31

Анонимен

преди 6 години

Само, че при едни етноси за 3%, при други 80%.В повечето стада си имат черни овце. А някои имат бяла овца.....Интересното е, че тези 20% от едните нанасят многократно повече вреди от онези 97% от другите.Че само от КТБ колко милиарда окрадоха? Ами от разни други корупционни проекти? Колко вода и колко ток се равняват на това?

30

Анонимен

преди 6 години

Същите тези политици като гусина от статията печелят от гетата. Ромите, докато са в гета струват милиарди, защото там се купуват гласове на едро и потъват европроекти още по-наедро. Политиците съвсем умишлено държат ромите в гета, бедни и необразовани - само така те са ценни за тлъстите политици. Националистическите и етническите партии си помагат една на друга, уж крякайки срещу си, но всъщност трупайки дивиденти. Не вярвайте на политиците.

29

бялата лястовица

преди 6 години

"Свестни хора има навсякъде".....................Само, че при едни етноси за 3%, при други 80%.В повечето стада си имат черни овце. А някои имат бяла овца.

28

Анонимен

преди 6 години

Свестни хора има навсякъде. С бутане на къщи проблемът не се решава - хората просто се местят в друга махала. Тогава държавата пак им ги бута и те пак се местят. И така вече няколкостотин години. Единственият резултат е, че така се озлобяват срещу държавата и хората. Как искаме да си плащат сметките, след като им бутаме къщите. А незаконните милионерски къщи се узаконяват тихомълком. Подмазваме се на силните, гоним слабите - така не става.

27

Чоко

преди 6 години

А Факултета КОГА ????????????????

26

Анонимен

преди 6 години

И срет тях има свестни хора

25

123

преди 6 години

Тази коалиция почва да ми харесва малко. Ако продължават така може и да им се размине.

24

Анонимен

преди 6 години

Защо *** е *** и забранена дума, след като самите те се наричат "nie ***". Що за аномалия. Ако определен етнос си е спечелил лоша слава поради ред причини, то името му носи най-малка вина, както и с промяната му нещата ни най малко не се оправят

23

svetlio

преди 6 години

Не се ядосвайте.Играта в най скоро време свършва.Война ли ще стане,друго ли?!Системата няма да издържи толкова готованци!

22

Анонимен

преди 6 години

Из България има куп села и малки градчета с изцяло **** облик. Превзети от *** на 90%. Тъжна гледка

21

за сведение на дебил

преди 6 години

"репресия" - наказателна мярка на държавни органи.

20

Анонимен

преди 6 години

Няма правилна репресия ама от къде да го знае това нежното джудже Хаяско, пардон, джамбазко.

19

БХК

преди 6 години

ЗАКОНИТЕ ДА ВАЖАТ И ЗА РОМИТЕ!За да няма дискриминация на българите в България.

18

смях

преди 6 години

джамбазки е дебилен профан, откога спазването на закона се нарича "репресия"? При това е приложен след 20 годишно потъпкване, смешни националисти, смешна държава.

17

Анонимен

преди 6 години

Всъщност те били дискриминирани от нас защото не ги взимали на работа или работели само в почистването бла, бла.... Ами то не може да си напише името ама иска да работи на бюро, е нема как да стане или си го мести от крачол в крачол на строежа примерно и го гонят. Никой не ги иска освен за изключително неквалифициран евтин труд. Това не е дискриминация това е конкуренция.

16

Анонимен

преди 6 години

Когато са били до 100 000 как да е, но вече са много, не можем да ги държим тук. Имат си държава/и даже няколко -Сомалия, Сингапур( Цинга), Индия, Пакистан, Турция... Всички тези държави са много по-големи и богари от нашата. Да заминават за мюсюлманските страни мюслитата от тях....Мюслитата от тях са малко. По големите градове, тези които ти се набиват на очи са християни. Ако въобще има Господ за тях и ако въобще вярват.

15

Шоп

преди 6 години

Няма такъв *** като Джамбазки.Всъщност има - избирателите му.

14

Loyko

преди 6 години

Kakvito sa ni ***,takiva sa i bulgarite.Darzavata ne e sposobna da vavede red,a darzavata sme vsichki nie.Djambazki vze da mi idva malko v poveche.Tazi psevdo makedonska partija niama miasto v Bg politika.Kato e patriotichna,neka da e Bulgarska.Izkradoha vsichko izgradeno s darenija ot bezancite makedonci.Makedonci vinagi e imalo i shte ima,nezavisimo kakvo dranka tozi drisljo.

13

дезинтегратор

преди 6 години

Най-лесно е, да им се спрат (законно) парите ("соц.помощи", "майчински", "детски"(до второ дете) "инвалидни", "първи учебен ден", "за дърва"...). Да им се спре тока и водата, докато не ги плащат, да ограничат медицинските услуги за неосигурени... Да им вземат фалшивите книжки и дипломи... Да им се разрушат незаконните къщи(ама не да им дават апартаменти без пари,пак). Няколко присъди за педофилия... И те бързо бързо, ще се изнесат сами къмту по-"толерантния" "запад".

12

Анонимен

преди 6 години

Когато са били до 100 000 как да е, но вече са много, не можем да ги държим тук. Имат си държава/и даже няколко -Сомалия, Сингапур( Цинга), Индия, Пакистан, Турция... Всички тези държави са много по-големи и богари от нашата. Да заминават за мюсюлманските страни мюслитата от тях.