78

дайте малко

преди 6 години

данни за майка, баща, сестра на Иван.Какво работят, сестрата и тя ли е със "специални образователни..". Майката е направо страшна! Бащата?Дали 4-та не са със 'забавено мислене"?

77

Гатю Христов

преди 6 години

Чудя се при такъв ретард и такава майчина любов... дали не е възможно тя да му е уреждала срещите от Фейса... Защото вече е на 15 и му е време да почне полов живот... И 11-годишното начинаещо развратниче и се е сторило подходящо за сефтето.Мисля, че една психиатрична експертиза на родителите ще хвърли малко светлина.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 77Е, как не е ясно, бе! Той сам си признава за всичко, че е искал само да я "бодне", че не е мислел, че е мъртв, че я е оставил в асансьора и куп други доказателства... но ... не се знае, дали е виновен. Да ви имам акъла кьопав.

75

Милена

преди 6 години

Боже няма Господ, 3-10 години щяли да дадат на убиеца!!! Аэ съм шокирана, просто нямам думи!!! Майката на УБИЕЦА би трябвало да се подведе под отговорност, эа лъжесвидетелство!!! Почерниха едно семейство и само справедлива присъда ще облекчи болката им!!!

74

Анонимен

преди 6 години

Вижте лицето на тази "майка". Вижте тези жестоки, втренчени като свредел, вкаменени от лъжата очи. Вижте наслоения нос, характерен за някои душевни странности. Вижте гримасата на устата. Крушата не пада по-далеч от дървото. Явно момчето не е в ред.Но държавата е много виновна. Отърси се от защитните си функции, пусна рецидивисти и хора с психични нарушеия "да се интегрират в обществото". И те се "интегират"- само за година - стотици пребити и убити точно от такива. Държавата на съд!

73

Анонимен

преди 6 години

В това семейство явно лудостта е наследствена. Може ли вещицата - майка на убиеца, да оправдава така нагло сина си. Вместо да наведе глава и да не смее да погледне хората, тя вирнала *** и лъже! Безсрамница! А утре ако такъв "кротък" "бодне" кроткото синче и то вземе та умре, потънало в кръв, какво ще говори. А дали тя не го е насочвала към жестокост, щото "другите деца го биели". Като не е искал да убие детето, защо е носил със себе си НОЖ? НАПЪЛНО ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО! А лудите - в лудница!

72

Анонимен

преди 6 години

До АнонименEbasi groznata trolica - ni6to 4ydno 4e se rajdat ***, to kry6ata ne pada po - adl4 ot durvoto, v slu4aq durvoto e tolkova krivo i izrodeno, 4e nqma kak da e rodilo 4itavo dete...Kum vsi4ki urungeli v BG - molq da ne pravite potomstva ot va6ata *** semka deeeba!

71

Моля

преди 6 години

На 15 години да не можеш да ползваш нож и вилица, и лъжица ......."дори не можел да реже с нож или да използва вилица и лъжица"

70

Анонимен

преди 6 години

Още не е ясно дали момчето е убиеца, но определено майка му може да доведе до инфаркт от уплаха, особено на тъмно!!!

69

Пламен

преди 6 години

Това, че не можел да си служи с нож и вилица, пък ползвал свободно Фасебук, понамирисва! Не ми се коментира, подкрепям напълно коментар#65.

68

Анонимен

преди 6 години

Ако ножът се окаже на семейството на Иван,значи може да държи нож,следователно може и да боде с него.

67

Анонимен

преди 6 години

До Кика пост 50Някой да ги е видял да пушат наргиле?Това го твърдят журналистите,които уж цитират 15 годишния убиец!А може пък той сам да го е споделил с тях - лично и на ухо!Защото са готини!

66

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ как да го намерят наргилето - веднага е изнесено от жилището в блок 108 ,където и са отивали малките,всички улики са изчезнали заедно с обитателите на този апартамент.Полицията ако иска може и да ги открие,ама...

65

Анонимен

преди 6 години

Още при първите новини писах ,че ще играе баданарката, голямо замазване ще падне , защото ние сме прекрасен народ , прекрасна страна , с най- добре развиваща се икономика в ЕС.. и т.н. на всичко отгоре всеки ден се пише ,че не трябва да се вярва на фалшивите новини , а една еврокомисарка заявяваше ,че ще се бори срещу тях , но странно мълчи тези дни како всъщност става в татковината ни- кое е реално и кое фалшиво , да бъде така добра да ни разясни , че ние лошия"матрял" нещо не схващаме

64

Анонимен

преди 6 години

И тоя вампир на снимката има 15 годишен син? Така ще е като *** раждат деца.

63

Ар ю кидинг уит ъс?

преди 6 години

Добре. Поводът да се скарат бил "наргиле" Единият в спора е мъртъв а другият отговаря с не знам на въпросите? Как тогава аджеба разбрахте какъв е бил спорът и за какво ? И кой си измисли това наргиле при положение, че момчето било със специални потребности и не можел да ползва нож и вилица? Нещо яко ни будалкате с тия димки и къорфишеци.

62

Некой си...

преди 6 години

#HowToHandleFork.

61

Безпристрастен

преди 6 години

Той не е можел да реже, но явно може да "боде"

60

Анонимен

преди 6 години

Няма логика дете, което прави всичко, за да е популярно, да излиза с дете с умствена изостаналост, което е жертва на мобинг. От друга страна няма логика планирано убийство от трето лице (с "подаряване" на ножа и телефона на Иван и заплахи за живота му или на близките му) да се случи точно в асансьор, което говори за спонтанност на действията.

59

Георгиев

преди 6 години

Сега реално погледнато по този случай би трябвало около 3000 човека да са заподозрени за убийство. Сред нейните приятели в фейсбук... сред който сигурно е имало и педофили.