77

Анонимен

преди 6 години

Защо няма никакви руски стоки по магазините?!Защото руснаците нищо не могат да направят както трябва, освен да избиват други хора- ГУЛАГ, Голодомор, чистките на Сталин, кланнето в Катинската гора, Пражката пролет... милиони избити невинни!Русия е масов убиец!

76

Анонимен

преди 6 години

По данни на МОНМ вече над половината от учениците в 1-3 клас нямат за майчин език българския език.

75

До 71

преди 6 години

До до АнонименТова може да го каже само човек с тежки ментални проблеми.Ходи се прегледай.

74

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

73

Анонимен

преди 6 години

Русия = Бангладеш

72

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги се е опитвала да пороби Българите!За много години успява...

71

Анонимен

преди 6 години

Двама криминално проявени младежи на 17 и 20 години разбиха вратата на 70-годишна жена в Стара Загора и я убиха, за да откраднат от портмонето й 37 лева.

70

Анонимен

преди 6 години

Крим е владян от кого ли не,включително и от българи-два пъти.Прабългари (5 век) и втори път по времето на Стара Велика България (632 665)Чак през 1783 г.е присъединено от Екатерина Велика към Руската империя.По времето на Октомврийската революция,Крим е крепост на белогвардейците и тяхно последно убежище до 1920 г.От 18 май 1944 г. влиза в сила Сталиновата политика за етническо прочистване на Кримския полуостров, вследствие на което цялото кримско-татарско население е депортирано и въпреки реабилитацията от 1967 г., до последните дни на Съветския съюз на кримските татари не е разрешено

69

Анонимен

преди 6 години

Убийствата, алкохолизма, наркоманията в градовете и селата на Русия са с чудовищни размери!Мъжете живеят средно до 56 г заради алкохолизъм!

68

до Анонимен

преди 6 години

Българина от край време знае, че Русия винаги ни е помагала, а европейците са ни предавали.

67

Българин

преди 6 години

Да живее братска Русия!

66

Боби

преди 6 години

До Анонимен 60Не знам какво означава според теб какво означава Провален сезон. Ето ти само 2 факта. На летището в Семферопол няма намаляване на пътникопотока. Тоест колкото миналата година са прилетели толкова са и отлетели тази година. А Ферибота работи на 100% иначе нямаше да се оплакват всички от опашки.Може да няма увеличаване на Туристите но определено няма драстично намаление.Виж следващата година ще говорим - Авто моста ще е пуснат и локалните магистрали ще са готови.

65

СатаНАТО™

преди 6 години

До Анонимен600 хиляди души българи, потомци на бежанците от България през 19-ти век.------------Основната част от българите преселници е в Молдова и Украйна.В Крим през 1939 г е имало 15 000 българи, сега са малко над 2000.Много шумно са се радвали на немско-фашиските окупатори и през 1944 г. Сталин ги е изселил са 24 часа.Така че сега в Крим според последното преброяване са 2282.

64

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия България беше сред 30те най-развити страни в света като икономика и стандарт на живот. Днес в ЕС при евроатлантизма сме на 100тно място и първи по смъртност в света.

63

Боби

преди 6 години

До Анонимен 43Значи според теб Прибалтите да се откажат от Руския Транзит и да свият още своя БВП. За последните години загубиха 25% само защото Рашките в Петербург си Оправиха пристанищата.Украйна не ще да се откаже от Руския транзит на ГАЗ - основен играч срещу Всякакви Потоци, Патоци и прочие. А се оказва че за последната година Русия е и агресор и най-голям инвеститор ... и най-голям търговски партньор независимо то Украинските санкции срещу Русия...по принцип може да се продължи списъка

62

Анонимен

преди 6 години

Българинът трябва да разбере най-после, че докато в българия има хора които искат да се побратимяват с Русия и носят тениски със сърп и чук визите никога няма да паднат, ясно ли ви е!

61

СатаНАТО™

преди 6 години

До ДемократИменно.Предпочитам да си бърша ГЗ с мека хартия, отколкото да се солидаризирам с Фашиска *** и да ползвам нарезани весници.

60

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО600 хиляди души българи, потомци на бежанците от България през 19-ти век.

59

Демократ

преди 6 години

Когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на Запад а сега с Брюксел можеме да си бегаме на Запад и навсякъде има тоалетна хартия и банани.

58

Анонимен

преди 6 години

До Бобипо-големия проблем ще е че местните няма да могат да изядат всичките продукти домъкнати от търговците за Туристите посещаващи Крим---------------Понеже е нямало достатъчно туристи, затова.Сезонът им се провали.