28

шматка

преди 6 години

До 29Браво за коментара!Нихилизма ще ни довърши.Колкото и да не искаме да си признаем след '89 водим доста добра външна политика.Много добри отношения с всички съседи по всички направления.Има хора които не виждат по далече от ръба на чинията си

27

Анонимен

преди 6 години

Как човек да не пожелае 'всичко хубаво'на сръбско-руско-македонистката папл..ач-само си го представете НИКОЛА ДИМИТРОВ разговаря СТО % НА СРЪБСКИ ЕЗИК с дебелия нисък представител на "небесния народ"Ивица Дачич...ЕТО КАКВО НАПРАВИХА СЪРБО-РУСО-МАКЕДОНИСТО МРЪСН..ЦИТЕ-БЪЛГАРИН ГОВОРИ В СОФИЯ С 'ПРЕВОДАЧ"А СЪС ШУМАДИЙСКАТА СВ..Я НА СРЪБСКИ!!!ДА вървите по дяволите КАСКЕТИ-РУСОФИЛИСЪРБОМАНИ!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Чакай БЕ сърбендио НАЛИ СИ ПРИБРАХТЕ 'ДИПЛОМАТИТЕ'ЗАЩОТО Етничките ви приятели от 100 години насам В СКОПИЕ УЖ ИЗВЪРШВАЛИ ШПИОНАЖ НАД СРЪБСКАТА АМБАСАДА А СЕГА ХОП-КОСОВО,ЮНЕСКО,тинтири-минтири!!Аз пък друго смятам ВИЕ СТЕ ИЗВЪРШВАЛИ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ В ПОЛЗА НА АНТИЧКИЯ СЪРБОМАН ГРУЬО,ОСВЕТЛЕНИ СТЕ И преди да почнат да ви гонят "ДИПЛОМАТИТЕ" ИЗТЕГЛЯТЕ ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ НА ПОСОЛСТВОТО!!След разговор с руския посланик Вучич започва да се обяснява "какво било станало"ЯСНО Е БЕ,ЯСНО

25

шматка

преди 6 години

До 27Точно по шишманово не е имало съюзи въпреки че е търсил подкрепа.ВСВ сме на страната на райха по две причини.Румъния вече е била казала ОК и немските войски са били но ДунавИ второ е имало обещание от Г че ще бъдат поправени неправдите от ПСВ.Между другото там се опитваме за някакъв неутралитет защото отказваме армия за Източния фронт.Ама то пък един неутралитет:)мачкаме всички на Балканите.

24

Анонимен

преди 6 години

Трите национални катастрофи на България са й докарани от Русия- без нея щяхме да бъдем в числото на спечелилите! Но няма какво да се прави- колониалното вмешателство на Русия в работите на другите държави никога не е спирало.

23

Анонимен

преди 6 години

Винаги сме водели политика на съюзи и винаги сме губели!...Защо да сме губели? България не е ли поне за сега най-голямата на балканите? Стига с тоя нихилизъм.

22

Анонимен

преди 6 години

Поредният звучен шамар. Пляскаш по Вучич, а се зачервява нечия буза в Кремъл.

21

Анонимен

преди 6 години

Сърбите да не направят както при Съединението? Трябва да ги държим под око. Че, виж, Шопско отиде у Сръбско, както нямаме оръжие заради НАТО.

20

Анонимен

преди 6 години

Какви приятели са сърбите окупатори на българска територия и население от 1912 година?

19

наблюдател

преди 6 години

С удоволствие казвам ДО-ВИЖ -ДА-НЕ на сръбското влияние в Македония! Май ще се окаже полезен договора за добросъвество с Македония.

18

Анонимен

преди 6 години

Реакциите на Сърбия само доказват вечния слух , че Сърбия подкопава отношенията на Македония и България. Всичко това става след сближаването на двете страни . Сърбия губи влияние над Македония и почна да изтерясва.

17

шматка

преди 6 години

До МакедонскиХехе.Стига с тези неутралитети.Малките държави може да бъдат неутрални само ако им разрешат.Швеция и Швейцария не са на Балканите.Тук от хиляди години неутралноснатта е невъзможна.Винаги се е водила политика на съюзи.Просто сме такива.

16

Бож.

преди 6 години

Дачич и Сърбия извиниха ли се на Македония за това,че насилваха македонските Българи да се пишат "македонци"??? Не са се извинили!!! За какво "приятелство" говорим тогава???????? Сръбски продажни ментета- вие сте предатели на славянството и на своя Български брат,когото продадохте за стотинки на турци и татаризирани руснаци,а после "татарството" го приписахте на нас- вие ли ще ни говорите за приятелство??!!

15

шматка

преди 6 години

До 9Кое е глупост.Това което пиша или това което казва сръбския премиер.Косово вече е изгубено за Сърбия и те го знаят.Македония няма думата там.Сърбите действат грубо защото губят влияние и над Македония.Отвсякъде е НАТО иЕС.Те остават анклав сред Европа.Тези изказвания са за пред публиката

14

Божил

преди 6 години

Сърбите отново делят Българите на "Българи" и "македонци",а после се правят на обидени,че сме си поискали своето! Според тях е много приятелско да се гъбаркаш с България като правиш Българите на шопи,торлаци,македонци,татари и пр.,а когато България реши да вземе своите деца под крилото си- това вече не било приятелско! Сръбски продажни ментета- вие ни върнете нашето заедно с Ниш,Морава и Белград,извинете се за катастрофите които ни причинихте,поправете се и тогава ще говорим за приятелство!!!

13

Анонимен

преди 6 години

100 години сръбски номера.Айде стига вече.

12

шматка

преди 6 години

До 11И аз така казвам но тука има едни образи които ни анатемосваха че сме разрешили да бомбардират нашите братя.Православни братя.

11

Анонимен

преди 6 години

Е какво да направи Македония, вече албанците са номер 1 там, до 10г ще са мнозинство, имат по 8, по 12 деца албанките. Средна възраст 23г

10

Анонимен

преди 6 години

Сърбия е нищо без подкрепата си от Русия!Над 200 години Сърбия е под крилото на Кремъл и всява раздор на Балканите.Но проблема е и в Кремълските сатрапи, които искат да мачкат всички народи чрез интриги и убийства.И двете световни войни тръгват от Русия!

9

Анонимен

преди 6 години

По-зле от нас няма да станат, дори само поради факта че там живее народ, вместо общности.