38

1488

преди 6 години

Вина имат и родителите на двете деца. Как така 11 годишната ти дъщеря ще се разхожда сама? Как така ще има фейс и то с 3000 последователи? Как децата ви пушат и скитат по улиците, а когато са в къщи не разговаряте с тях, а ги оставяте във фейса? Родителите слагаме на децата си лаптопи и таблети за да ни оставят на мира. После виновни търсим...

37

хммм

преди 6 години

лъжат тия *** като забравени, в кръвта им е. Магии, злоупотреби, изнасилвания, нападане на по-немощни, тероризъм и въобще всичко което не е нормално и правилно. Но най-вече лъжи, изплетени са сърцата им от тая дума, лъжат до такава степен че дори го правят когато не е нужно. Отварят си очите до изпъкване, главата отива малко надолу, за да може очите им да изпъкнат още повече, веждите небрежно отиват максимално нагоре и главата започна да се клати убедително. Това е, не напразно преди 2000г. ги гонят от Индия и ги проклинат, за нищо не стават.

36

Анонимен

преди 6 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТА ЖЕНА!!!ПОВЕЧЕТО ОТ ОНЕЯ ОТ ЧИСТОТАТА ДЕТО МЕТАТ В СОФИЯ ИМАТ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА ФИЗИОНОМИЯ А ТЕ СА ОТ ЕТНОСА !!!----------ЛОШОТО Е , ЧЕ МАЛКИЯ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ !! И ДА МУ ДАДАТ 5 ГОДИНИ ЩЕ ЛИЖИ 2 И ИЗЛИЗА !!! А МОМИЧЕТО ЩЕ ЛЕЖИ ВЕЧНО В ГРОБА!

35

Анонимен

преди 6 години

Тази ли е майката? Ясно!

34

Анонимен

преди 6 години

Преди 15-20 години имаше някакаъв документален филм за Афганистан и там възрастен мъж пушейки седейки с АК в скута казваше: - Аз в живота си не съм убил една муха! Само хора.....

33

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че има голяма вероятност това момче да е набедено. На 15 с акъл на 8 годишно, липса на речник, потиснато и страхливо, идеален извършител.

32

Анонимен

преди 6 години

Айде и тоя ще се окаже психично болен.

31

дядо Добри

преди 6 години

Родителите му явно не са имали пари да го изупат да краде изтънчено,като Драгалевски Крадец,вместо да убива с нож.

30

Анонимен

преди 6 години

нож не знае как се ползва, ама фейсбук и телефон - ползва, айде де!а пък ние ръбаме доматите с колците

29

Дзъ

преди 6 години

Не го оправдавам, но само родители на деца с психични проблеми знаят какъв ад е. Въобще и за двете семейства е страшно в момента и за в бъдеще

28

Анонимен

преди 6 години

майката - със забавено развитие,сина - със забавено развитие....след 4-5 години и той ще си създаде едно със забавено развитие. е,няма ли медицински начин,да не се възпроизвеждат? по ТВ изкараха момичето виновно,че имало 3 000 приятели в мрежата. каквато и да е била,не е ръгала никого с ножове. стига вече с това,че все жертвите са виновни. на убийците да им се извиняваме ли вече?

27

Анонимен

преди 6 години

като гледам майка му, и тя е за психото,но не може всеки да психясва точно преди да влезе в затвора. не можел да яде с вилица и с лъжица,а ? с ръце ли е бъркал в супата? и как така не се е наръгал за кеф,ами си създал чак профил във фейсбук? хайде,холан! щом ще го оправдават като психо,да му обличат бялата риза ,да го видя как ще си пуши наргилето. в тази държава наказание изобщо има ли ?

26

Sluchaen

преди 6 години

Хора,не бързайте да съдите така жестоко. Отдалеч си личи, че това е дете със забавено развитие, тормозено и плахо и може би нуждаещо се от любов А като прибавим милата родна картинка- очукано и похабено семейство от последната панелка на М.Рудник-красота! И не, не го оправдавам, ако той е убиецът живота вече го наказва Знаем колко жестоки могат да са децата Жертви в тая потискаща история са е 2те деца, а виновните сме ние. Вижте в какви дупки живеем, как и какви деца правим. Много е тъжно.

25

Анонимен

преди 6 години

Тези са някво семейство из роди като гледам майката.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен28 Жената може би не е стара,но живее лошо и изглеода по-стара,отколкото е.

23

Анонимен

преди 6 години

Накрая тоя Иван ще каже, че жертвата му е опитала да го изнасили и той се е защитил.

22

Анонимен

преди 6 години

Това,че не използва вилица и нож е въпрос на възпитание,което явно му липсва,а касапските умения са съвсем друго.Всички нещастия на хората идват от тяхното невежество.

21

Анонимен

преди 6 години

Люлин и Меден рудник-зоната на здрача. Там живеят само зомбита.

20

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам, но такива *** трябва да се ликвидират, със сигурност след 5 години пак ще убива.

19

Анонимен

преди 6 години

Понякога,родителите последни научават,какво правят децата им.Май,че в повечето случаи...