10

Анонимен

преди 6 години

Съветски железа

9

Анонимен

преди 6 години

До всички чики.джии по долу, ИД беше разбита след намесата на Русия, преди това американците и коалиционните партньори симулираха някакви действия.Основното беше доставка на оръжие, храни, пари и обучение терористите от ИД.

8

До Анонимен

преди 6 години

Новите "свръхмодерни" рушки изтребители отиват в в зоната на конфликта, за да пазят другите Мигове и СУ-та от по-старото поколение, някой да не ги изненада изотзад .... !!!

7

Боби

преди 6 години

Поредната ПР Статия и то ползвана за Плашило и то препечатана некачествено.МиГ-29СМТ е в разработка от 1997 година. Планерът е от стария тип с 7 точки за окачване на въоръжение и горивни резервоари. Единственото нещо е че са монтирани два нови вътрешни резервоара което позволява самолета вече да има нормална далечина на полета.Номенклатурата Въздух Въздух и Въздух земя се ограничава до 9 вида управляеми боеприпасаР-73Р-27Р-77Х-29ТХ-29ЛХ-31пХ-31АКаб-500тКаб-500л

6

Анонимен

преди 6 години

Явно не разбирам, но какво ще прави изстребител там? Не са ли нужни бомбардировачи? Нали идеята е да се пускат бомби върху ***?

5

До Калеко Алеко

преди 6 години

Това е положението, те джихадистите при други джихадисти отиват, надушват се отдалеч .... !!!

4

Питам

преди 6 години

Алооо, какво става ? Нали официално беше съобщено че ИД е ликвидирана.Малииии !

3

Анонимен

преди 6 години

"Свръх модерния" миг имал опция за дозареждане - хахахаххха хахахаха Шкумбата ли ги твори тея руски чудеса :))

2

Калеко Алеко

преди 6 години

Браво на раССията, то и без това живи джихадисти останаха само в тази част на Сирия, където е зоната на бойните действия на путин и Асад, навсякъде другаде вече ги разчистиха .... !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Да си дойдем на думата, използват войната в Сирия като реклама в най-гледаното време по водещи телевизии в световен мащаб, все пак всеки вижда което го интересува.