110

Анонимен

преди 6 години

Пак хвърчат русофобски вонящи слюнки! За тяхно успокоение в семейството МиГ има и МиГ-35, който е с двигатели с всеракурсен управляем вектор на тягата и е с уникална маневреност. На Запад нямат такъв самолет! Интересното е, че всички тези самолети са направени на базата на изключително удачния фюзелаж на първия МиГ-29. Всички те ще съдерат дирника на F-35!

109

Анонимен

преди 6 години

До MSCТе и французите нещо имаха проблеми с качеството, след като спечелиха индийския търг. И имаше обвинения и от двете страни. Работих за кратко с един индиец механик от тените ВВС и не бях очарован. Просто средна хубост, сигурно имат и добри :-).Финансирането на Миг е на порядък под Сухой, да не говорим за Логхийд. За това заслужават уважение. С много по-малко пари правят конкурентна машина. Дори в сравнение с Грипена, чийто последен радар по старата технология ПС-05А е около 2.5млн $

108

MSC

преди 6 години

До АнонименКак пък само в Индия има такъв голям брой загуби на изтребители и то далеч не само Миг 29? .Те имат и много загуби на МиГ 21примерно ,който е всичко друго но не и ненадежден изтребител.Да не би да има и проблеми от индийска страна а?Сега за подръжката проблеми има и то най вече за това че компанията МиГ е поставена в ъгъла от Сухой в Русия.Но феномена на падащите постоянно Миг -ве го има само в Индия.Това е.

107

Анонимен

преди 6 години

Цитирах 3м2 защото толкова, или около е ЕОП-то на Ф16. Ако си "експерт" би следвало да го знаеш. Едва ли някой ще рискува да пребазира малкото ф22. Така, че остават добрия стар ф16, огромния ф15 и ф18, както и европейските които са около това ЕОП. ;-).За без пари толкоз :-).

106

Анонимен

преди 6 години

Това колко е ЕОП-то на Ф-22, или Ф-35 е дебатируемо. Няма обективни измервания на 3-та независима страна, топ сикрет :-))). Да не говорим, че това е само от един ъгъл за който са оптимизирани, отстрани или не дай си боже отдолу или отгоре ЕОП-то е порядък, че и от горе по-голямо. Има и сантиметрови радари(L-band), което означава, че специално ф-35 става видим, той е проектиран за горнич клас радари като Жук-АЕ. Шопе познавам лично Стриков ;-). Пропагандата е на пълни обороти. Наивници бол.

105

Шоп

преди 6 години

Radara pokriva nad 200km pri RCS-3m2.--------Браво!Айде сега кажи колко км покрива при 0.1 м2, колкото имат модерните изтребители. Ще ти подскажа - корен квадратен от 200, тоест 15км.

104

Анонимен

преди 6 години

Съвсем наскоро Индия бракува всичките нови 49 МИГове доставени от Рашка. Просто не стават и това е.

103

Анонимен

преди 6 години

Напълно нормално. Имат възможност да тестват в реални условия и го правят. Не са единствените!

102

Така е

преди 6 години

До Зубър 106 Че за Русия 700 ядрени глави не са нищо.Те ги произвеждат по една на ден , ама са най миролюбивата страна на планетата Земя.Така ли е ? Така е ...

101

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 102 Аааа, не обиждай дъртите. И аз съм от тях , но не всички сме такива. Има и разумни пенсионери, които никога не са гласували за БКП и БСП.

100

Сър Пичук

преди 6 години

Леле!! Само 2017-а е, а вече имат възможност да стрелят с "прецизни" оръжия!?! Уауу!!

99

Анонимен

преди 6 години

Русия може да се похвали само с железни ***, лосион и ***

98

Зубър

преди 6 години

Мухахаха САЩ-7300, РФ-8000 бойни глави. За *** -вика му се ядрен паритет. Аре сопрете се.

97

Анонимен

преди 6 години

В Раша-та няма болтове за 7 копейки!Болтовете и гайките за "Запорожец" струват рубли!А чиповете за ТУ-та, СУ-та, КА-та и Т-та струват милиарди.

96

Анонимен

преди 6 години

USA-то е бита карта, мъртва държава. Само в главите на дъртите гeйове е още живо.

95

Анонимен

преди 6 години

До Малко историяСлед 130+ години констатирам, че Аксаков е бил прав.Подкрепям го напълно.

94

Анонимен

преди 6 години

Сесесерето е бита карта, мъртва държава. Само в главите на дъртите *** е още живо.

93

Боби

преди 6 години

До ХронологиятаНе знам Вие дали сте *** но аз не съм - защитавам си позицията а не хвърлям едни опорки както теб и изчезвамОт западните самолети в производство са поръчки 2017 Ф-16(20), Ф-18(за ВМС САЩ), Ф-35(знаем колко е скъп), Грипен и кой? Вероятно Рафал ако има поръчки които да намалят цената.Компютъра и Интернет така или иначе щяха да бъдат изобретени все от някого.В Сирия има около 40 самолета всякакви видове правят по 60-100 бойни полета дневноА НАТО казаха официално че те не могат

92

4i4o dяdko

преди 6 години

До 1111той и Адолф така мислеше и после каква стана...

91

Анонимен

преди 6 години

Санкции до дупка за тая *** наречена Русия.Руснаците нямат място в развития свят ,понеже изостават с 100 години от останалите държави.Истината е една.Целият свят и всички развити държави стоят зад САЩ,а Русия е изолирана страна която е подкрепяна само от мюсюлманските Сирия и Иран.