17

Анонимен

преди 6 години

До 18Няма са дълго заедно.

16

До 11

преди 6 години

Ха ха ха!По-често посещавай заведения в Студентския град, за да се убедиш колко се заблуждаваш. Дойде ли сметката, пичагата стои безучастно и накрая с неохота плаща кафето, но само ако ти изобщо не посегнеш към чантичката си.Ако си по-притеснителна и побързаш да си извадиш портмонето, той бързо избърборва "Ти ли искаш да черпиш? Е, добре." И това при условие, че той е предложил да се видите, с думите "Хайде да те водя на кафе". :)

15

Анонимен

преди 6 години

Той ти казва "край" и жената разбира "край". Но той разбира," не исках това да кажа,но тя ме нервира".И започва да я дразни.

14

Анонимен

преди 6 години

"Никога не се хвали за размера на портфейла красотата на жената и вкуса на бирата."

13

Гошу

преди 6 години

Една жена каже ли ти след сериозно мълчание и с ледена физиономия: "Трябва да поговорим", да знаеш, че вече сте скъсали

12

Анонимен

преди 6 години

Тия неща са - на кой как му изнася,(особено за жените). Там е полет над кукувиче гнездо. попа като ни венча, накрая каза - всичко е суета. Абсолютно правилно го каза човека.

11

Куха лейка

преди 6 години

Наде.... Що не спиш?????

10

Анонимен

преди 6 години

Кани я у тях! Нали си наясно че не кани само нея.А всичко що е жена.

9

Анонимен

преди 6 години

Защо я каниш? Някои жени си плащат сметките сами и самия жест че я каниш и поемаш разноските прави впечатление. Други жени вади парата и на половината поема сметката.Рядко жена поканена на среща ще те почерпи ако това си очаквал.

8

яснота

преди 6 години

как им изнася нас това не ни интересува

7

бройка

преди 6 години

някои жени са големи натегачки като и някои мъже

6

Както им изнася,

преди 6 години

така тълкуват!Пита те, искаш ли да излезем довечера?Ти казваш да, а той те води у тях, където се оказва, че няма никой и те подбутва направо към спалнята. Ти казваш не, а той после разправя, че си го направила на ***.

5

Тълкуват различно

преди 6 години

Ти я каниш на среща, предлагаш да влезете в заведение, а тя очаква ти да платиш!

4

До Надето

преди 6 години

Мъжете винаги разбират нещата ЕДНОзначно, за разлика отжените, които се изразяват МНОГОзначно, МНОГОсловно и комплицирано. Не познавам мъж , който да каже "Ох, аз съм много сложна личност" ;)Не че ги няма, но не го признават.

3

Анонимен

преди 6 години

До НадетоА жените винаги разбират нещава във възможно най-лошия контекст, често дори нямащ нищо общо с казаното.Ако не и кажеш че е красива реве, че я мислиш за грозна.Ако и кажеш че е красива, реве че я харесваш само заради външния вид.Ако и кажеш че е умна, реве че и се подиграваш.

2

Анонимен

преди 6 години

Мъжете ***, жените ***, просто хората са ***.Само дето вече повече от 100 години и 3-4 поколения жени без еманципация и още не могат да настигнат мъжете, нито в спорт, нито в наука, нито в изкуство.

1

Анонимен

преди 6 години

Мъжете са *** същества това е! Мъж ли е плюй и мачкай! Видиш ли мъж на снимка удари му един шамар все ще има за какво!!!