74

Анонимен

преди 6 години

А в ГДР-то сякаш ги няма тия работи! Там са още повече. И госпожа МЕРКЕЛ си е оттам! Тия кво се правят на паднали от Марс.

73

сминдух енд чесън

преди 6 години

За любителите на екстремните преживявания е организиран лов на червени вещици сред отломките на чинията

72

Анонимен

преди 6 години

Хората на Запад, докато не се интересуват и си купуват модни дрешки от Италия, се напълниха с имигранти от Африка и Арабия. Вече във историческите документални филми слагат чернокожи благородници от Средновековието. Тези благородници след време ще се издигнат в крале, засега само кралиците са чернокожи.

71

Анонимен

преди 6 години

Хората на запад изобщо не се интересуват от остнаките на комунизма, повече ги интересува да отидат в Италия на разпродажбите да си купят изгодно мардкови дрехи, само *** демократчето си мисли, че някой на запад много се интересува от "тъмното комунистическо минало".

70

:)))

преди 6 години

пише Дойче веле

69

Мосю Густав

преди 6 години

Българинът не разбра, че това което привлича западния турист са останките от комунизма и на второ място природата. Природата я съсипахте, сега като бутнете и паметниците и сте дотам.

68

Анонимен

преди 6 години

А ГЕРБ защи взеха 30 милиарда заеми?

67

Анонимен

преди 6 години

До ХМЩо фалира НРБ е "умник". Жалък руски *** си!

66

Юрофайтер

преди 6 години

До хм до юрофайтерПак си гледал ТВ бАтака и RT до полуда, нали!

65

Култура ми Янко

преди 6 години

Накря ще се окаже, че западняците дават луди пари да посещават пометниците строени по врмето на социализма, които нашите платени културолози намират за грозни.

64

ХМ

преди 6 години

Хора или там каквото сте !Няма как една разпадаща се по шевовете държава да я изкарвате преуспяла!Простотиите ви за броя регистрирани фирми и такива подобни са ми уникално смешни ,всичко тук се крепи на наследството от 90та година ,тук там има нещо ново ,но и то е малко и смешно като обем.Питам ви аз какъв пазар имаше българската кисела краставичка в 1987ма година !После ми говорете за космически технологии ,хахах

63

5

преди 6 години

Уникален монумент!!! Много красив, дори в този му вид!

62

хм до шейтанския

преди 6 години

Вие да не вадите от ръкавите, вицовете?Е драги 5 милиарда обезценени долари от 2017 ли е цялата индустрия на РБ?Жалко това са 100 милиона от 69та!

61

суджуков

преди 6 години

До 666И къде ги правят тия машини и апарати,че не се сещам.То *** и сутиени вече се внасят,та апарати за кръвно ли

60

ХМ

преди 6 години

"В България има 392000 действащи предприятия - малки, микро и средни."Хахахахахахахаха що за образи пишат тука, олеле каква смешка.Има и хора с 10000 сим карти ,това означава ли ,че имат 20000 уши ?

59

666

преди 6 години

Само износът на българска електроника, електротехника, машини, апарати и др. техника през 2016 г. е на стойност 4,6 млрд. долара. Така че, червените *** да не се безпокоят - България е жива и прозвежда. По времето на соца 90 % от предприятията работеха на загуба и държавата ни накрая фалира. Сега още плащаме тези гигантки загуби.

58

хм до юрофайтер

преди 6 години

Хаххахааах по-големи простотии не бях чел!България е марионетна колония суровинно-производител! Лудост ли е да се сравнява икономически рухналата РБ с индустриялно -селскостопанска НРБ!България продаваше оръжия за 200 милиарда годишно по курса към момента !Истина ,а не статистика писана от хората с парите от чужбина!

57

близ

преди 6 години

Верно ли,че гърбавите наврели Мерцедес в колата на Нинова днес,та да я утрепат?!

56

Анонимен

преди 6 години

Кутев къде си, пиля?

55

лъжат БСП троловете

преди 6 години

Тук някои *** от времето на бай Тошо пак лъжат, че сега България нищо не произвеждала, за разлика от времето на соца. През 2016 г. от България са изнесени стоки общо на стойност 46,104 млрд. лв. Отделно са произведени стоки за милиарди, които са продадени на нашия пазар.