65

Ванката

преди 5 години

Благодаря на човека от коментар 48 който ми препоръча филма "Революцията няма да бъде излъчена". Филм за истинските събития станали във Венецуела и начините как американските "демократи" и техните слуги в колониите(каквато е и България) действат. Чрез измами, лъжливи медии(бтв, НОВА, БНТ, Европа). Венецуелците са изгонили негодниците от САЩ, а кога ще го направим ние българите или ще оставим да ни доунищожат страната?

64

Anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е бил руски, сега е руски и винаги ще бъде руски.Ясно ли е, продажници на хранилка при Сорос?

63

Анонимен

преди 6 години

До 82 Ами Косово беше анексирано от Милошевич. В СФРЮ то беше автономия. Крим пък бе прехвърлен от Хрушчов към Украйна, за да не се даде на американските евреи по договорът "Крьiмская Калефорния" с РССР. Путин го върна обратно в РФ, защото е полуевреин, а всичките му авери са евреи. Велик Израел, затова се разчисти в Сирия.

62

ognyanz

преди 6 години

До 80-81: Кажете вие, защо да казвам аз. В политиката трябва да има принципи, а не те да се нагласят според както ни изнася. Не може, когато ни изнася, да казваме, че границите са нерушими (за Крим), а когато не ни изнася - че водещо е правото на самоопределение (за Косово).

61

ognyanz

преди 6 години

До 78: Определящото не е в това кой какво е владял някога, а какво искат хората, които живеят в Крим сега. А те над 80% са етнически руснаци и искат Крим да е руски. След като на населението на Косово се признава правото на самоопределение, няма как да не се признава и за населението на Крим.

60

ognyanz

преди 6 години

До 70: Първо, не с тия плиткоумни спекулации за "кражба" на Крим. Крим винаги е бил руски, макар и подарен на Украйна от Хрушчов по времето на СССР. И второ, той е от стратегическо значение за Русия. За това си струва да се плаща. Както и за база във Венецуела.Като аналогия: САЩ плащат за бази по цял свят, само продажници като нашите политици им ги дават безплатно.

59

ognyanz

преди 6 години

Какво пият руснаците и с какво се дрогират хамериканците си е тяхна работа. Но това, че Русия търси съюзници в Латинска Америка е добре за самите латиноамериканци. Нa САЩ няма да им е така лесно да прилагат спрямо тях политиката на "голямата тояга".

58

Анонимен

преди 6 години

А Крим е руски. Кой се е провалил?

57

Бегемот

преди 6 години

До Анонимен"Никой не желае за партньор Русия."Не е вярно! Ами Зимбабве, Северна Корея и Венесуела? Все стабилни съюзници.

56

ognyanz

преди 6 години

Тоя Михаил Крутихин само гадае и си измисля обяснения, които го устройват. А логиката на всяка инвестиция е проста - който инвестира, го прави за да спечели нещо. САЩ инвестират в Украйна, Русия - във Венецуела. След време например можем да научим, че Венецуела е предоставила на Русия възможност за изграждане на военноморска база. В геополитиката всичко е възможно.

55

Анонимен

преди 6 години

NORMALNO VELIKITE SILI IMAT I VELIKI INTERESI A BOKLUCHAVOTO BG KYDE E V SVETA NA BUNISCHTETO

54

Анонимен

преди 6 години

Мале, какъв есперт, какъв надъхан евроатлантичски гении с празна глава ...

53

Анонимен

преди 6 години

Комунизма в Китай се пази с ядрено оръжие. Американците вземат заеми от комунистическата държава Китай, строят заводи в Китай и купуват китайски стоки.

52

Към 54

преди 6 години

Ами,ти си стой далеч от Русия. Тя не е приритала за теб. *** в Америка. Там пък мечтаят за още един несретник като теб.Никъде не харесват родоотстъпниците. А ти,си много нищожен,за да плюеш по една велика страна.Скрий си душевния недоимък и си гледай собствената празна копаня.

51

Анонимен

преди 6 години

Смяна на режима като в Ирак и Либия. Отлични примери. Този соросоидален долароид дава примери.

50

Анонимен

преди 6 години

Комунизма затрива всяка държава- Венециела е само поредния пример.Но като имаш Русия за приятел - обречен си на смъртт и раззруха! Това е световен и неоспорим факт!Далеч от Русия = добър живот!Затова и руснаците бягат далеч от Родината!

49

Анонимен

преди 6 години

Ако дадеш на приятел 17 милр.$ и някой отиде да го тероризира, е иделна причина да му помогнеш военно срещу терористите - сещайте се кои са, а не са само руснаците, кажете колко са им дали китайците!

48

Анонимен

преди 6 години

Ако искате да разберете какво се случва във Венецуела през 2017 трябва да изгледате филма "Революцията няма да бъде излъчена" за събитията там през 2002. Филмът го има в ютюб на български.

47

Анонимен

преди 6 години

И откога законно избрано правителство, спечелило честно изборите, въпреки хилядите провокации, стана "режим"?!?

46

Анонимен

преди 6 години

Западноевропейци с прехапаниустни. И пишат нелепости побългарски форуми.