев и Нинова се противопоставят на тази убавиня .Правили са секс с този човек , та нали му е било хубаво , ще се върне пак .

36

Lili

преди 6 години

Satvor sa taha jena a sa poboinizite saschto v bg ve4e vs den stavat poboischta tel ismami nadilie tova e ujas taja jens snae koi sa potrnzislnite ubiizi varhu schofiora

35

Син кит™

преди 6 години

Много е срамно да затрупаш ккучката с хилядарки и накрая не само да те бият, но и да те еббат.Това си е направо за самоубийство.

34

Анонимен

преди 6 години

Отвличане, опит за убийство, тежки телесни повреди и всичко това в условията на рецидив. Тея не би трябвали да излязат от затвора дъъъъъъълги години. А, дано, ама на дали. българия.

33

ПотрЪбител

преди 6 години

Спрете да пишете, че сам си е виновен. Човекът е потърпевш. Ако някой те хвирли теб от балкона, значи ли, че си виновен за стоене близко до парапета? Или ако изнасилят дъщеря ти, значи ли, че си го е търсила? Това е престъпление и се наказва.

32

bredi

преди 6 години

храниш я купуваш и подаръци ,отиваш ти на гости и на кол ;;

31

Анонимен

преди 6 години

Този има акъл като на 5 годишен. Когато правиш среща с такава от фейса срещата трябва да е на твоя територия с подсилени мерки за сигурност. В днешното наркоманско време никога незнаеш какъв е човека с който ще се срещнеш. Ето че се оказва наркоманка с приятели наркомани а този се е правел на баровец и резултата е плачевен. Това поколение израсло в демоникрацията е с две гънки в мозъчната си *** и 5 грама пилешки мозък. То затова ги управлява Винету щото и той е като тях и те като него!

30

АЗ

преди 6 години

До Златно правилоАко има 5 грама мозък, няма да дойде на твоя територия! Най-добре на неутрална!