59

Баба яга

преди 6 години

Така ще бъде! И в следващите 20 години или докато не ни изгонят евреите оттук!

58

Абонат

преди 6 години

Защо ромът,на когото се водят СИМ картите не е веднага въдворен в затвора като съучастник в този терористичен акт ??? Какво си мислят че правят некадърните полицаи като са разрешили на всички роми и престъпници да могат да си купят 1000 СИМ карти ,без регистрация?? Докога само нормалните граждани на тази държава ще бъдат третирани като *** и се регистрират с лична карта за само една карта?

57

50

преди 6 години

Всички технически средства -от преговорите до предаването на парите-са били налице,за да са могли да бъдат наблюдавани от органите!?Чакали са само да бъде освободен Адрианчо.Ха сега да ви видим!

56

Лично мнение

преди 6 години

Мутренски обичаи при мутренско правителство.Нищо ново!

55

Наблюдател

преди 6 години

Сега всички роми,притежатели на използваните карти да получат по година обществено полезен труд. Да боядисват пейки в парка,да правят оборки в канавките,и всичко това да не им се заплаща. Или още по-сурово. Да им се повдигне обвинение в съучастничество в отвличане. Само така ще се спре това продаване на сим карти.Тогава ще повярвам,че тази държава иска да пребори престъпността.

54

Толерастия

преди 6 години

Имал си, чорбаджи, дал си...

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПриятел нямат никой в операторите, просто *** отиват взимат карти и после ги пордават я на битака я някъде другаде. Всички айдуци работят с такива карти. Водят се на някой, но той е от някой катун или ромска махала и е ясно нататък.

52

men

преди 6 години

V Bulgaria vsichko e v haos samo prestapnosta e organizirana....

51

анонимен

преди 6 години

при безлична и не желаяща да работи прокуратура,какво друго да очакваме.

50

Анонимен

преди 6 години

Не видял колата на изпращане,на посрещане трябва да е видял щом е била проверка от полицаи с представяне по служба с регистр.карта и номер на служителя,както защо е проверката-проба за алкохол,дрога,наркотици за превозване,техническа за управление,състояние,срок на техн.преглед,администр. за застраховки,винетки,дълъг разговор щом похитителите са добронамерени,че още бащата информирали кат навигатори по кои пътища познати да кара докато излезе на магистрала по които минали без винетки сутрин тихо

49

ФА™Е Ориджинал®

преди 6 години

Малкия по дискотеки даже иска да ходи..Много нежни станали тези похитители брей брей... сигурно му са му давали пари за дискотечки докато е бил в плен. Да не би тия пари да са от на бащата в на сина джоба.. ?Гледах за една богата щерка в щатите дето си е наела убийци, за да наследи родителите си. Не казвам, че момчето го е инсценирало, но всичко е възможно на тоя свят. Не знам...

48

Баба ви

преди 6 години

Такова отвличане могат да направят само самите ченгета...

47

4epa

преди 6 години

KOGATO NE OSE4E6 GLAVATA NA ZMIATA TIA O6TE MOJE DA HAPE !!!!!!! A ZNAETE LI KADE SE NAMIRA ALEKSEI PETROV !!!!!!! PROSTO PITAM SAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че в Европейска България най-нормалното нещо е неграмотен ром да притежава 100 фирми с милиони задължения към държавата и 10000 SIM карти на свое име...

45

Анонимен

преди 6 години

Къде е сега онзи от вчера, който ми обясняваше, че ползвали сателитна връзка от държава извън Европейски съюз? Опитайте да си купите карта от нашите мобилни оператори без лични данни, да видим как ще стане. Това означава, че имат човек и сред операторите. Полицаите толкова ли нямат акъл да ги прпверят тези факти и особено продажба на по-голямо количество карти - кога, къде и на кого?

44

Анонимен

преди 6 години

Перфектно изпълнение без грешка. Защото са професионалисти.

43

morelini

преди 6 години

Перфектна организация щом не се съобщава за някакви следи...Ние не можем да организираме такова нещо...замесени са хора които са работили в структурите или поне са давали съвети...Тази работа не е за всеки.Ако някой от тях не се издъни някъде...едва ли ще ги хванат...дано да ме опровергаят

42

Анонимен

преди 6 години

Какъв битак? В Димитровград има битак.В София има базар Илиянци.

41

Анонимен

преди 6 години

SMS-ите са пращани от карти регистрирани на роми из целият край на България продавани на битака за по 10лв.е какво стана с този закон за регистрацията? Или тези карти се продават легално? Всеки знае за тях и нищо не се прави.

40

Анонимен

преди 6 години

Това са смешни пари за такъв случай. Ако е вярно бащата е много добър търговец. Евала!