19

С

преди 6 години

Сега 600000 за откуп в данъчната декларация под други разходи.

18

Анонимен

преди 6 години

по всички медии обилно обливане с подробности по сапунката. Досадно стана! Издевателствата над обикновените хора си върви без край, а сега пострадал и някакъв сенчест!

17

трът

преди 6 години

Последно 1 илион, 700 хиляди или 600 хил. Накрая да не излезне че е платил 1000 кинта и черпил по едно кафе, а синчето се надрусало нейде и от срам не се е показало 10 дена?!

16

Анонимен

преди 6 години

До Ники"Полицията не присъствала на предаването на откупа."Чети ...

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - ...тази безполезна орда *** , създадена по съветски тертип,струва над 2,5 милиарда лева годишно...И в миналото при соца бяха такива, а и много брутални. Димитър Инкьов (Велко Верин0, Бог да го прости, много сполучливо беше нарекъл състоянието в НРБ тогава, милиционеро-социализъм, с началник Ботуш Каишев!

14

Анонимен

преди 6 години

"Похитителите инсценирали полицейска проверка"...Инсценирали ?! Дали ?

13

Анонимен

преди 6 години

Това е голям стрес за шкембетата. Затова по петстотин заплати накуп и пенсия на двадесет и четири години. За да имат време, спокойно да се занимават с престъпления. Между другото, тази безполезна орда *** , създадена по съветски тертип,струва над 2,5 милиарда лева годишно, само преки разходи.

12

Анонимен

преди 6 години

Аре стига с тоз Адриан бре....цяла седмица за него слушаме все едно е син на Президента.

11

Анонимен

преди 6 години

Тези не могат си покри разходите с тия 600 бона. А и се предполага, че са група. Никой не би се хванал с това за 300 евра! На тези после няма да им стигнат дори за един приличен автомобил Софавто!Не вярвааам .. изръсил се е повече!Иначе, помолил куките дс не се месят и те се съгласили. Че те и това чакат, що да се пънат?!?! Отделно от това, може и те да са от другата страна на сделката. Това с отвличанията си е полицейска работа!

10

Ники

преди 6 години

Куките също са замесени. Щом са били с него при 'предаването' и не са ги хванали?В днешно време да проследиш каквото и да било е тривиална задача дори за 15 годишните.

9

РАБОТОДАТЕЛ

преди 6 години

За този толуп и 600 лева са много.....................колкото една месечна заплата в София!

8

Цветан Цветанов

преди 6 години

Няма завръщане на "Наглите", тъй да знаете.

7

Радев Вальо

преди 6 години

Престъпност нема,преборихме я.................ама друг път.

6

Анонимен

преди 6 години

Хубав бизнес план. Ще кандидатствам за отпускане на европейско финансинране. За 10 дни - 600 бона. Като си платя данъците и другите разходи ми остават 500. Е па далавера си е. Ако работя 2 месеца в годината и мога да се пенсионирам. А има и по-богати мутри. Вече знам и как действат полиция и роднини на заложниците. Отивам да внасям проекта в ЕК.

5

ами

преди 6 години

Бащата каза,че платил над 1 милион,кой лъже сега и защо........

4

Анонимен

преди 6 години

Ebati dirjavata......!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

***=к.е.л.е.ш

2

Анонимен

преди 6 години

абе на малкия *** са му требвали пари за нещо си и баща му не му ги е давал и с аверчетата от чалгатеките са спретнали тоя сценарийтва е ясно като бял деннали като са го спрели за инсценираната полицейска проверка трябва да е видял лица или може би са го спрели барети с качулки и автомати

1

Анонимен

преди 6 години

Да бяха живяли по-нормално, по-скромно и без да раздуват, щеше да си живее спокойно. На бедна България да раздуваш с парите и луксозните си коли, да демонстрираш власт и богатство дразни. От тук нататък ще мисли.