30

Мартин

преди 6 години

Най голямата грешка на запада, че настъпи руснаците.. И сега те заедно с Китай и Ким си играят с тях.. Загазили са го.. а Тръмп ще го отнесе заради *** преди него. Щото може да е всякакъв но каквото и хубаво да реши да направи му отрязоха крилете..

29

Нелегално?

преди 6 години

Дали е легално решава държавата износителка,а не ***..вците в ООН!На Сащ много им се иска да владеят цялото кълбо,ама все се намира някой Ким някъде,който да не е съгласен.

28

Анонимен

преди 6 години

До БобиФермите са вече лични Това само първата година след реформата дава 10% по-големи добиви-----Какво тогава ми хвалите комунизма и бай Тошовото време?

27

Анонимен

преди 6 години

Оонето мълчеше, когато ИД изнасяше петрол за Запада и рушеше Палмира. Само гледаха от Космоса, така казаха. "Ще наблюдаваме как се руши Палмира".

26

Анонимен

преди 6 години

Пипер и троши я, не изнасяли ли соц директора ? Само руда ли . Ние хранихме Русия 50 години ...гладни държат китайците.

25

Боби

преди 6 години

До Анонимен 22Може би описваш това което е преди 25-50 годиниКимчо за твое сведение постави СКорея по стъпките на големия Брат Китай - Фермите са Лични вече - От там вече няма глад. Предприятията след изпълнение на държавната поръчка могат да правят каквото искат и да печелят както могат. 50%-70% от Армията реално е като нашите строителни войски Практически с малки изключения като тунели и други спец неща всичко се строи от армията - Ето как се изхранва.

24

Анонимен

преди 6 години

До Загрижен ;Глупости...Ураганите в тази част са в следствие на въздушните топли и студени течения от океана които се срещат с топлия климат от Африка и специално от Сахара.Така се зараждат и после поемат към Северна Америка.

23

ЗАГРИЖЕН

преди 6 години

ИМА УДИВИТЕЛНО ПРОСТИ БЪЛГАРИ! И НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ПИСАЛИ ТУК. ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАТ ДОБРО ОТ ЗЛО, НО ДАВАТ АКЪЛ! и НЕ ИМ МИНАВА ПРЕЗ ПРОСТИТЕ КРАТУНИ, ЧЕ РАЗНИТЕ ТАЙФУНИ И СТРАХОВИТИ БУРИ КРАЙ бАХАМИТЕ, КУБА И ПР. МОЖЕ ДА СА СЛЕДСТВИЕ ОТ ЯДРЕНИТЕ ОПИТИ НА ОНЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ВОЖД В СЕВЕРНА КОРЕЯ. И СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ВСИЧКО - НЕ БЪРЗАЙТЕ С ОПЛЮВКИТЕ. ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ И БУРИ - ПОМИСЛЕТЕ!

22

Анонимен

преди 6 години

Има много информация за живота в СК. Няма така смазвани хора. Пълни ограничения, военен хард комунизъм, няма частна инициатива и собственост, няма достъп до Външния свят. Тотално затворена военизирана система, всичко се решава от един, болника Ким, никакъв свободен избор. Частни домове и коли няма. Огромна армия която как изхранва Ким не е ясно. Спира тока редовно, много лагери в които се задържат без съд и присъда "враговете" на Ким. Там умират от глад и мъчения. Болниците са трагедия!

21

До 14

преди 6 години

Неграмотнико, пише се "жалЪк", а не жалАк. Нормално е такива илитерати като теб да се възхищават на СК. Простотията и неграмотността са безкрайно като Вселената.

20

Анонимен

преди 6 години

Представете си как се изнасят нелегално хиляди тонове суровини.Егати майтапа.Това да не е кашон цигари бе ***.

19

Анонимен

преди 6 години

Много защитници на дебелака. Защо не отидат при него и поживеят в неговия Рай да ги питам, колко ще изкарат. Добре, че САЩ разбират колко е откачено да има война. Да, ще изпепелят дебелото откачалниче но и то може да нанесе вреда на Южна Корея и Китай. Когато една държава върви към колапс и се налага жестока диктатура, за да се избегне революцията се отклонява вниманието с война. Историята познава много такива случаи.

18

Анонимен

преди 6 години

СК и САЩ, като вица за мравката тръгнала да *** слона.

17

дядо Стоен

преди 6 години

Избиването на ститици хиляди мирни хора по света от оръжията и армията на краварите е легално и не е теторизъм.

16

Анонимен

преди 6 години

от въглища и джилезо - толкоз, за една вечер фойерверки стигат преди да изгасят осветлението в лагера.нефт, газ, злато - нямат ли за цяла година всемирни тържества?

15

Анонимен

преди 6 години

Легално или нелегално зависи от гледната точка. Според Щатите всичко, което правят те е легално и всичко, което правят опонентите им е нелегално.

14

SS

преди 6 години

До Анонимен 12Гледай сега колко си жалак.Дебелото Жълъурче което споменаваш е направило страната си централна тема за цял свят и никой не смята, че може да реши едностранно каквото и да било по повод С. Корея, а ти си мослиш , че нямат какво да ядът. Грешиш приятелю ракети и атомни бомби на гладно не се правят. А ти гольо балкански дето си изгубил технологията за коване на щайги си седнал да ревеш за гладните корейци. Ми не ги мисли те по добре се справят от теб.

13

Боби

преди 6 години

До Анонимен 12Леле КОЛКО си АНО УМЕН1. запитай се как Кимчо взе властта на 27 и я задържа? С реформи еквивалентни на тези в Китай от преди 20 години2. СКорея не гладуват вече - Фермите са вече лични Това само първата година след реформата дава 10% по-големи добиви Има вече нещо което се характеризира като средна класа3. Всичко ценно е закопано ДЪЛБОКО ПОД ЗЕМЯТА На 150м и Ядрен взрив е безпомощен - ако все пак САЩ стрелят ще вдигнат радиационна пепел колкото ЧернобилКолко Бомби ще хвърлят?

12

Анонимен

преди 6 години

Дебелото Жълъурче което държи народа си гладен и зомбиран, като си ляга вечер се моли горещо, да не пощръклее Чичо Дончо и го изпари заедно с маймюноподобните му военни. Той добре знае, Америка има какво са губи, той само богаташкив си живот. За корейците не му дреме, който не го обича праща в лагери за да умре от глад. И добре знае, ударят ли го, заминава и той. Колко ще издържи в бункерите? Да не говорим ако се освободят корейците, ще колят партийците му до 9то коляно. Тази мизерия ще свърши.

11

Анонимен

преди 6 години

На САЩ - а и на никой не им трябват китайските ***, нито руските суровини. Виж, Япония и Южна Корея са цивилизовани и развити държави.