11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен2, ще започнат работа и ще си наемат жилище, като всеки нормален човек....Вярваш ли го?Отделно ти би ли взел на работа от тях ако имаш и други кандидати при равни други условия?Знам отговора, не ми отговаряй.

10

Анонимен

преди 6 години

Вие добре ли сте бе?! Да ги разкарат от големите градове, за да ги заселят в малките?! Вие чувате ли се изобщо?! В София се решаваше да им се плащат помощи, и за какво точно, да не се събарят къщите им, да не ги закачат с по 20 висящи дела, но днес софиянци не искат това, което са си произвели?! Ами и ние от малките градове не ги искаме! Трябва да си заминат за у тях, разберете го, извеждайте ги от страната и не за Европа, а за Индия. Откъде-накъде ще ги прехвърляте на европейците?!

9

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки президент ! Джамбазки президент ! Джамбазки президент ! Джамбазки президент! Джамбазки президент ! Джамбазки президент !

8

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 8 .***,точно тия първите които си изброил са най *** градчета

7

Анонимен

преди 6 години

Точно така, да ги изгонят от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и да ги заселят в лом, павликени, пазарджик и други сиигански градчета!

6

Анонимен

преди 6 години

А бездомните българи, които живеят по улици и гори ? Те и децата им, който студуват през зимата ? Ами за тях ?

5

Анонимен

преди 6 години

в щатите и донякъде великобритания, най-евтината работна ръка се формира от затворници, а повечето затвори са частни. не виждам какъв е проблемът тук след подобна акция на багерите да се връчи една сметка и при следващо провинение, водещо до затвор, там да се поработи.

4

Анонимен

преди 6 години

държавата отдавна е съборена. ще отидат на друго място, където ще ги съборят, някои ще се настанят в общински жилища срещу наем, повечето ще заминат за европа. ти къде отиваш, ако банка ти вземе жилището? че то по тази логика дай да разрешим изнасилванията, защото на някой му се приискало, ама не му пускали или нямал пари за платен секс?

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен2, ще започнат работа и ще си наемат жилище, като всеки нормален човек

2

Анонимен

преди 6 години

И като им съборим гетата къде ще отидат? Сред нас ли? Нали после трябва да събаряме държавата.

1

българка

преди 6 години

Ами правилно!Така трябва да бъде,но да има постоянство,а не само шумни акции за 2 дни.Ние,българите,работим,плащаме наем или ипотека,за да имаме къде да живеем.На нас държавата не ни дава жилища,нито ни разрешава да строим където искаме.ЗА ТЯХ ЗАЩО НЯМА ЗАКОНИ?!?Защо те НЕ искат да работят, да плащат наем или ипотека?!? И ПРЕТЕНДИРАТ НИЕ ДА ИМ ОСИГУРЯВАМЕ КОМФОРТА И ДА ИМ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ! А ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДА НИ НАПАДАТ И УБИВАТ.СТИГА ТОЛКОВА.АКО ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ НАМЕСИ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!