57

Анонимен

преди 6 години

"Изолацията на раССия тегне в още по голяма степен в/у Крим. Този красив украински град"Калеко, калеко.... То бива да си неграмотен ама... От кога Крим стана град?!?!

56

СатаНАТО™

преди 6 години

До Sorosoidcheto Calecoкримските българи са най-многобройната част от българската диаспора по света---------------Сериозно?И колко са тези кримски българи?

55

Боби

преди 6 години

До Калеко АлекоЗначи това което казваш беше вярно(липса на храни, ток, вода и т.н.) преди 2 дори 3 години. Преди година вече това не е вярно. А сега в края на Почивния сезон по-големия проблем ще е че местните няма да могат да изядат всичките продукти домъкнати от търговците за Туристите посещаващи Крим.

54

Калеко Алеко

преди 6 години

Изолацията на раССия тегне в още по голяма степен в/у Крим. Този красив украински град с развит туризъм, исторически забележителности и икономически потенциал, се превърна в място, където дори електрозанхранването се явява проблем, а в изпразнените супермаркети озверели хора се бият за банани. Там където е стъпил рушки ботуш, винаги следва изолация и разруха. Самите *** предпочитат по-добри места за живеене от родната си РАША, но винаги влачат рушката си участ и претенциите си със себе си ..

53

рускиня

преди 6 години

До по-далече от Русия. сега ти си в Европа. Тогава ,моля да отговориш на въпрос: 1.Защо София прилича на *** катун ,с каруци, глутници и коптори в централната част? Защо ивропеецо си паркираш в зелени площи и изхождаш кучето в детски пясъчници? Защо население на РБ намаля на 2 млн? Защо се закриват училища? Защо mо улици се разхождат луди с пистолети и стрелят по живи мишени. Казваш само Русия е пречка за твоя просперитет или може би трабва да погледнеш в огледало?

52

Sorosoidcheto Caleco

преди 6 години

На пр(ост)ака Калеко да му минава през ум, че на Крим има голям брой българи, че кримските българи са най-многобройната част от българската диаспора по света? Или пише гаdории под някаква дяволска диктовка? Последното е вярното. Защо да не сме побратими с братята си по кръв, език и вяра? Защото на Шорош престъпника не му харесва, а му харесва брат от брата да разделя и еничари да прави цял народ?! Ние сме си братя с Крим по кръв, по език и по вяра. Сорос превърна българите в еничари.

51

Дабе

преди 6 години

До Анонимен500 години турско грабителство еничаре мръсен долен *** !!!!!Добре че са руснаците вече не знам колко пъти требе да ги молим да ни освободжават то сме си сами за убиване не за освобождаване . е неудобно да ги молим но да се разширяват щото тука е *** на кенефите ако требе ще се местим към Русия.Тя да не му мисли а да се разширява колкото се може повече на запад.И много да внимават с западния бизнес и с турския това не е бизнес а вериги за съсипване на генофонда и източване.

50

гостенин

преди 6 години

Колко много безумие витае из главите на продажните московски мекерета!За паница леща продават и род, и Родина.Със кого ще се побратимявяте бе, мальоумници? Сега сте избрали татарско-мюсюльмански градове. Па и оня се изцепил - щу получаваме инвестиции и ще правим бизнес - ще има отново източване на пари от България към Русията.

49

Шопа

преди 6 години

И аз се побратимих с една кримска гражданка.За една нощ.

48

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

47

Шоп

преди 6 години

Побратимявайте се и заминавайте за Крим.Като се върнете, ще ви съдят за незаконно влизане в Украйна.Така че веднъж заминали повече не се връщайте.Макар че те ще ви тикнат връцете по един автомат и ще ви пратят да ни "освобождавате", на Путин му трябва пушечно месо. Но понеже няма да сте в голямо количество, тука ще ви изтрепем и така ще се приключи с няколкотостотин мизерни предатели-русофили.

46

Картинката е ясна!

преди 6 години

Колеги, няма смисъл повече да се коментира от нормални хора тази статия! Ботовете и браузърите на про*тестъ*рите и шо*ро*ши*те, както и техните ****отии удавиха възможността за смислени коменти!

45

Дабе

преди 6 години

корумпирания български бизнес нема да цоца от най мърдара нация в света която е направила най умното да бъде с Русия а не с разграбваща се Украйна.Нашите паразите нямат място в Крим.Те мразят Крим и мислят само за печелбарство и как да завлекат поредния трезвомислещ човек .Също биха им промили мозъците тези западни "бизнес "използвачи.

44

Ха ха ха

преди 6 години

До Българите презМи то така както си го описал турското робство е също като ЕС! Тогава защо ни е било изобщо да се освобождаваме? Пич, тебе яко те бие интеграла! Ти си живия пример за програмиран изкуствен "интелект" - зомби!

43

Анонимен

преди 6 години

Руското робство беше в продължение на повече от 70 години над 26 държави!Сега никой не иска да има нищо общо с Русия!България фалира 3 пъти под руско робство!

42

Българите през

преди 6 години

Турско робство:- свободно учат и работят в Европа, имат ниви, бизнес, собственост, дюкяни, магазини.Руското робство:- не можеш да учиш или работиш където пожелаеш, забранено ти е да ходиш по света, нямаш бизнес, дюкян, собственост, ниви, живеееш в затвор наречен Държава, руски и бг комунисти избиват хората!

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Мдаааааа, че първо *** на училище! Когато се изучиш 12 години, тогава ще разбереш много умни истини! А така.............ще си креташ ЦЯЛ (безмислен!) ЖИВОТ недоучен и неграмотен!

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе знаех, че руснаците са ни освободили от робство?Кога е било това?

39

Спам - бот

преди 6 години

До Калеко АлекоКалеко, ползвай ТОР браузър! Така ще можеш много повече от три плюса в минута да си слагаш сам! Не знамсамо кого ще успееш да заблудиш, освен себе си!Много мъка ш*о*р*о*и*д*н*а, много! Толкова милиарди долари вложени в Украйна гръмнаха на вятъра!

38

Анонимен

преди 6 години

До Шоп 31Хммммммм, че това да не са ти продажните шо.ро.шчета, които обичат само срещу пари и под команда??????? Зелените хартийки са в другата посока, аре бегай, че със всеки изминат ден "ценността им" ще започне да намалява!!!! Даже и за тоалета няма да стават, хи-хи-хи-хи.....