25

Анонимен

преди 6 години

Стеф ... на базата на %-тът разкрити престъпления. Моля сравни го със САЩ. Ще се изненадаш колко пред тях сме на тази тема.

24

Хранилка

преди 6 години

Ще храним още ушеви търтей

23

Стеф

преди 6 години

А по-висока разкриваемост?На базата на какво ще са тези по-високи заплати?

22

Анонимен

преди 6 години

Тоя министър е кух като тъпан кой ще му работи по селата ?? Насила никой не можеш да накараш. Тези новоназначени до един ще избягат или ще преместят другаде още на 3 месец.

21

Анонимен

преди 6 години

гражданин Много ясно, когато си заслужава заплатата ще работиш за да си я запазиш, когато е стотинки боли те. Елементарна логика. Ако работиш при мене за 3 000лв ще ми носиш ли кафето с 3 грама канела, 1/2 чаена лъжичка мляко и бисквита закуска? Ще припкаш и отатъка за тези пари. Ама за 600лв ще ми плюеш в кафето всеки ден нали?Ханко Не разбрах каква публикация си изпуснал, ама аз ги следя и мога да ти кажа че всеки конкурс се обявява в съответният сайт.Търсиш конкурс в Хасково няма го в София

20

Анонимен

преди 6 години

Още нови 934 щатни рекетьора.

19

Пламен

преди 6 години

До #14 - аз работих във военен/механичен завод край Лясковец за 600лв. Напуснах, сега ме храните всички вие - социални помощи. Просто държавата/олигарха решава, че така е по-добре за тях. Съгласен съм с #15, които кани всички кре*тени за работа в МВР. Прав е човека, там ще са сред свои!

18

Ханко Брат

преди 6 години

До протестАбе Милиционерче!? Защо плюеш срещу данъкоплатците които те издържат без да работиш? Къде беше публикувана обявата за наемането на "държавни служители" в Централни медии? Никъде. Пак роднини са назначени които не стават и за донори на органи. Трудоустроени в МВР са Ментално сакати същества без бъдеще и в тежест на околните. ЧАО Мутро......П.С. Визите за Канада падат. А Твоят патрон Тиквата е посъдим по Законът "Магнитски"

17

гражданин

преди 6 години

Няма лошо, ако могат да увеличат заплатите. Проблемът е, че с повече пари няма да заработят по-добре. Да си добър полицай е въпрос на манталитет, възпитание и морал, най-вече. А тези предпоставки липсват за едно (почти цяло) поколение вече. Колкото и висока да е заплатата, не ще се намелят качествени млади попълнения в системата. Докато "пътеводната светлина", вкл. и за началниците, е келепира и разбирането, че са "репресивна машина", а не институция в услуга на обществото - нищо не се променя

16

Анонимен

преди 6 години

16 ето човек който не знае абсолютно нищо за закона и функцията на МВР. Тяхната работа е да патрулират и да отговарят на сигнали и да регистрират. Следствието и прокуратурата започват разследване и досъдебно производство, но когато се стигне до закони ... е закона е доста гъвкъв. Свидетел с ''видях е тоя да го мушка с нож'' не стига за присъда, 1 свидетел не е достатъчен за присъда, а ченгетата само изпълняват. И пак имат 3 пъти по-голям % разрешени престъпления от Американците.

15

Курти

преди 6 години

До Анонимен Номер 2:Колега, Законът трябва да се смени и всеки да може да защитава собствеността си. Тогава милиционерските кюфтета няма да са нужни. Те и сега само регистрират нещо си. Колкото до заплатите - За толкова са учили. И това им е много.

14

протест

преди 6 години

Елате бре крет*ни да работите в МВР. Всички пишещи по долу са най обикновенни ПРЕСТЪПНИЦИ. И стига с тия глупости - никой вече не вярва.Едни и същи лай*а пишат едно и също.

13

Анонимен

преди 6 години

Всички сте толкова умни и работливи, защо не се хванете в МВР, че да го оправите? Хайде ще ви плащат по 600лв заплата, да се трудите усърдно, когато се оправи държавата, благодарение на вашите уникални умения, ще ви повишат заплатата, както е по закон 3% ... от 600лв(+18лв) :)

12

който не работи не..

преди 6 години

По високи заплати? за какво?хората не одобряват работата на полицията,доверието в нея е критично ниско!а те по високи заплати,цинизъм и подигравка!

11

сега

преди 6 години

Никакво повишение на заплатите докато полицаите не се научат да работят за народа който им плаща,стига вече сме хрантутили една прослойка търтей който даже не искат реформи и промени.

10

E как кога!!

преди 6 години

Увеличението на заплатите, само след като почнете да работите другари полицаи.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки работещ в частния сектор плаща такса МВР по 600лв на година, а за издръжката на затворите плащаме по 13 лв на работещ българин !!!!

8

реформи трябват

преди 6 години

Когато в полицията заплати и привилегии се дават само за свършена работа,ред,дисциплина тогава постепенно нещата ще почнат да се подобряват.Сега е бардак никой не знае кой какво работи имали резултати пълен хаос.

7

лупи

преди 6 години

И за какво им е увеличение на заплатите? Последния случай - 3 жалби, никаква реакция от полицията и смъртен случай. Реагират само, когато има аванта или далавера.

6

милите те

преди 6 години

Я, нови констататори и протоколчици по селата, които просто ще констатират дребни престъпления, за които закона не ги интересува и от време на време някое и друго убийство и изнасилване, за което знаят извършителя предварително. Яко!