54

талибантурист

преди 6 години

Идваме !!Много сме и ще останем за дълго.

53

Юрофайтер

преди 6 години

В България има 392000 действащи предприятия - малки, микро и средни. От тях над 220000 са в южноцентрална и югозападна българия. Пак да кажат руските хибриди - "Асфалт не се яде".Нови опорки тролчета, питайте за нови опорки!

52

Анонимен

преди 6 години

Изключително невежество от страна на журналистката.... Варна била Сталин през 1978 година! Ако България беше държава на място, трябваше веднага да се направи ЖАЛБА и да се иска да се глоби лицето написало статията! Направо на съд! Прекарвах като дете всяко лято във Варна и имам златни спомени от 1976-1979 година. Безобразие е невежеството на Запада към нас, наистина!

51

Анонимен

преди 6 години

Запада е треперил от нас и Източния блок. на....ли са се от страх да не почне война. Още се страхуват, плашени от тяхната пропаганда и медии.

50

до Мели

преди 6 години

Шшшшшшшт....това е поверителна информация!ДругарЕто скачаха пред влаковете на соца...от презадоволеност...и прекомерно щастие!

49

Мели

преди 6 години

До Тъмни ВременаДа, при соца децата играеха до тъмно, но не защото е било спокойно и безопасно, а защото не се изнасяше информация за извършените убийства, изнасилвания и др., например радиация...... По официални данни от МВР броя на убийствата и изнасилванията/средно статистически /при соца е по-голям от броя убийства и изнасилвания/средно статистически/ пред последните години. Но, тогава нямаше информация и се лъжехме, че живеем в обезопасен......затвор.

48

до Юрофайтър

преди 6 години

ДругарЕто...освен 5 годишни планове за дървени налъми...друго не знаят!Ама съветЦките другарЕ се разглезиха - не щат вече дървени налъми от ТПК Правец....искат чехли адидас.

47

до 63

преди 6 години

Сестричката ти...къде я "изнесохте"?

46

Юрофайтер

преди 6 години

До АнонименПроизвежда другарю. Произвежда продукт за 52 млрд. долара. Изнася:През миналата година страната е била номер едно при износа на брашна от маслодайни семена, различни от соево и синапено. Това е и стоката, с която България държи най-голям пазарен дял - 21.8% от световния износСтраната обаче пада от втора на трета позиция по износ на маслодаен слънчоглед.България влиза в топ 3 по износ, са различните видове тръбопроводи от каучук,уплътнителни системи за автомобили.

45

до 61

преди 6 години

И "гиганти на мисълта като теб"...произвежда!

44

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантическа България днес изнася само миячи и *** за западна Европа, а всичко си внася, защото никакви стоки не произвежда.

43

текезесар

преди 6 години

"Какво произвежда днес успялата евроатлантическа България при пазарната капиталистическа икономика"Другарьо, с прискърбие ти съобщавам, че търсенето на дървени налъми, и гумени *** зад граница - драстично намаля!Сега ени гадни Liebher...Attari...Mercedes...са ни напълзяли....ни сърпове...ни чукове...последните пишат в днес.бг!

42

безмислено

преди 6 години

Стига с тия клавиатури.Да се бориш с боковизма чрез клавиатура е все едно да победиш Ирма с вентилатори.

41

Анонимен

преди 6 години

Лоши туристи, какво възхваляват тези презряни паметници на "несъществувалото, но лошо" време. Сериозно, България може само да спечели ако поддържа тези паметници в добро състояние ,защото те са наистина уникални и с подходяща реклама туристите ще ги посещават. Не разбирам идеята нещо, в което са вложени много пари и човеко-часове, включително на много творци от онова време, да бъдат съсипвани в името на "отвращението към соца". Тези паметници са правени от наши братя българи за нас с любов.

40

Анонимен

преди 6 години

В Несебър на сергия - видях кортик от SS на острието имаше ецнат девиз - "Верността е моята религия!" до него имаше ***...и плакат "За Сталину" .....културата - на едно с болшевишкия кич!И до днес си е така!

39

Анонимен

преди 6 години

Що не публикуват данни, колко туристи са дошли да видят моноблока и колко пари са оставили???

38

Анонимен

преди 6 години

Ми да го почерпим я ко го черпя две дълги ще забрави от такива измамници сме на това ниво само искам да го попитам кога ходих при нотариус а тарикате че подпис няма лудницата я знаеш дее пии си хапчетата редовно и рециклираи във вароша

37

ХМ

преди 6 години

Ще отговоря малко в актуалния "интернет" стил!Бизнеса в ШОК ,ужас бетона тръгва към Бузлуджа ,туристи атакуват чинията.Цената на парцелите на първа линия до паметника стана двойна.ХаххахааЦялата шумотевица тръгва от 2-3 профила от Ютуб дето вкарват наще паметници в графа странни и непознати места.

36

Анонимен

преди 6 години

Как бре видял е бирата тя върви и копае

35

Анонимен

преди 6 години

Ксто оня продал си ми земите обява имало братовчеде пии си лекарствата и ходи на гозница при твоята щерка виж каква е и скакво се занимава че е за срам на града и не ме занимаваи с глупости другия път добарам ли те ще те пратя да копаеш да си видиш земите и горите че мотика 20 години не си ловил