45

За селата

преди 6 години

Пълна лъжа няма за селата това са глупости, повечето са жандармерия, а поделения на жандармерията по селата няма, за *** ли и прости ли ни имате????

44

Анонимен

преди 6 години

МВРьето се увеличава,а ефективността спада?А ся?

43

Анонимен

преди 6 години

Пешо колко от новоназначените ще получават пенсия и заплата?Работещите на терен докога ще са 1/3 от състава ?Много вожд малко индианец.Лошо,лошо и на терминал 1. МВР е отражението в Вашето огледало

42

Анонимен

преди 6 години

"До 2030 в МВР ще работят 500 000 българи."До 2040 година 1 от всеки 3ма българи ще бъде милиционер/бандит, другия от тримата ще бъде ром, а последния - пенсионер.

41

Анонимен

преди 6 години

А нещо по въпроса, че на месец се правят между 50-70 часа извънреден труд? Или тва няма значение, магарето може да влачи още.

40

loyko

преди 6 години

Polovinata raboteshti v MVR nemogat da napishat dve izrechenija bez nito edna greshka v pravopisa.Kakvo da ochakvame ot polugramotni seliancheta

39

Анонимен

преди 6 години

Доста полицаи четейки тук не се харесват , но за съжаление това е реалноста.

38

Анонимен

преди 6 години

До тогава 36 Наистина Народната милиция работеше перфектно, имаше респек към престъпниците и утрепките, човек се чувстваше сигурен по всеко време на денонощието.Външният вид на милиционера изгладен , обръснат , униформата им също не бе лоша. Сига какъвто полицаят такава и униформата им . За култура, професионализъм - няма кво да говорим .

37

ХМ

преди 6 години

До 2030 в МВР ще работят 500 000 българи.

36

124578

преди 6 години

Когато стане въпрос за полицията ,,, милиционерите,,, ми идва само да пцувам мръсно и като АРАБИТЕ да се самовзривя в някое раионно управление на МВР .... Тия хора не вършат работа за пет стотинки ,, а бюжета им е милиарди левове ,,,, А сега и се умножават кръвопииците на българският народ ...... БЪЛГАРИ БЯГАЙ ТЕ ОТ ТАЗИ МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА АМИН....

35

гражданин

преди 6 години

Напълно подкрепямсподеленото от Ханко Брат чече обяви за назначение на държавни служители не се качват на сайта на МВР да не говорим по областните вестници .Впродължение на 7 месеца се прилалага ЗИДЗМР и що длъжности се преобразуваваха в ДС и ЛРТП но вакантните не се обевяват .Същевременно от НОИ предупреждават два месеца предварително тези които им предстои и придобили право на пенсиониране и тук тези от ЧР ПОДХОЖДАТ ИЗБИРАТЕЛНО И ДИСКРИМИНАЦИОННО . Едни на точното навършване Аут други не.

34

тогава

преди 6 години

До куртиНе обиждай милицията те работеха,бяха дисциплинирани и добре облечени не ги сравнявай с сегашните чували наречени полицай..

33

ето този е

преди 6 години

До протестТипичен полицай, ето защо хората не ви вярват и мразят,вия сте неграмотни,злобни и некадърни до да псувате както вижда ме ви бива жал ми е за вас....

32

курти

преди 6 години

Тази сутрин на излизане от метростанция Сердика видях един милиционер - разгащен, без шапка, лапнал една цигара и опрян на цимента до църквичката си лафеше с някаква жена. Физиономия като от учебник на Ломброзо. Мила родна картинка.

31

Ushev Gyz

преди 6 години

uhuuu pochti 1000 novi shopara za ugoqvane shte slojat po sela i palanki da se pochesvat de ne gi syrbi i da skivat chasovnika 'Ga sha stani pladni da qdem' hahahhaha i da igraqt kombinki s indiicite. Zakrivai taq kochina!!!

30

новоназначения

преди 6 години

От къде толкова много души. Ако се погледнат и сметнат бройките и допуснатите кандидати за конкурсите, ще излязат по-малко. Само за Гранична трябваше да се назначат около 600 души? Нещо сметките не са така пак. Явно пак информацията е неточна, както и това, че численият състав на МВР към 31.12.2016 е бил над 45 хил. Ако тази информация се окаже неточна. Не се казва и за какъв период са тези новоназначения. Може и да са от 01.01.2016!

29

Анонимен

преди 6 години

Престанете с необоснованите подмятания и вулгарни обиди към полицаите! Едва ли има друга държава в която населението да мрази собствената си полиция, армия, бърза помощ и т.н. Те са хора като нас, ние идеални ли сме?! И с тия смехотворни претенции че КАТ били корумпирани- ами защо постоянно сте в нарушение, с неизправни коли, без гражданска, напити като с**ни, или всичките заедно?

28

Анонимен

преди 6 години

*** балкански и чака даже някой да му работи качествено за 650лв. Че и притенции има и смята че ченгетата за тези пари трябва да са факири по разкриване на престъпленията все едно изпълняват норма в производството,да търчат по всяка жалба ......ми няма да стане. Радвайте се че и такава полиция има все още. Че един ден старите служители дето нещо все пак правят ще си идат и като гледам какви новаци кандидатстват с оскубани вежди и епилирани крака....пародия.

27

Анонимен

преди 6 години

Да не би да идват избори? Толкова много нзначения в полицията?! увеличават хам полицията хем и заплатите им. За какво? Кой е доволен от работата на полицията? Нали щеше уж да има реформа в МВР. В това ли се изразява? Накарайте ги да работят за което им плаща данъкоплатецът , а не да си гледат частпрома - доматките, лозенцето, нивичките, далаверката и пр.

26

Анонимен

преди 6 години

Заплатите в МВР са ниски, защо служителите на МВР СА МНОГО. Намалете ченгетата наполовина и увеличете заплатите двойно. НО !!!! НАПРАВЕТЕ ЗАТВОРИ БЕ. Пълна идиотщина е да намаляват количеството на затворниците, за да отговорят на нормите 4кв м на затворник. Преди години затворниците стигаха до 12 000, а в момента са 7500 !!!! Ченгетата хващат едни и същи престъпници по 100 пъти защото не им дават ефективни присъди. А всички ние плащаме този цирк и пародия на правораздавателна система.