13

читател

преди 6 години

Финландия е спокойна, цивилизована и високообразована страна. Доходите също са добри. Хората там се уважават. Престъпността е една от най-ниските.Оръжието е разрешено от 16г. а на 18 можеш да купиш дългостволно нарезно.Но знаят как да го използват.Не плачете за тях, погледнете себе си и си дръпнете куршума или въженцето.

12

Анонимен

преди 6 години

наистина странни разбирания имат евротолерантните,продължават да вкарват ислямски мигранти,продължават да вдигат нивото на заплаха и въоръжаване и така докато стигнат до война, това е или *** отизъм или преднамерено предизвикване на война,има достатъчно мигранти християни но те явно не са желани или ги избиват на място другите преди да потеглят

11

гхгх

преди 6 години

Финландците БИЛИ ,Били са те каквото са били преди 100 години Сега са мижитурки *** Арабеските първо ще ги бияпт ,после ще им вземат пушкалата да не се правят на отворени ,накрая ще заплодят и мъжките и женските им Нали видяхте какъв ФИНЛАНДЕЦ бяха арестували във Варна

10

Анонимен

преди 6 години

Правилно, помнят зимната война с СССР от 1939 г.

9

Циник

преди 6 години

И финландците...както и цяла Европа....само РЕАГИРАТ на заплахата....вместо да я изтръгнат от корен измитайки от страната си цялата алахогъзна ***!

8

Анонимен

преди 6 години

У нас преди в МВР-то вътрешни войски имаше стечкин, но сигурно са ги разпродали за старо джелезо.

7

Shopp™

преди 6 години

До АнонименA ти се немаш късмет с политици, иначе си ного печен и умен...

6

Анонимен

преди 6 години

Финландците не че са много работливи или са много печени и умни, а просто успяха да развият последните десетилетия високите технологии и дръпнаха напред. Случиха и на политици, които не са толкова корумпирани и гледат за доброто на държавата и хората. Лошото е, че се подлъгаха по т0леранстията и си вкараха тазралеж в гащите с тези кърлежи мюслитата. Дано се усетят навреме и да ги изгонят колкото могат, че после ще е късно. Ислямът, като тежка, коварна болест се разпространява.

5

културно пиянде

преди 6 години

Като говорите за пиене по статистика скандинавските народи пият най-много, Аляска, Канада, още 1-2 европейски държави и чак тогава идват руснаците.Понеже познавам доста руснаци мога да ви кажа, че те изобщо не могат да пия и не знаят как. Пият на екс без мезе. Пият и душат хляб и в най-добрият случай кисели краставички ядат. Удрят няколко чаши на екс и се трупясват. Хубавото при тях е, че бързо пият и бързо изтрезняват и ако има махмурлук минава бързо, а мен ме държи по 1-2 дена.

4

Анонимен

преди 6 години

Поради това, че са били изолирани няколко столетия от света ,са налице масови кръвосмешения. Това се е отразило на психичното състояние на нацията и затова с такова желание приемат мигранти - да си обновят кръвта.

3

Анонимен

преди 6 години

" Финландците пият повече от руснаците."Но и работят повече !

2

Стоян

преди 6 години

Симо Хаюха - бялата смърт истински герой.

1

азхаресвам

преди 6 години

старите модели на шпагин, судаев, шмайзер... не ми харесва мп-5