45

хм

преди 6 години

Тоя измислен ,,анализатор'' ме разсмя .Разбира се ,че парите отиват за подкрепата на режима и подпомагане на страната да излезе от кризата. С недоволните -лесно ще се справят щом магазините са пълни.А те не са пълни,защото САЩ налага санкции и поставя страната в изолация. Следващата стъпка на руснаците е не само влияние ,но да организират търговията с нефт на венецуелците,които ще са им благодарни и признателни.Цяла Латин Америка мразят Щатите

44

До 43-тия

преди 6 години

Ааа,аз кумири нямам. Кадафи няма никаква вина,че нашите мед. сестри така се насадиха,че ни излязаха златни. Всяка крушка си има опашка.Никак не са ангели.Обвиненията срещу тях бяха много. Имам лични впечатления,какви ги вършеха нашенци в Либия за пари по онова време,тъй че си насочи обвиненията другаде..... А на 46 - тия ще кажа: Стой си в чужбина,щом това,което си придобил ти е смисъл в живота,но...ако видиш зор,с какви очи ще се върнеш да търсиш спасение. Не си засрахован.

43

Анонимен

преди 6 години

Ти оправяй родината за 500лв на месец, докато цар Суджук Първи царува и пирува. Мен ми е добре на Запад с голямата кола, големия апартамент и голямата заплата.

42

Анонимен

преди 6 години

INTERESI PARI ESTESTVENO SAMO TYPOTO BG SI NQMA NI PARI NI INTEREESI NI NACIONALNA DOKTRINA

41

До 39

преди 6 години

Какво боготвориш този из.род?Който както всеки комунист,така и Кадафи си търсеше враг и го намери в лицето на нашите мед.сестри и българският народ трябаше да изгладува 500 000 000 долара, Тази *** ли тие кумир?

40

Простичък отговор

преди 6 години

"Защо руски милиарди потекоха към Венецуела?"Защото рашките се научиха на правилата на играта на краварите!

39

Много специалисти,

преди 6 години

Ееех,ако толкова ви е грижа за България,колкото за другите,отдавна щяхме да живеем като бели хора. Стига сте гледали в чуждата паница и към терминал 2.Ама,на повечето не им изнася да си оправят родината,щото се иска здраво дупе. Чуждото хубаво,нашето- лошо. Еее,никой няма да дойде и да ви го направи хубаво,а вие да чакате наготово.Хората са си го направили и живеят добре. Айде,давайте акъл как НИЕ да си оправим тая,дето я надробихме!!!

38

Анонимен

преди 6 години

34 Точно така, нямаше частна собственост, нямаше нагъкани политици като днешните и ''бизнесмени'' Стамболов колко земя придоби докато управляваше? За кратки 3г 20 000 декара земя от който 500 в София. Ама след 72 проблема с неграмотността се реши, държавата излезе на +, хората спряха да пукат от глад и болести, хигиената се повиши, безработни няма, бездомни няма, престъпността намаля с 82%, и хората спряха да треперят дали утре ще гладуват. Ужасът. ENG: THE HORROR!(да бъда и аз модерен)

37

Някога

преди 6 години

Кадафи пазеше страната си от американците и успя да я опази,докато го убиха.Добре си живееха либийците Безплатна медицина и лекарства, бензин- жълти стотинки,евтиния. Цели дни седяха по улиците и играеха на дама. Чужденците работеха вместо тях. Построи им апартаменти и ги извади от пещерите. Западна фирма им построи прекрасни пътища..... Стъпи американският крак и там и сега и либийците ще видят кон боб яде ли. Ще реват за Кадафи,както ние ревем за бай Тошо.Може би,вече са разбрали .

36

майорски

преди 6 години

Писна ми да слушам колко зле са Руснаците и колко добре са европейците и американците ....не знам ние като сме зле къде сме в Европа или в Русия !!??

35

Анонимен

преди 6 години

33 Тези невинни войници можеха да си работят в САЩ като обикновенни хора, ама там иска да се учи. Затова при тях съществува алтернативата АРМИЯ. Цялата им армия е от доброволци, все безделници, дето не смеят да идат в университет или да бачкат нещо нормално. После влизаш в тубата и пишеш ''american soldier talks about Iraq'' първите 3-4 клипа и гледаш как реват че са ги карали да разтрелват цивилни. Или че са стреляли по хора за кеф''да разпуснат''. После се чудим откъде идва ИДИЛ.

34

Анонимен

преди 6 години

Ох, каква грозна, мазна, тъna физиономия...

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Глyпак, с тия 20 грама гъбясал мозък явно се мислиш за великан. Ама Наполеон е казал: "Не си по-висок от мен, само си по-дълъг". А обикновено дългите полягат, полягат в калта, в соствената си мръсотия, дори и без вятър. Безгръбначни са и само спъват хората, а при спъването хората ги скъсват и смачкват.

32

Анонимен

преди 6 години

до 24 Трябва да разбереш. Запада произвежда и му трябва спокойна среда да продава. Революция не изнася или демокрация . Изнася продукти. Венецуела неможе да се произвежда и продава. Фирмите напуснаха. Законите на Мадуро ги прогони.В БГ от 1944 до 1959 62г. БКП тотално унищожи частните фирми и земеделци с наредби и закони. Хората масово ги набутаха по държавни фабрики, заводи ТКЗС та ДЗС,МТСта. МАЩАБНИ И свръх национални проекти..Това чака сега и Венецуела

31

Анонимен

преди 6 години

27 Че кой иска да пъхне нещо в американска банка? Тия дето на всеки 5-6г ги тресе банкова криза и фалират банки? :D Швейцарска се нарича чадо мое, Швейцарска, такава дето отказа 7пъти да влезе в ЕС и да подобрява отношенията си с САЩ, с договори за взаимопомощ и търгувия. :)

30

До 11

преди 6 години

А къде намериха моряците от Курск?Да те *** в тъпият злобен комунист!Подигражаш се със смърта на невинни войници!

29

Анонимен

преди 6 години

след болшевишко юдейската революция политиката на чекистите е била винаги една,граби в русия и изнасяй награбеното

28

Анонимен

преди 6 години

Защото да финансират режима да издържи на народа. И после още 60 години да го крадът. Всичко е постарому.

27

Анонимен

преди 6 години

Всички платени и безплатни обратни евроатлантици да реват с всичка сила, колкото им душа и *** държи! Слушам ви!

26

Анонимен

преди 6 години

26 Напротив, има много форми на демокрация. Зимбабве, Сомалия също са демократични държави. Ама има демокрация и демокрация, както има водка белуга(70лв бутилката) и водка савой(цар киро 7лв/л). Върпоса е че са нужни *** като нас и другите за да могат ония на запад да се гушат от нас. Кога за последно си видял нещо не европейско по нашите магазини. Захар даже внасяме, жито. Богати са държавите който изнасят, а не тези дето внасят. 1 да е богат 10 трябва да са бедни.